Friday, January 3, 2014

End of 2013 and Welcome 2014! haha

Assalamualaikum 2014!

Anyway aku lah kot paling lambat nak update about end of 2013 punya cerita kan? Tak dapat nak buat 'as a conclusion' kan? Tapi takpe, ada cerita menarik untuk aku end of 2013 sebenarnya kakakaka.

Last week, selain parents, family and boyfriend bagi special gift, kawan baik aku pon sama siap bawak aku pergi jalan jalan makan angin di Seremban. Biasalah, kalau bukan kawan baik, takda makna lah kau nak di celebrate sakan sakan kan!  Aku tak expect pon kawan baik aku nak celebrate aku in real situation, so that last year kami follow with the flow according umur pon dah nak lanjut kan haha. I mean perubahan kawan baik aku celebrated aku lah =)

Kawan baik aku ni suruh lah aku dok pilih nak celebrate at which hotel? Aku pon dah rasa happy sangat lah waktu itu sebabnya aku kan kuat imagine sikit makan di hotel sambil orang celebrate. pheww!  Aku pon tak kisah which hotel she want to bring me. Hadiah kan, so aku tunggu akan kejutan. hehe. Tiba hari itu, kawan baik aku pon yang aku selesa panggil dak "kakak" ni bawak aku ke Hotel Alson Klana untuk celebrate. Waaah! Terkejut tak, terkejut tak! Dah lah baru balik kenduri adik angkat kami Azar Nadhirah bertunang, cepat cepat pergi hotel. Waktu tu tak peduli dah diet ke apa janji celebrate. mihmih!


Tiba lah kami ke destinasi celebrate yang dinantikan. Haha. Actually kakak nak bawak ke Royal Bintang but not much choice actually so that, Alson Klana is the best. Memang best pon sebenarnya :') Kakak tau aku sukakan kecantikan, so dia bawak aku ke sini.



Cantik kan??! haa pandai fatin pilih tempat. ekekeke. Ini baru seronok and enjoy. As a sisters dunia akhirat, kami akan pastikan dari jam 2ptg tu sampai 6ptg terisi dengan perbualan penuh setelah lama tak berjumpa. ekekeke. Eh kisah pulak aku dengan si kakak sebab dalam tu kami 2 orang je hehe. Yang ada pon staffs hotel untuk serve kami berdua. yeay! Memang full of moment le kan. Sapa kata orang bercinta je boleh buat kejutan macam ni, bestfriend day pon boleh ok! ihik!
Budak fatin ni tak pernah lekang dengan sushi. Banyak banyak makanan, itu yang dia sebut dulu! haha Thank you kakak for this treated! I like it so much bebeh! Birthday present from her tahun ni, kira seronok la. Dapat spending time and bonding time together is nice moment lah kan. Korang cakap je, makanan apa aku dan si kakak tak makan? semua kami makan and bedalss. rare bukan anak dara yang tidak boleh dijauhkan dengan makanan :')



Special moment from her is success. Takpayah nak buat buat lupa sangat birthday aku ye kak! Sekarang dah mula fikir nak buat apa birthday dia nanti. Haha! Thank you sister! To all of you yang ada bestfriend, hargailah persahabatan. InsyaAllah. Persahabatan yang lebih 10tahun ini Alhamdulillah banyak merubahkan diri masing masing untuk ceria =) Big thanks to you bestfriend Nur Fatin Liyana Asri ! Okey guys, Take care! tata!


My tops & My bottom:
Beaded shawl by Radiusite
Top dress by Zalora
Palazo gifted from my Ibu love!


7 comments:

nadia mat said...

Penutup 2013 yang indah..bestnyaaaa..hehe

nurdani said...

sukanya tengok persahabatan macam ni

Shafiq Hashim said...

Bestnye Jalan2..

P/s : Melawat Blog Datin :)

shafiqhashim.blogspot.com

Masitah Abdullah said...

wahh bestnye. cantik la skirt u. insyaAllah akan cuba jaga persahabtan mcm u jugak =)

Zharif Azis said...

Sweetnya =) best kan ada bestfriend ^^

I am Nurul said...

suka tgk datin pakai baju apa pun..sumanya nampak gojes dan brkeyakinan!

Anonymous said...

owh ok patut cam kenal je fatin honeykoyuki rupanyer bestfriend datin