Monday, April 7, 2014

Cosmoderm yang Halal tu ada buat CONTEST lah =)

Hi Assalamualaikum,

" Haa ok, JERAWATTTTT! selamat datang! " Muka berminyak? Lantas berjerawat? Geli dengan pipi sendiri sebab berminyak? Malu nak jumpa orang ramai walaupun seketul jerawat muncul.  Muka ni pon kadang kadang tak stabil kan? Ala tak payah cakap orang, diri sendiri ni pon sama haha =)


salah satu produk Tea Tree Cosmoderm #murah

Nak cantik? Nak orang lain teruja dengan perubahan wajah lantas terkenal secara tiba tiba? ekeke, Ok berita baik jangan dilepaskan.  JOM!



Misi pencarian BINTANG kini bermula!!!

Bersama Pakar Transformasi kami!!
Menjadikan ANDA seorang bintang =')


HANYA perlu kirimkan gambar anda sebelum dan selepas guna produk Tea Tree Cosmoderm yang menunjukkan PERUBAHAN KETARA beserta  resit pembelian ( melalui  Guardian, Vitacare, Alpro, Farmasi Persendirian, retail agent atau online di www.cosmoderm.com.my) .


Kongsi kisah transformasi anda  beserta nama penuh, nombor telefon, alamat dan no kad pengenalan anda untuk memenangi wang tunai, pakej transformasi bernilai RM11 000 (tertakluk kepada terma)  peluang kontrak wajah Cosmoderm serta makan malam bersama DUTA Tea Tree Cosmoderm 2014 iaitu Amri Yahyah ke :

email : wajahcosmoderm@gmail.com

atau

Pos : Wajah Transformasi  Tea Tree Oil, No 13, Jalan Industri USJ1/7, Taman Perindustrian USJ 1, 47600 USJ 1 Subang Jaya.

atau boleh hubungi dengan sepantas kilat ke

Whatssapp : 016-2479567



OK dear all my followers, GOOD LUCK!
Kalau menang, jom meet up. nak cantik jugakk dengan produk Halal.. uwaa!

1 comment:

fasha said...

wah mcam best je contest ni :-)