Saturday, March 16, 2013

Rezekiku di TV9 :)

Assalamualaikum

hehe! Yes, Najah is back. Back for nature. lol. Happy weekend all and have a bless. Unfortunately, im too busy sejak dah bukak sekolah ni kan. Ehe. Semester depan dah practical so lagi busy. Busy ke tak busy sangat ke buat buat busy ke yang penting Najah still can handle time Najah to post new entry on my blog untuk kawan kawan baca (ok, baca senafas)/ hmm.

Ohh anyyyyway, thank you for following me. Kalau dulu tak henti henti ucap thank you kat follower baru and Najah hargai sangat sebab sudi follow walaupun blog Najah ni kisah hidup Najah  and takda lebih lebih kisah hidup orang melainkan Najah suka lah kisah hidup dia. HAHA. Blog Najah is about my experienced and all entry is based on my past time or sometime, for future. Who knows kan..blh praktikkan mana yang baik. Ustazah pesan, yang baik dari Allah, kurang dari kita :) so why not you try kan.

Lately ni ramai sungguh bercuti. Kawan kawan ajak pon memang NO la jawapannya. Kawan kawan yang pergi bercuti, kita tumpang seronok jela . Hihi nasib ada Facebook, blh la wish tumpang semangkok perasaan bercuti sama ekekek. Ke mana mana je, mesti Najah rasa jeles sebab Najah da start class and Najah rasa banyak aktiviti yang patut dilakukan cuti semester lepas tak tertunai sebab ayahanda tersayang berada dalam CCU agak lama tapi takpa, you don't worry sebab Najah akan bawa anda jalan jalan juga dalam blog even hanya menggunakan gambar sekeping. Ehek lepastu orang akan komen, ee Najah bestnya, nak pergi lah tempat tu, nk pegi la nanti wah sonok nya Najah jalan jalan (padahal gambar tu depan toilet pon orang nampak cantik hmmmm) takpela tu, thank you jugak la sebab share perasaan kita hihi.

Harini takda nak share apa pon cuma nak suruh you all tengok Najah di TONTON. Ehem kita malu nak warwar kan kat orang before this takut kita sendiri jadi takut nak tengok diri sendiri dlam TV. HAHA padahal mana yang tahu, tahu dah. Pengalaman semasa dalam TV tu seronok and bila masuk lebih dari sekali dua, keyakianan untuk bercakap tu takda rasa gugup. Bila gugup, semua yang nak cakap hancur and yes thats happened on me before. Pengalaman diambil dari SafiyyaTV9, TV-AlHijrah dan ujibakat pembaca berita Buletin Utama :) Even orang lain kata ok, tapi kita tgk balik, alahai...napa lagu ni jadinya. Biasalah tu. Najah macam biasalah, keluar je mesti segmen SIZE PLUS. Sapa kata wanita SIZE PLUS ni takda baju cantik. Banyak lah. hmmm nak jahitkan untuk sendiri takda bakat so cari kat shop shop, ada aje. So tengok la #SIS #episod8 #TV9 di TONTON. amboi sejak ada Instagram ni, suka nau Htag tau! Add la IG (datinnajah) and Twitter(Dwowhh) kita ok sebab kita more active dalam tu berbanding FB. Thank you TV9, perjalanan hidup sangat seronok bersama TV9. Thank you kawan kawan kat Twitter and Instagram tuu, love you.  Register for free dulu baru dapat tengok ok!

Shabana, Ann Ngasri and Diana Amir :)

Preety plus, don't be sad! everyone need you.
nak tengok aksi lain, tonton le kite ihik!


Be more attractive and lovely. Kita will update banyaaaak aktiviti kita sepanjang kita berdiam ni, stay tuneeee ok! Take care.


8 comments:

TeTerBanG said...

sy ada tgk rncangan SIS pagi td. nmpak kak najah dlm rncangan tu. kak najah nmpak confident masa krew temu ramah kak najah :D good job

NinaAz said...

Sama2 najah. Hehe. Akak memg bc blog najah

nini said...

tahniah yr najah...=D

Bui Junaidi said...

WOW..SEMAKIN GLEMER KO NOKSSS..HIHIHI..

permatabiru said...

dah tgk sis ari tu...sekali pandang dah kenal kamu najah..cantikkk

Qaseh Mummy said...

tahniah...tapi kite tak tengok pun lagi..kat tonton ea???? t kite cari

* FAR * said...

baru terterjah blog ni.. pastu baru teringat pasal segmen size plus tu.. sy ada tgk tuhari..

size plus pun ok u.. masuk tv lagi.. tahniah!

DatinWowhh Najah said...

ololo comel semua. thank you semua. sorry kita baru je update blog and prasan semua komen. nyway thank u :) keep in touch ya!