Saturday, May 5, 2012

Lychee Kang oi!

Assalamualaikum,


You guys pernah rasa puas tak, bila apa you guys nak, you guys dapat akhirnya ! Mesti lah pernah kan rasa macam tu. Then, bila dapat you guys rasa Ya Allah ! Syukur sangat rasa macam kau dapat award kat anugerah filem negara tu ! hwahwa ~ Semalam datin rasa bosan sampai tahap nak menangis sebab kemalasan diri melanda sampai kau rasa ee, pehal malas sangat harini ni? Nak turun bawah nak amek air pon malas. Haa, sampai tahap macam tu. Itu ok lagi, ni nak on switch charger phone kat sebelah katil je, ha pon pemalas. Camtu la datin kau ni semalam. HAHA. But then, rasa panas tahap melampau and rasa bahang kan. Nak komplen pon tak baik, sebab itu rahmat Allah bagi kan so Datin amek keputusan untuk keluar cari something yang apa tekak Datin idamkan. Tekak nak tutti frutti tapi kalau beli, mahal sangat and tak berbaloi sebab tak puas. So cari something murah and rasa puas. 


Cuba teka ? hihi. LYCHEE KANG ! Gile punya excited dapat makan Lychee kang ! Dah la panas, then dapat minum. Ok fine, malas nak delete balik. It was MINUM not MAKAN. but, boleh jugak kan sebab ada khazanah khazanah dalam tu, so kene makan :') hikhik! Sanggup ni keluar pergi Jusco dengan bahang bahang tu, pergi cari lychee kang and FINALLY  . .

Lychee Kang , Photo has been taken by Nikon 1


Happy sangat bila dah dapat apa yang diinginkan selama 4 hari. ALHAMDULILLAH :') hihi. Thank you Allah ~



18 comments:

onie said...

laici kang,my peberettooooooooooooooooooo,ahaks!

AmirahSM said...

erk.. dahagaaaaa, lame tak mkn laichikangggg. nyummy! =)

Anonymous said...

tliuqqqqqqqqqqqq la tennnnnnnnnnnn!!!

Zharif Azis said...

nak cuba jugakk arr ^^

hanabunga said...

Waah hana dapat rasakan betapa nikmatnya dapat benda yg kita idamkan kan! hehe waah nikon 1 tuuu :)

Asyiqin Haulisah said...

datinn!! gambar je ke. bok mai 1 tengok. :)

dira aziz said...

ya allah sis najah my feveret ni!

ucupiza said...

DAtin..bestnya lychee kang tu ..terliur la tengok.betul cakap datin tu..kalau apa yang kita idamkan da dapat..memang syok..walaupun bnde yang kita idamkan tu mahal sekali pown..asal dapat lepas apa yang kita impikan..

FARAHUZAIDYDINO said...

sedaaapnyaaa! skrng dino tringin makan vade ggt dgn cili hijau.nyum2

Datin Tuu said...

onie : hehe fav me too. esok nk makan la rasanya :(

Datin Tuu said...

amirahSM: haaaa kannnn ! hihihihi!

Datin Tuu said...

annms: hehe sorry anda :)

Datin Tuu said...

zarif: sure sure :D dap nyeeeee

Datin Tuu said...

hanabunga : kan. rasa puas and bsyukur :) hehe aah N1. from parents :)

Datin Tuu said...

asyikin: huhu beli la wak. adeh :)

Datin Tuu said...

dira : kan. i luv this la. everytime tgk msti terliur :D

Datin Tuu said...

ucupiza: alhamdulillah. sy ske statement awak : ) thanks

Datin Tuu said...

dino: wa, best ke tuu ? apa rasa??