Wednesday, July 25, 2012

Photoscape lah Datin !

Assalamualaikum,


Zaman sekarang macam macam. Nak cantik ke, nak hudoh ke upss, semua boleh. Tapi tu lah, jangan la terlebih guna lain pulak jadinya upss lagi sekali. Hwhwh~ Actually kite nak bagitau ler kakak kakak abang abang adik adik makcik makcik pon boleh, apa pulak yang tak boleh nya, ALAA! yang kiteee dahh pandai guna Photoscape! HEHE #walaupun aku tau korang lebih pakar dari aku and benda ni dah lama and berzaman dah ada. HOHO.


Kite kan, edit gambar guna photoscape tu je. Orang bodo bodo edit macam kita ni, tu jeler tempatnyeeer tak cakap orang lain, cakap diri sendiri hehe. Kuasa mekks nak belajar balik adobe futusop tu, susah# 


Based on the original picture given, Ibu sedang mengunci gril dan yea, kite macam biasa, smile on the camera and SNAP! Nampak tak kat situ, sungguh pemalas punya budak. Yea, MALAS! APA PON TAK BOLEH.



Dengan menggunakan binatang peliharaan yang telah dihadiahkan dalam tu, lalu rama rama telah berjaya diletakkan di tepi muka yang sebenarnya sangat berpeluh peluh kepanasan. Boleh? Cermin mata 70's juga digunakan untuk mencantikkan pemakai yang tidak lah secantik sebelumnya. Heeks touching tau komplen diri sendiri, over tau datin ni. Disebabkan garden belakang tu terlalu hijau, jadi kita pon ter bloom kan gambar tu dengan kite kite sekali kite bloom. Mana tahi lalat di pipi ku yang manis? Yea, hilang! HAHAHA kemain terang kau nampak kat situ? Ibu pon hilang dari pandangan, kesian pulak. Sakit pulak hati ibu kiteww kalau dia tau kite crop! heeks. 



Kite rasa seronok separuh tak sedarkan diri bila dapat buat diri kita sendiri nampak macam, eh is thaaaaaaaaaaaaaaat meeeeeeeeeeee yawwwwwwwwwwwwwwwwww?! cantik pulak #eh kau! So kita pon laju laju jadikan photo profile FB kite. HEEEEKS!


Ok dah tu je nak bagitau. Sebenarnya kita tgh buat homework tapi tak jumpa jawapan so kita online #kusut kau tau tak. Ok dah, nak sleep nanti tak bersahur merangkak aku siang siang buta nanti, korang tak tau:D hehe. Bye.
Post a Comment