Tuesday, April 17, 2012

Safiyya Episod 16: XXXL Saiz Badan BUKAN Penghalang !

Assalamualaikum.


Lama jugak tak hentak keyboard guna jari laju laju type apa yang otak sedang putarkan. hihi. Anyway, thank you so much sebab sudi masuk blog datin kau ni sebab semata mata nak dengar lagu . wakaka~ 'eh, kak datin lagu dalam blog kak datin tu siapa nyanyi eh? ', eh kak datin lagu kak datin tu kenapa sedap sedap'. Tak paham aku, dah datin KAK pulak kau letak kat depan. hihi comel betul. Ada yang panggil Kak Datin Najah . Haa, sekali tiga. Kemain rajin panggil tiga nama sekali gus tanda hormat and taktau mana satu nak panggil kannn. wkiwkiwki ~ (ececey, datin kau tau tawwww ~) .


Minggu ni minggu exam. I mean minor exam. From Monday until Friday exam. Gila punya cuti senang lenang haritu dia dok bayar balik. Adeh ~ online pun takda mood sebab takut menguasai minda. Alhamdulillah, dua test dah sudah cuma tinggal dua test lagi . Harap kuat semangat and minggu depan CUTI lagi. Amvoi ~



Just nak inform i am doing great and fine . Thank you sebab sudi menonton Safiyya episod 16 . Maaf ada terlebih dan ada terkurang . Untuk Plus size itu semua untuk anda :')  Jika nak lihat ulangan  saksikan Ahad ini, jam 6:30 pm di TV9, 22 April 2012. 

kenapa wajahmu seperti itu Najah ?
Hee, FL in the house. bestfriend ni kemana mana aje wajib ada. wkiwki~ my wallet!
Baju tajaan adalah dari butik Edast, hee thank you Edast Butik -Kak ida
amboi, sejurus selepas itu, wall saya dipenuhi kejutan comel. hee ~ tqsm

p/s: Tanpa kamu, saya tak ke tahap ini. Dengan rendah diri, Saya hargai dan THANK YOU SO MUCH. Thank you and pray for my minor exam . Thank u to my parents, my family, my bestfriend FL, and my friends sebab tak putus putus bagi semangat . Hee , orang kata jangan lupa jasa baik orang and saya tak lupa jasa baik kak Fina selaku wartawan dari TV9 ni. Untuk slot FL dan Datin, i really enjoyed with her work . Thank you all them team members , Faiz and Elfie as my photoG. hee do i look ok ? just enjoy. take care.


28 comments:

Anonymous said...

my family suker u kakdatinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!! tq cs bg smgt kt we all plus size kak datin!!!!!! love youuu KD!!

A T I K A H L A T I F F said...

walaupun tak tengok lagi epi tu, I janji I akan tengok. lebiyu lah kak datinnnnn <3

shark said...

haa..
betul tekaan shark mmg datin dalam safiyya aritu..
mmg datin hepi go lucky orangnyer:)

Asikin Izas said...

I'm watching u on safiyya dear..:)
great and beautiful:)

oh sabby! said...

salam kak najah.
aaaa,i really adore sy. sy budak office management sekarang kat lendu.
heee. nk friend dgn akak kt fesbuk tp dh full. wuwu.
congrats utk segala yg dh di achieve! you are just random awesomeee ;)

!~ Dolly Auliya ~! said...

first of all, congratulation Datin ! so ohsemmm ! Even tak tgk safiyya, i know Datin selalu buat yg the BEST. Peace ^^V

Riena Haiqal said...

wah tak sabar nak tengok.. hye hye hye.. sungguh comel nyer si Datin... :)

Taty Hasbi said...

Datin!!!! sy ada tgk awk kt dlm Safiyya aritu. Mmsa sgt xcited tgk awk. Ada FL plak tuuu... Awk sgt superb la!!!!Kim slm kt awk ngn FL jgk..

Anna Aziz said...

kaka chomell ! hihi

Heart Crusher said...

saya ada tgok mlm ahad lpass cunlah akak!! confident abis!! sy pon chuby like akak (^_^)

hanimasman said...

Gebu sggoh kulit datin.congr8 datin.u adorable sis!

Datin Tuu said...

Annms: waah, terharunyessss :) hehe. thank u awak and family sbb bg sokongan . wah, kalau LIVE ni msti dok jerit smp pekak telinga. hehe :) tqsm .

Datin Tuu said...

atikah latiff: love u too . maceyh awak :)

Datin Tuu said...

sharK: happy sgt kan, terlalu happy smp kdg2 nanges sbb pnt nk happpy. hahaha ~

Datin Tuu said...

asikin alias: thank u sis. biasa2 je saya . alhamdulillah ;)

Datin Tuu said...

oh sabby: Ya Allah, my junior. thank u sabby. alhamdulillah ini smua sbb sokongan anda juga smua :) thank u again sis. blajar rjin2 if sempat, leh jumpa u degree . pilih la puncak alam :D hehe

Datin Tuu said...

dolly: thank so muchhhhhhh dlooy auliya :) hee tinggi pujian awak. loves ! insyaallah sis.

Datin Tuu said...

riena: hehe comel ke. cuba bangun tido sket, tgk comel tak kekekek ~

Datin Tuu said...

taty hasbi: hehe thank u taty. insyaallah. will send ur regards :)

Datin Tuu said...

anna: anna comel sangat2 lagi. haha hi !

Datin Tuu said...

heart cusher : hi sis :) alhamdulillah. thank u sis. be more success in whatever u want :) ok GL!

Datin Tuu said...

hanim: hee, gebu ke. alhamdulillah. kdg2 naik jgk jerawat. kekeke ~

onie said...

datin ! wahhhhh,baru terjumpa blog datin....saffiya tuh ^__^

nabila azmi said...

kak datin=)=)...

berlakon ke???i am so sorry tak thu ni..tpi nk kene tengok ni....

cause u r somewhat give me motivation..=)=)...

whatever it is....best of luck!!!muahhhhh!!!

nabila azmi said...

aslm.kak datin..blh x nk tengok online??kalu thu kat ne..blh x link kan kat saye/??...uuu..cini xde tv9 malysia terchenta...aaa...kat umh pon mmg xde tv...=.=

Trica Jus said...

like this ka !

Datin Tuu said...

onie: thank u :) blog tak sbrpa sis :D

Datin Tuu said...

nabila azmi: hee . ok u go to tonton.com. but then search safiyya episod 16 :) ok.