Tuesday, July 2, 2013

Delicious : Happy belated birthday, Cik Epal!

 Assalamualaikum..

Baru selesai satu paper harini. Balik tidur tak ingat apa dah. Selesai bangun tidur, aku rasa lega and ada jugak lah free time aku until this 7th July for my second killer paper so aku call la kawan aku ajak makan makan kat area Meru ni. Nak celebrate dia jugak lah for belated birthday. Sebabkan lama tak jumpa dia, so aku decided makan makan aje lah borak borak and tanya pengalaman orang yang dah bertunang ni kan. ihik plus celebrate birthday dia tengah single for this year. Next year, nak naik pelamin dah :p

Cik epal ni aku dah kawan dengan dia dah lama and first jumpa masa di TV Al-Hijrah audition last 3 years tak silap. Masa tu aku baru kenal dia sedikit dan sedikit sampai lah sekarang. Alhamdulillah. So sempena birthday dia yang dah lepas, aku bawak lah dia makan makan di Setia City Mall (SCM). Lama dah aku tak jalan jalan, so aku bawaklah epal ni sama. Alang alang jumpa, jom lah makan dari dia dok bawak aku pergi tengok wayang, baik aku bawak dia pegi makan. Haha mungkin umur aku sekarang ni lebih suka berbual bual dari tengok wayang kot eh? Nasib epal ni ikut aje cakap aku harini. good girl!

Makan pon sebab aku lapar sangat dah balik exam tadi. Petang, baru lah aku dapat makan. Makan pon happy sebab beli 1 pasta free 1 pasta lain. Haha. Cuma untuk Monday and Tuesday aje lah. Rezeki aku   ngan epal lah today kan. Hari lain, lain promotion pulak. So, aku suruh lah epal pilih menu lain so dia pilih lah Crispy Salmon yang nampak sangat lazat tu kan.

Aku ni tak suka sangat lah makanan ada cheese so kat Delicious ni aje lah cheese menu dia je yang aku boleh  terima untuk makan. So aku order Seafood Sundried bawah ni. 

Harini baru first time aku nak makan Seafood Sundried ni ats ni ,so aku pon order lah. Pada tekak aku, Spaghetti Carbonara ajelah yang sedap. Yang mana? yang bawah ni..try lah!

Disebabkan beli satu pasta, percuma satu pasta so aku pilihlah Spaghetti Carbonara ni so aku happy tak ingat dunia makan sampai senak perut lepastu taktau macam mana nak habiskan seafood sundried tu. Atas meja ada tiga menu. Epal suka sangat air Frosty Lychee Lime

Memang sedap pon air dia rugi aku tak order. Nanti next time, kita sama sama cuba ok? 
Oklah anyway, Itu saja yang kami dok chit chat kan berdua dalam Delicious tadi. Dah lewat and ibu pon BBM awak jangan nak duduk berembun ye nak, balik cepat.. can you see that? ok? boleh faham? madam dah mula warning, so marilah balik rumah awal. ihik!


 Happy belated birthday epal! Semoga murah rezeki dan dipanjangkan usiamu. Tahun depan nak jadi wife orang, take care ok.

 Have a good day! byebye!




6 comments:

cik EPAL said...

Kihkihkih pantas betul kau update. *tabik spring toing toing kat kau*

DatinWowhh Najah said...

haha. aku takda buat apa ni. nk tidur, ptg da tidur. nak lepak2, mak aku tak bagi berembun memalam. nak kacau housemate, dorang ada paper esok. haaa tak blh jadi ni. nk study? alaaa mengantok tapi taknak tdo. haha!

ekin schmidt said...

betul!
bnde tu je yg sedap kt situ.
yg lain sume tekak xleh trima :)
hppy blated bday :)

Hiddy Asri said...
This comment has been removed by the author.
Hiddy Asri said...

btol la akk jumpa korg masa audition tu. duduk sederet dgn korg :) anyway, did any of us success?

DatinWowhh Najah said...

kak hiddy: ya ka?? thank uuuuuu <3