Friday, March 9, 2012

Thank you Flower day (:

Assalamualaikum you .


Awal awal semester ni , biasa lah berlagak la sekejap sebab banyak waktu senggang ! Nak bazirkan bila bila saja pon boleh dan semestinya . Haa tunggu lecturers bagi assignment, project baru nak bengkak mata. Najah Najah . Ahh lupakan ! Semalam kan , Najah pergi KL. Saja Najah dengan kawan kawan Najah berjalan jalan Bukit Bintang . Almaklum lah, masa cuti di Seremban takda sapa nak bawak jalan KL (bajet mak ayah heran nak merajuk macam ni) hihi Mak pon tak kuasa nak mengadu nasib masa tu .


Najah pergi sana around 2pm macam tu, hujan pon dah berhenti sebab lately ni hujan dari malam sampai ke pagi.  Masa update kat BBM yang Najah off to KL ramai dok alert me banjir banjir kat KL and i was like , "korang kenapa .cakap la betul betul and masa tu rasa serious lahhhhhh .HAHA smua la rasa " and Najah pon taknak cakap dengan kawan Najah yang kawan2 Najah kata KL banjir sebab nanti dia patah semangat. HAHAHA gile jahat aku. Btw , Najah dengan kawan pon dah nak sampai KL and tengok, Banjir apanya pulak, satu air pon takda. Kontang. hihi ~ That time cari balik info mengarot rupanya saja kenakan Najah (budak2 tu satu office, nice game that you played  to me ye Encik Azim and the others siap kau nanti)


Sampai sampai je terus jadi gila sebab tengok barang barang cantik . HAHA. Kawan kawan dok shopping, seronok je dorang tak fikir panjang dan takda rasa menyesal masa pilih . Gile tak murah, kat Sungei Wang kot . Then i just sepnd my money to buy some foods. itu lah kerja aku ! HAHA. orang dok sebok beli baju kasut etc, aku sebok beli makanan ! Masa tu, kawan kawan pon dah menggoda Najah untuk beli baju kat Cotton On ni, serious sumpah cantik dari janji dengan diri sendiri taknak beli apa apa, terpaksa beli untuk hati :) eyh, perempuan perempuan. .kalau nak sesuatu tu, sanggup mengorbankan like no tomorrows. hihi.


Semalam hajat nak berjalan je kat KL tu, and im done. Jalan jalan sampai lebam. Habis shopping, kami tengok movie " John Carter " and cerita tu BEST. tu je Najah boleh bagitau. Nak tengok, pergila . .for me awal awal macam tak faham sebab tak dok diam buat apa tah , tukar contact lense to spec so banyak kerja la kat kerusi tu. bila orang gelak , taktau apa and tanya kawan  kenapa gelak. boleh? Nasib la kawan sorang ni jenis easy to explain .Thanks Sya Syi and the rest khusyuk macam tengah berlakon dalam movie tu. menyampah betol kalau dok tanya ! HAHA * cheetah and Shima .


Balik la kami berempat dari sana . So everything was enjoy ! Nasib every Friday takda class. So, boleh bersenang lenang weekend tu :) byebye !






Salam.Najah



Post a Comment