Friday, January 4, 2013

Kat Mana Kak Datin Cari baju, shawl and anything?

Assalamualaikum,

Mmmm, pertanyaan berdasarkan tajuk diatas menjadi perkara biasa untuk Najah jawab actually. Najah pon jawab ikut jawapan yang sangat biasa dan sama tak berubah apa melainkan kedai yang dibeli berlainan. Hehe.


Proper Hijab Collections
Najah banyak habiskan masa membeli baju baju tudung dan etc bukanlah di Pavillion, di tempat yang ternama tetapi hanya shopping dimana mana ikut keselesaan dan ketidaktebalan wang di dalam purse. Lagi ada sales lagi aku suka. Mau tak gila  zcbn%8n*$! Najah pun kalau beli tudung ke baju agak cerewet sekarang ni, Baju mesti longgar, tudung mesti labuh sikit. Mhehe. Cerewet tang tu jela, design apa Najah layankan aje :) tetibe teringat zaman dulu, lagi singkat lagi seksi macam beyonce walaupun berhijab. Najah pon tak kisah on color. Warna apa pon Najah suka but more striking color la on me. Like orange, shocking pink, blue and lil bit soft color tapi depends la. Kalau kau rajin tengok aku berwarna pelangi, pakaikanlah, i don't care. HEE.

Baru baru ni Najah pergi Sunway dengan cousin yang baru je tamat sekolah. SPM dah habis so aku kena sediakan duit sebanyak mungkin sebelum dikikis beliau.Mmmhehe tapi sebab sayangkan adik, kakak takisah adik nak apa asalkan temankan kakak pada hari berikut. Hikhik! mujur dia mintak movie hobbit and burger king sahaja. Sangat behave and keep saveeeee my budget! mhahaha.
Proper Hijab Collections














Najah tak shopping apa pon kat Sunway tu, makan makan jalan jalan je dengan si Haziq ni. Bawak dia makan and solat lepastu, dengan phone dia habis battery cemas serabut perut lah aku macam mana nak cari lepas tu. Rupanya dia tunggu area depan depan tu tapi tersorok. Anyway, shawl yang Najah pakai ni size besar. Najah try and error banyak kali nak pakai sebab Najah suka sangat tengok Heliza Helmi tu pakai. I was like, easy to me to wear one day sebab senang boleh bawak solat terus and i did it well. Alhamdulillah, berjaya dah pakai shawl by Proper Hijab ni plus boleh bawak solat terus. Ada tali lagi penahan tak bagi jatuh. Aih, ce try la beli satu nanti mesti suka macam Najah suka and owner pon bila kita deal baik and cantik! HEHE.

One more thing you need to know is hihi Najah suka beli kalau murah murah ni :) Shawl ni murah sangat and worth it for me to buy. Sopan je kan tapi sebab kain dia best and ada banyak step untuk pakai, so I agree to do so la and yeay menjadi pon pakai! Puas Najah pilih warna nak warna apa, lastly Najah pilih this color. Nak ke biru purple sikit. Hee baru comel kan bila berganding dengan....


Shaheizy Sam pujaan mereka tuu :)
Boleh pulak kite nampak dia. Mula mula tengok jam ingat nak tanya staff rupanya laa, Sam ke sebelah aku ni.  Daripada nak tanya harga, terus nampak harga depan mata. HAHA excited punya pasal. Jasa baik adik harus diterimakasihkan sebab sudi menolong mmmmhehehehehe! Perkara paling pelik macam ni lah kalau da nervous, jari peace mesti terkeluar. eh cmonnn la! Pattern peace ni kalau nampak semua artis and bergambar. Cheh aku la tu! HAHA. Ok, saja nak bagitau kite berbiru dengan sam. bye.
Post a Comment