Thursday, April 26, 2012

Ubat

Assalamualaikum.


Najah ikutkan hati, nak buat suara terus kat dalam blog ni. Penat nak type. Penat penat tapi Najah type juga meh. Aisey. Anyway, Alhamdulillah i've already recovery. Thank you for the wishes ya! Just minor operations. Bukan taknak jawab Najah sakit apa, tapi sakit tu biasa biasa saja. Tak sakit pon actually, tapi saja cari sakit :) wkiwkiwki . Apa apa pun, thank u so much for your wish again and prayer. To my parents, thank u sebab buat yang terbaik untuk anakandamu . To my bestfriend thank you sebab bagi nasihat tak putus putus untuk rest kat rumah makan buah buahan semua. No chicken, no meat and no egg.  ohmai ~ My relatives and friends, thank you juga hari hari updating me, itu comel . Ok mid term ni, dok buat hal sendiri kat rumah. Kawan kawan yang datang melawat, thank u buah tangan . Hehe , most of them bagi chocolates. so sweet and cute dear ~Tapi chocolate you guys bagi, ada yang babah makan. Hwahwa. Comel ayah aku tu. Bukak freeze , cekau ' Adik, bah amek satu ye cokelat awak ni'  Oleh kerana yg mintak itu adalah ayah tersayang, dibenarkan sajalah walaupun dalam hati, Laa cokelat mana satu tu? haha ! 




Nak cepat baik, kena makan ubat . Ubat kalau tak pahit, tu bukan ubat. Ubat orang dewasa ni bukan vitamin macam kita masa kecik kecik dulu, kot kau kemam dah, kau boleh siap nak mintak lagi sebab manis masam kan. Adeh. Datin kau ni bukan makan ubat saja malah makan segala rempah traditional ibu and nenek suruh, ikan haruan untuk nak cantumkan jahitan yang ada 10 ni. Wah! Ngilu rasanya. So far,so good la kan itu pon ibu kena ingatkan. Datin kan pemalas on ubat. Paling tak suka benda macam ni lah. tak suka ~ tak sukaaaaaa ~  Nak buat macam mana, harus sukaOkey lah, duduk rumah ni bukan makan ubat je, tengok assignment pon ada tak siap lagi, so kena laju laju pegi buat, dah buat rasa nak makan benda lain pulak. Ya Allah. kalau lah ada ubat selain ubat sakit, kan bagus. Ubat rajin belajar tanpa imagine something seronok dalam otak. You get it what i mean? melampau kan aku.


Ok darl, nanti kita sambung lagi. Nak pergi siapkan apa yang patut and nak tidur. Online just for blog and replying some comments dekat FB and RT on tweeter harini. Takda mood nak buat something else kalau kerja tak siap siap . bye ~ thank u again .







11 comments:

iLiAiSyAhkaDir said...

Get Well soon Najah =)

biskut chipmore said...

semoga cepat sembuh datin~

saharinasaharudin said...

get well soon sweetie :D

Datin Tuu said...

iliaisyahkadir: thank u . insyaallah ili aisyah. amin ~

Datin Tuu said...

biskut : alhamdulillah. insyaallah. thank u BC <3

Datin Tuu said...

saharina: amin ya Allah :) thank u sweetie too :)

Anonymous said...

ubat? benci makan ubat

Yaya Hafiza said...

kalau sakit kena mkn ubat.Get well soon.

♥ Manuskrip Cinta Berbentuk Hati ♥ said...

semoga cepat sembuh

Anonymous said...

cepat sembuh yea

luz_hafe said...

get well soon..jgn malas amk ubat k.. =)