Tuesday, April 29, 2014

RAMADHAN PACKAGE 2014 AT KLANA RESORT SEREMBAN

Assalamualaikum =)

Puasa tak lama lagi!  You guys nak berbuka dengan keadaan yang tenang dan seronok tak? Jom berbuka di Klana Resort Seremban.  Iols bukan apa, makanan dekat sana best sangat so that, saja lah share dengan korang dekat mana tempat berbuka yang boleh iols suggest kan untuk you guys seisi keluarga.  

Tadi iols belek belek dan tergerak hati untuk call Klana Resort tanya tentang Ramadhan package untuk berbuka, lega rasanya sebab mereka dah keluarkan package. For you information, Najah dan keluarga seronok berbuka dekat Klana Resort Seremban setiap tahun sebab makanan dekat Klana Resort tu selalu JUARA =)

Chef dia pon babah beritahu sangat professional dan berpengalaman almost 20th ++ berkhidmat. ececey! Sebab itu ler iols ni suke kepochi sikit haha.  Nak berbuka dengan keluarga, perlulah cari tempat yang seronok kan =) 

Tadi iols baru lepas beli untuk keluarga berbuka dekat sana. So, dapatlah 30% so RM52.00nett seorang dewasa dan kanak kanak RM RM26.60nett. Yang iols tahu kalau you guys beli next month (May), dapat 20% which is RM60.00nett seorang dewasa dan kanak kanak RM30.40nett dan kalau beli next two month later (June) dapatlah 10% which is RM67.50nett seorang dewasa dan kanak kanak RM34.20nett macam tu :p ALL IS NETT! belanja bestfriend jugak mesti dia suka! Fatin, i buy for you hohoho!



ORANG NEGERI SEMBILAN KHASNYA!
Jemputlah datang =) jom makan dan boleh berjemaah Terawikh bersama sama <3 Kalau nak pergi Terawikh di Masjid Negeri pon boleh, dekat sangat  =)


 Untuk tempah boleh hubungi pihak hotel =)
06-766 7888/3181/3222

Puasa ganti jangan lupa =) Khamis ni Rejab, jom puasa! Dapat pahala =) 
Bye!




1 comment:

Anonymous said...

Amboi, currlass ko datin,:), boleh mintak blanje ne,hehe