Tuesday, May 31, 2016

Wajie Ibrahim & Butik Papilio by Moslema In Style 2016!

Assalamualaikum !

Hi , rindunya Datin dengan korang semua yg singgah non stop blog Alaa Si Datin Tuu!
Walaupun lama kita tak update tapi statistic buat kita happy sangat ada pembaca setia mcm korang.
Eee seronoknya ada masa jugak nak update walaupun sekejap.  Harini Datin nak update sikit pasal Moslema In Style.  Alhamdulillah thank you Kak Amy for the invitation today!



Emm masuk masuk je , cantiknya venue Moslema In Style pilih kalini, Wow!
Datin kan suka bunga, so lagi excited lah nak tengok fashion show! Such a beautiful one.
Ini kali kedua Datin datang support Moslema in Style 2016 untuk tahun ni. Dulu dulu masa datang,
cantiknya butik butik baru Muslimah & sekarang syukur gembira tengok butik-butik Muslimah banyaaaak sangat. Dari Moslema in style ni lah Datin kenal satu persatu butik yang jarang diketahui / dikenali ramai.

Okey untuk harini Datin enjoy sangat datang event MIS 2016 yang telah diadakan di

Flora Terrace at Hampshire Place,KL.

Kali ini, MIS 2016 memperkenalkan 2 butik baru iaitu ;


WAJIE IBRAHIM
BUTIK PAPILIO

Actually I am fall in love with WI door gift ;




cantik cantik model pakai baju raya & shawls koleksi 2 butik ni! Datin macam biasalah, searching for the plus size kan :p senang untuk pembaca pembaca Datin beli dan pakai kan. InsyaAllah akan ada plus size dari mereka Datin akan update kan ehee! Datin dapat tahu tahun ni untuk keluaran raya dari Wajie Ibrahim, diberi tema "Pelita" , kalau dah namanya Pelita boleh you guys imagine lah sample keluaran mereka macam mana kan. Actually untuk keluaran Butik Papilio  model pakai shawls semua lawa jugak! Actually design dia sederhana & tak terlalu heavy dan sesuai dipakai semua kaum hawa. Ok semalam sempat jumpa owner Butik Papilio, Datin sempat tanya sikit info yang butik mereka ni di Bangi. Butik Papilio memang mostly keluarkan  keluaran shawl. Cantik cantik so boleh lah pergi tengok butik! grab it one k or two or three or four ekekeke.




Thank you MoslemaInStyle ! Pada butik butik baru yang nak menceburi bidang perniagaan dan mahu dikenali ramai boleh follow IG +Moslema In Style  (moslemainstyle) .




 Kalau rindu kita, kita ada je kat Instagram : @najahtul  follow k!

No comments: