Monday, May 21, 2012

Radiusite and Datin's Mum !

Assalamualaikum and very short entry for today actually,




The best part in my life is make my mum rasa HAPPY. I know lah dia happy kan sebab i kan anak Ibu i. Ibu yang bernama Hajjah Kamarunnisah Hj Abdul Jamal itu kan ibu i :') Bangga pulak shout-out nama ibu sendiri dalam blog sendiri. hehe!Aih, bila rindu ibu mesti tengok gambar kat BB. Siap buat wallpaper. Bila rindu lagi, call tapi malangnya, ibu suka tidur lepas balik kerja and pagi esok nak call, memang takkan berangkatlah phone tu, apatah lagi BBM susahnya ibu nak balas. Sedih kan -_- tapi apa apa pon, sebagai anak dan ibu perasaan rindu takkan dapat dipisahkan malah bila kami rindu, hanya doa dan sampai la kepada kedua dua belah pihak. Aih, so touching bila bicara soal ibu ni kan. 


So that haritu bawak ibu jalan jalan Shah Alam sebab ibu datang sini hehe. Bawak ibu jalan sini and belanja ibu, ibu belanja me and belanja ibu balik and menghadiahkan ibu tudung cantik from Radiusite. She so happy ! I love you Ibu and i really miss you now ibu -_- !


photo take by me, N1.




Byebye !











Post a Comment