Friday, December 28, 2012

#3 PERKARA GEMBIRA DALAM HIDUP

Assalamualaikum, Hello......!

Gembira pertama:
Baru baru ni Najah ada shooting bersama krew SafiyyaTV9 by Raynaa team di Kajang. Dua kali Najah bersama TV9 shooting bersama mereka bulan December ni. Pertama di rancangan SIS dan kedua di rancangan Safiyya. Memang kesayangan lah TV9 di hatiku. You guys keep in touch ya! To those yang plus size and still tak yakin yakin setelah berapa kali aku hambat suruh yakin yakin tu boleh lah tengok TV9 dua dua rancangan tu mmmmhehee :p

Pagi tu Najah dari Seremban. Almaklumlah 26hb Dec sehari selepas majlis di rumah lepas tu bekerja semula seperti biasa walaupun aku tengah dalam study week. Alhamdulillah im done for my Research. Seremban to Puncak Alam to Kajang to Puncak Alam to Subang and yes, aku tido mati tak sedar apa. Alhamdulillah bangun keesokannya dengan gembira dan tenang haha!


Gembira kedua:
Malady Couture
YEAYYY, ni kite nak bagitau heee, kite menang contest. Anyway ni bukan contest, it's kinda like you spot the blog that you like la macam tu and then blogger yang you spot tu akan dapat present macam Najah dapat ni and you also dapat present hmmm :') Happy sangat dapat Half Moon Thank you Malady Couture ! So dalam pada tu masa Najah pergi Shooting, Najah sempatlah pakai shawl half moon kegemaran Najah eyay! Actually the owner of MC Kak Mass taknak bagitau pon present ni shawl jenis apa and apa yang dia bagi ni adalah firasat Kak Mass! Haa, nasib half moon memang tepat! HAHA. thank you sgt sebab dapat pakai half moon yang lembut and senang bentuk ni. Thank you untuk Kak Zaza Omar jugak hee sebab spot blog Najah. Actually Najah tak tau apa pon tentang ni, tau tau Kak Mass contact dalam inbox bagi tau Najah menang untuk sesi ketiga! Najah tanya jugak sapa pemenang pertama and kedua. 


Sesi Pertama is Maria Elena 
Sesi Kedua adalah Amoi Heaxa
Sesi ketiga hee kite le Najah awak si Datin ni :p

Apa lagi,dah menang so dapatlah Najah pakai shawl half moon ni dengan bermacam macam aksi. Taraaaaaa... Terima kasih banyak banyak lah Kak Mass and pencadangku, Kak Zaza dapat jugak lah pakai half moon kegemaran and warna kegemaran di hari shooting. Suka and happy with Malady Couture!


GAYA satu
GAYA dua
Disebabkan kite suka shawl yang ringan dan comel comel, sure lah kite suka! Dua hari aku pakai tak basuh. Masuk harini 3 hari la aku pakai HAHA sebab satu tudung ni je aku bawak balik rumah aunty. Macam ni lah...

Gembira ketiga:
Anyway, dalam pada kite kat Kajang tu, kite di celebrate oleh Raynaa with a cute cakes! HAHA sayang weh nak makan sebab comel sangat haiwan peliharaan kat kek ni.
Cake birthday from Raynaa. Cuppys! Sedap gile, 
semua aku dah makan sorry orang belakang! HAHA



















Hehe thank you Rayna for celebrating me and TQ  Kak Fina and team :) See you soon. Hee, memang bulan yang menggembirakan untuk Najah. Tata.
Post a Comment