Wednesday, May 21, 2014

Mana nak belajar lilit shawl cara pantas dan cantik ni?!

Assalamualaikum,

Suatu petang yang suram.....

Me: Shawl banyak & berlambak tapi tak tahu nak pakai macam mana . Semakin hari semakin dewasa, takkan nak pakai lilit lilit simple nanti macam tak yakin pulak. Alamak macam mana ni? *bentak hati owner blog  'Alaa Si Datin Tuu'.


Capai phone lantas whatsapp kawan kawan seperjuangan dan berhijab..


Me: Si A,  weh aku pening lah nak lilit shawl.
Ada event sabtu depan and ada wedding.
Si A: Entah lah.
Me: Ya Rabbi, kbye! *nada geram sebab itu yang dibalas.
Si A: Haha! tanyalah nak tanya apa lagi.
Me: ah malas. malas malas *merajuk sambil google.

Sambil google, teringat Kak Azlia dari Butik Getgorgeous akan adakan event istimewa untuk semua yang ingin belajar cara melilitkan shawl dan cara pemakaian shawl yang kemas dan pantas TAPI cantik! 
My lucky day when Kak Azlia memang sedang promosikan event tu untuk semua orang. Apa lagi terus lah kan contact sapa sapa yang nak pergi belajar. Lebih dari sepuluh cara korang akan belajar cara pakai shawl. Rugi? tak rugi pon sebabnya kak Azlia ni consultant yang diiktiraf .

Workshop ini terbuka untuk semua wanita & beliau hanya fokuskan kepada gaya selendang sahaja. Kalau mahu tukar imej , gaya tudung anda memainkan peranan yang sangat penting kerana terletak paling dekat dengan wajah. Tukar Gaya Tudung , automatik mempengaruhi 50% kepada penampilan anda. Pakai baju biasa tetapi sebab anda mengenakan gaya lilitan selendang yang menarik & sesuai dengan bentuk muka , insyaaAllah anda terus kelihatan menarik 

HIJAB EXPRESS WORKSHOP by Azlia Idha (Certified Professional Image Consultant)


Tarikh : 24 & 25 Mei 2013 (Boleh pilih tarikh) 
Tempat : Butik GetGorgeous™ , Wangsamaju. 
Waktu : 10 pagi - 12 tengahari 
Yuran : RM120 / seorang & 
 RM 200 utk 2 orang 


Info lanjut sila pm atau sms/whatsapp
019-270 0604 

Siap praktikal. Kita belajar sampai pandai ! so takda lagi istilah 'LECEH LA MACAM NI' =)



Korang boleh follow cepat cepat. Jangan lupa bawa kawan ok!

- instagram @azliaidha @getgorgeousboutique 

- facebook Azlia Idha , fanpage GetGorgeous Image Consulting 

-website www.getgorgeous.com.my



3 comments:

Mek Onie said...

cam best !

Nadia Johari said...

Alamak..time tu ade event la pulak..hehhe

Anonymous said...

Waa,, bestnya!:)
Sya org Sarawak,
Silent reader aka,