Tuesday, April 17, 2012

Safiyya Episod 16: XXXL Saiz Badan BUKAN Penghalang !

Assalamualaikum.


Lama jugak tak hentak keyboard guna jari laju laju type apa yang otak sedang putarkan. hihi. Anyway, thank you so much sebab sudi masuk blog datin kau ni sebab semata mata nak dengar lagu . wakaka~ 'eh, kak datin lagu dalam blog kak datin tu siapa nyanyi eh? ', eh kak datin lagu kak datin tu kenapa sedap sedap'. Tak paham aku, dah datin KAK pulak kau letak kat depan. hihi comel betul. Ada yang panggil Kak Datin Najah . Haa, sekali tiga. Kemain rajin panggil tiga nama sekali gus tanda hormat and taktau mana satu nak panggil kannn. wkiwkiwki ~ (ececey, datin kau tau tawwww ~) .


Minggu ni minggu exam. I mean minor exam. From Monday until Friday exam. Gila punya cuti senang lenang haritu dia dok bayar balik. Adeh ~ online pun takda mood sebab takut menguasai minda. Alhamdulillah, dua test dah sudah cuma tinggal dua test lagi . Harap kuat semangat and minggu depan CUTI lagi. Amvoi ~



Just nak inform i am doing great and fine . Thank you sebab sudi menonton Safiyya episod 16 . Maaf ada terlebih dan ada terkurang . Untuk Plus size itu semua untuk anda :')  Jika nak lihat ulangan  saksikan Ahad ini, jam 6:30 pm di TV9, 22 April 2012. 

kenapa wajahmu seperti itu Najah ?
Hee, FL in the house. bestfriend ni kemana mana aje wajib ada. wkiwki~ my wallet!
Baju tajaan adalah dari butik Edast, hee thank you Edast Butik -Kak ida
amboi, sejurus selepas itu, wall saya dipenuhi kejutan comel. hee ~ tqsm

p/s: Tanpa kamu, saya tak ke tahap ini. Dengan rendah diri, Saya hargai dan THANK YOU SO MUCH. Thank you and pray for my minor exam . Thank u to my parents, my family, my bestfriend FL, and my friends sebab tak putus putus bagi semangat . Hee , orang kata jangan lupa jasa baik orang and saya tak lupa jasa baik kak Fina selaku wartawan dari TV9 ni. Untuk slot FL dan Datin, i really enjoyed with her work . Thank you all them team members , Faiz and Elfie as my photoG. hee do i look ok ? just enjoy. take care.


Post a Comment