Saturday, December 1, 2012

JUBAH AND CROCS GINGER

Kita bukan nak meniaga, tapi kita nak mejual :p


labuci dan manik timbul dijahit tangan susunan manik dan labuci padat . Bukan lace ye :')
Malam nampak sangat cantik!

Walaupun maksud lebih kurang tapi kita nak letgo jubah kita. Tak pakai sebab senteng dengan kita and if pakai seluar panjang didalamnya, still nampak seluar so kita kecewa heeks. Tinggi kita 159cm/160 cm. So 157cm-158cm can buy. Anyway, size is L-XL. Kita pakai selesa and still in good quality. 2 kali pakai hee, tapi badan kita takda kudis2 kurap don;t worry :p siap dicuci wangi wangi. heeks.

maaf mukaku pucat baru bangun tidur harus dipenggal kepalanya :')


Anyone interested, can email me : najahtuliylia@yahoo.com.


The price : RM240


Let go for YOU : RM130 -RM110 (include postage), can nego don;t worry




KASUT GINGER CROCS



Black color and size: 8 (crocs)



Ginger crocs ni sedap pakai dia kalau kat office or bawak jalan jalan. Susah nak jumpa crocs ni. Masa beli ni musim crocs dulu. Don't worry juga aunty, anak aunty sebab kasut ni masih tak rosak and tak pijak tanah pun lagi. Biasa lah datin, kaki kalau atas dulang, mesti terlebih. :p yang jubah tu senteng, yang crocs ni sempit. Ala, siannye lah. Sapa sapa berminat, boleh jugak email. Cakap, saya nak kasut ginger tu. TQ ibu sudi jadi model kaki berstokin :p


email me: najahtuliylia@yahoo.com


The Price: RM220


Let go for YOU: RM100 jelah (include postage)


 Thank you.

8 comments:

onie said...

jubah tu cantikkk :D

DatinWowhh Najah said...

onie: beli la onie kalau minat :)

aishah suda said...

yg crocs tuh saiz brape ye? hehe

DatinWowhh Najah said...

aisha suda: size 8. hehe sorry :) tq mention this

j.e.h.a.n. said...

alooo..sayangnya knp size 8?? tak muat =(

DatinWowhh Najah said...

Jehan: olor yeke saiz awk bp?

Hahazirah Througheart ∞ said...

singgah sini~ ^^

nini said...

chantek la...tapi duit ngah kering...huhu