Tuesday, July 9, 2013

Ohmy!! Koleksi Rizalman di ZALORA!!

Bismillah..

Actually aku ni suka je buang masa kalau aku rasa free. Buang masa tu maksudnya aku perlu cari something yang boleh isi kegembiraan untuk hidup aku lah kan! Aku selalu anggap hidup aku bebas macam burung. Parents aku selalu nak ikat kalau aku tak duduk diam kat rumah tapi apa boleh buat, pasti terlepas. hihi! Sama jugak macam aku online. Elektrik dan teknologi tolong jangan sesiapa pisahkan dari hidup aku. Aku betul betul bergantung dengan dua perkara ni di dunia selain makan dan shopping.

Disebabkan mood aku baik, aku pon sangat rajin baca info terbaru tentang butik butik. Antara butik favorite aku is Zalora. Aku taktau kenapa aku suka sangat beli kasut, handbag kat sana mungkin sebab delivery dorang sangat memuaskan hati aku kot. Yelah, mana tak nya, malam semalam order, hari ini da sampai rumah. Boleh? Zalora boleh!

Ok macam ni cerita dia, tadi aku saja lah online Facebook then aku tengok news feed aku ada tentang Zalora update sebab aku dah LIKE ZALORA so link lah dengan Facebook aku tu kan and aku tengok macam best je website Zalora ada update pasal  Koleksi Rizalman Ibrahim!  Rizalman Ibrahim ni antara the best designer lah setakat ni yang aku tahu kalau korang dok sebut nama nama designer terkemuka lain kan. So, aku macam interested pulak nak tengok design dalam Zalora tu. Anyway aku perhatikan step by step design dorang and yes, Rizalman collaborate dengan Zalora and from here tercetuslah nama "Rizalman for Zalora" How NICE? Terus aku fikir if sesiapa nak order baju by Rizalman through Zalora, service penghantaran cepat gila macam aku pernah order before ni. 



Can you see that dear readers?  Express delivery only within 3 hours and apply only for the postcodes that they have stated above. So from 9 July 2013 until 11 July 2013 sahaja tawaran tempahan dan express delivery ini akan diadakan. So mana yang berminat, boleh lah shopping koleksi Rizalman for Zalora untuk Hari Raya nanti dan alamat makcik aku di KL la jadi mangsa kalau aku nak order kan!

Oklah baju atas ni lah buat hati aku intersted and untuk badan macam aku, pada aku yang ni nampak sopan dan cantik lah kan:) happy shopping OK! Mari kita beraya dengan koleksi by Rizalman from Zalora!

p/s:  Anyway to all my relatives and friends here, mohon maaf dari awal hingga akhir jika ada pertuturan saya  di Blog saya selama ni tergguriskan hati walaupun tidak pernah saya perasan dan tidak pernah ada niat sebegitu and komen tak berbalas maafkan saya sebab saya online guna phone lebih banyak dari lappy and akan balas bila bukak lappy. Tapi aku balas jugak lah kan! ihi! 

Esok puasa dah, gunakan peluang 30 hari yang Allah beri ini dengan baik dan ikhlaskan hati menuju ke jalan Allah. Sucikan hati, sucikan dosa bersama. Selamat menjalani ibadah puasa 2013. Puasa dan Sunat Terawikh. Selamat menyambut Ramadhan to all of you dear readers of ALAA SI DATIN TUU :).  Kawan kawan yang duduk area Seremban nak ajak berbuka aih, boleh aje tapi jangan lah hari hari bagilah aku berbuka dengan keluarga juga ihik!

Take care,love!

2 comments:

Jannah Jane said...

selamat berpuasa datin comellll....jgn lupa solat tarawih...

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Selamat Berpuasa...dah 17 hari dah ne...
Acaner dah dapat ker baju raya Datin?