Tuesday, April 2, 2013

Saya Sayang Kawan Saya. Boleh? :p

Semalam santai santai petang sebelum balik kampus sebab ada kelas at 4:30 pm. Rasa nak skip and dah fikir dah padah kalau tak datang, lepas tu terus jadi takut so gigihkan jugaklah pecut dari rumah Seremban ke Puncak Alam tu dalam pukul 3 lebih. Pecut? kau tau sendirilah kalau makbapak aku tau kisah ni HAHA. HARAP TAK DISAMAN HARAP TAK DISAMAN. Oh ye, aku saja la lepak lepak dengan kawan aku yang sorang ni. Hajatnya nak breakfast je sebab dia akan terus ke KL sebab nak siapkan research. So borak borak la sambil sesi pertukaran hadiah masing masing. ihik. Kitorang kalau berjumpa je akan mulakan perngagihan/pertukaran hadiah sebab even nama pon kawan baik tapi taklah selalu jumpa.

Part pertukaran hadiah tu memang kitorang suka sebab kitorang kumpul dulu hadiah dah cukup banyak baru jumpa. Lepas tu muka masing masing macam makin eksaiterddd nak buat perkara yang sama untuk dapat lagi hadiah for the next next next ok ok tak, aku je. hihi! Biasalah, bila dah bertemu ofkos banyak gile kau cerita nak share. Orang putih kata, bonding time hey sisters! So we spend our day together. But half day jelah kan since dari cuti lepas tak jumpa. See, how long it is? Dia cuti and ke India la, Pulau Perhentian la macam macam tempat dia pegi so aku masa cuti pon dia pulak exam and jaga babah sakit. Masa aku exam, dia ward round and busy. So, kami banyak commitment and semalam dapat cover up balik. Happy? TENTU LAH! nak nak dapat gift cute ni. Ada Tajmahal, ada kekura kuning and ada nama kita dalam glass tu :p nampak tak? She know well about my citarasa dari dulu. hey, CONGRATS and thank you kak!




Dari 10pagi macam tu sampai lah 2petang, kau tau bila aku start perasan jam tu pukul 2petang? Masa drive kereta ontheway nak balik rumah Maktok. Patutlah kawan aku sorang ni tanya,' ko balik rumah dulu eh? ke gerak balik Puncak Alam terus?' sebabnya baru aku perasan kenapa dia tanya sebab jam dah pukul 2petang. Kalau lah aku tau tu dah pukul 2 petang, hmm mendapatlah aku lepak lelama cam semalam. Aku kan cepat cemas :p Anyway just want to share about yesterday, we spend our time togehter. talking more than hour even masa kekurangan. Takpe, kitorang dah biasa nanti nanti confirm akan claim balik contohnya pergi bercuti sama sama. ececey berangan lagi aku. 


to si baikhati: Thank you kak and bestie crazy sister ehek! Semoga cecepat jadi doctor, takpayah aku bayar duit pembiayaan:p

my bluepolka halfmoon shawl: MaladyCouture

ada kawan? pegi cepat cepat sayang . ok bye!

8 comments:

NinaAz said...

Ada kawan. And I love my friend. Heeee

TeTerBanG said...

:) kak fatin...shbat baik kak najah. ada time suka n duka. oh btw, sejak bila n mcm mna kak najah n kak fatin boleh jadi shbat baik? :D

Anonymous said...

Ade kucen jerk..sya syg kucen sya..ahaks.

"bella Chentaku" said...

i love my friend ....:)

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

dengan FL upanya. :)

Hazwani Harun said...

bestnye maen tukar2 hadiah. nak jugak boleh.hehe

Hazwani Harun said...

bestnye maen tukar2 hadiah. nak hadiah jugak boleh?hehe

elly sya said...

Cweetnya akak berdua ..