Monday, May 21, 2012

Radiusite and Datin's Mum !

Assalamualaikum and very short entry for today actually,




The best part in my life is make my mum rasa HAPPY. I know lah dia happy kan sebab i kan anak Ibu i. Ibu yang bernama Hajjah Kamarunnisah Hj Abdul Jamal itu kan ibu i :') Bangga pulak shout-out nama ibu sendiri dalam blog sendiri. hehe!Aih, bila rindu ibu mesti tengok gambar kat BB. Siap buat wallpaper. Bila rindu lagi, call tapi malangnya, ibu suka tidur lepas balik kerja and pagi esok nak call, memang takkan berangkatlah phone tu, apatah lagi BBM susahnya ibu nak balas. Sedih kan -_- tapi apa apa pon, sebagai anak dan ibu perasaan rindu takkan dapat dipisahkan malah bila kami rindu, hanya doa dan sampai la kepada kedua dua belah pihak. Aih, so touching bila bicara soal ibu ni kan. 


So that haritu bawak ibu jalan jalan Shah Alam sebab ibu datang sini hehe. Bawak ibu jalan sini and belanja ibu, ibu belanja me and belanja ibu balik and menghadiahkan ibu tudung cantik from Radiusite. She so happy ! I love you Ibu and i really miss you now ibu -_- !


photo take by me, N1.




Byebye !











12 comments:

NURUL HUDA TAIB said...

Datin2. Rindu nak tengok datin bergaya.

KhaiZa said...

datin memang sweet :)

Riena Haiqal said...

datin awak memang comel dan sangat2 cantik.... saya suka tengok Datin.. :)
walaupun dah lambat tapi tetap nak wish Selamat Hari Ibu buat Ibu datin.. :)

hanabunga said...

Waah bestnya.Nanti snap la dgn ibu datin sekali eh :) hee

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

Hi Kak Datin. Saya dah update Blog. Hheehehe jemput datang okay. I will miss you. Hope dapat jumpa lagi.

http://imedianna.blogspot.com

Mrs | Mr. AniK said...

http://incikanik.blogspot.com/2012/05/anda-semua-mangsa-bw-saya-hari-ini.html

Datin Tuu said...

nurul huda: insyaallah hehe im back darls :D

Datin Tuu said...

khaiza: thank u khaiza :) alhamdulillah :) biasa je

Datin Tuu said...

riena haiqal: anyway thank u riena :) hehe simple me sis :) my mum mst happy awk wish. thank uuu so much!

Datin Tuu said...

hanabunga : hehe ada gmbrnya tp muka datin tgh masam. kekekeke tercandid :D

Datin Tuu said...

aimie: thank uuuuuuuuuuuuuuuuuu dikkk :D hehehe!

Datin Tuu said...

mrs anik: heheeh comel nyee!tq