Saturday, May 5, 2012

Lychee Kang oi!

Assalamualaikum,


You guys pernah rasa puas tak, bila apa you guys nak, you guys dapat akhirnya ! Mesti lah pernah kan rasa macam tu. Then, bila dapat you guys rasa Ya Allah ! Syukur sangat rasa macam kau dapat award kat anugerah filem negara tu ! hwahwa ~ Semalam datin rasa bosan sampai tahap nak menangis sebab kemalasan diri melanda sampai kau rasa ee, pehal malas sangat harini ni? Nak turun bawah nak amek air pon malas. Haa, sampai tahap macam tu. Itu ok lagi, ni nak on switch charger phone kat sebelah katil je, ha pon pemalas. Camtu la datin kau ni semalam. HAHA. But then, rasa panas tahap melampau and rasa bahang kan. Nak komplen pon tak baik, sebab itu rahmat Allah bagi kan so Datin amek keputusan untuk keluar cari something yang apa tekak Datin idamkan. Tekak nak tutti frutti tapi kalau beli, mahal sangat and tak berbaloi sebab tak puas. So cari something murah and rasa puas. 


Cuba teka ? hihi. LYCHEE KANG ! Gile punya excited dapat makan Lychee kang ! Dah la panas, then dapat minum. Ok fine, malas nak delete balik. It was MINUM not MAKAN. but, boleh jugak kan sebab ada khazanah khazanah dalam tu, so kene makan :') hikhik! Sanggup ni keluar pergi Jusco dengan bahang bahang tu, pergi cari lychee kang and FINALLY  . .

Lychee Kang , Photo has been taken by Nikon 1


Happy sangat bila dah dapat apa yang diinginkan selama 4 hari. ALHAMDULILLAH :') hihi. Thank you Allah ~



Post a Comment