Tuesday, March 26, 2013

HARI NAJAH, BUTIK RAYNAA & SALES!!

Assalamualaikum.

Biasalah kalau tengah tengah panas ni, bosan taktau nak buat apa. Nak tidur apatah lagi walaupun bilik takdalah mengadap matahari tapi tetap panas. Aiyo, takda class pulak every Tuesday kan :p ihik. Actually, Najah hari hari online but selalu tak update blog since dah active di Instagram yow'all :p Melampau tau melampau tau aku sikit sikit nak update ehe. Najah ada je online baca blog kawan kawan, tapi just baca. Lately ni suka sangat tengok blog resipi rasa seronok pulak kat dapur bila dapat tau resipi baru. Biasalah umur dah 24, kalau tak reti nak ke dapur mendapatlah macam macam jampi dari ibu ibu serta bakal bakal makmak mertua sedunia idok :p

By the way,  memandangkan Najah ada saja di Puncak Alam bumi tercinta ni banyak jugak lah duit habis sebab dekat dengan Setia Alam City Mall. ada SALE, Aduhh! Besar weh besar tempatnya besar jugak cara pembelanjaan you'all ekeke. Najah pon habiskan masa dengan kawan kawan especially housemates pergi makan makan kat tempat baru yang tak pernah nak pergi. Jalan jalan, makan. Jalan jalan and makan. Dua perkara untuk Najah lately. Mungkin influences kawan-kawan untuk isi masa lapang is for makan kot :p Najah nak habiskan masa untuk tahun akhir Najah disini yelah almaklumlah dah akhir sem. Sem depan dah practical so busy la kot:p. Najah perlulah gunakan masa yang ada supaya tak buat kerja bukan bukan ehe ye idok?!




Oh ya, Najah memakai blue Chevrynn by Raynaa. Selesa jugaklah kan malam tu tapi still pakai Premium Beautiful(PB) tu nampak kecik sikit tu. Thank you Raynaa yang sekarang banyak sungguh keluarkan baju cantik cantik untuk size Najah and double double! Ehee. Waktu ni, najah nak keluar dinner dengan housemates. Makan makan. Sampai sesat jugak lah ke Tanjung Harapan. Tahu? area Klang tu. Lewat jugak la kami makan around 10pm something macam tu. aiyo! Tengah tengah dalam gembira, risau tu ada yelah semua perempuan sapa tak risau kan uish lewat pulak tu! Ececey selama ni keluar jugak tak risau pon, ihik, yela tu dulu tapi sekarang macam macam berlaku nak nak kalau ke tempat yang banyak bahaya camtu. Tapi kami makan la dengan penuh perasaan still jugak lewat baliknya :) ihik! Tengok lautlah kami apa lagi :p


Disebabkan Najah lama tak online, Najah nak share sikit berita gembira untuk semua. Bagi sesiapa yang bersize plus dan ingin kelihatan cantik dan ada keyakinan, mari mari jom serbu Raynaa ! LESS ok LESS! sapa tak gila oi ada SALES sampai 50%. HAHA nak nak yang tengah type ni kan! Mana la tau, kot kot Najah ada kat situ ke, boleh la bertepuk tampau ngan kawan kawan baru :p Kita suka match match kan orang baju ei suka hati aku je kan, haaa apa lagi! 


One more thing, jangan lupe print out this vaucher utk lebih happpppy ok!pergilah sana kalau free. Selamat mencuba dan selamat habiskan duit. Jumpa di Kajang Saturday, 30th March 2013!  oke Ehe :) byebye, rasa seronok sebab dapat online guna lappy ahaa!

4 comments:

Anonymous said...

wy da kuruz datin/ cantik r!

Somel-somel Adliza Azilda said...

waahhh, baru nk tego datin da kurus.. berPB rupenye =)

dyani said...

Hi dik! Bila baca pasal setia city mall tu nk tergelak pun ye..sejak ada dh jd port utk akk n husband jln2..hehe..btw..dh try seafood @jeram?

dyani said...

Hi dik! Bila baca pasal setia city mall tu nk tergelak pun ye..sejak ada dh jd port utk akk n husband jln2..hehe..btw..dh try seafood @jeram?