Friday, March 9, 2012

Thank you Flower day (:

Assalamualaikum you .


Awal awal semester ni , biasa lah berlagak la sekejap sebab banyak waktu senggang ! Nak bazirkan bila bila saja pon boleh dan semestinya . Haa tunggu lecturers bagi assignment, project baru nak bengkak mata. Najah Najah . Ahh lupakan ! Semalam kan , Najah pergi KL. Saja Najah dengan kawan kawan Najah berjalan jalan Bukit Bintang . Almaklum lah, masa cuti di Seremban takda sapa nak bawak jalan KL (bajet mak ayah heran nak merajuk macam ni) hihi Mak pon tak kuasa nak mengadu nasib masa tu .


Najah pergi sana around 2pm macam tu, hujan pon dah berhenti sebab lately ni hujan dari malam sampai ke pagi.  Masa update kat BBM yang Najah off to KL ramai dok alert me banjir banjir kat KL and i was like , "korang kenapa .cakap la betul betul and masa tu rasa serious lahhhhhh .HAHA smua la rasa " and Najah pon taknak cakap dengan kawan Najah yang kawan2 Najah kata KL banjir sebab nanti dia patah semangat. HAHAHA gile jahat aku. Btw , Najah dengan kawan pon dah nak sampai KL and tengok, Banjir apanya pulak, satu air pon takda. Kontang. hihi ~ That time cari balik info mengarot rupanya saja kenakan Najah (budak2 tu satu office, nice game that you played  to me ye Encik Azim and the others siap kau nanti)


Sampai sampai je terus jadi gila sebab tengok barang barang cantik . HAHA. Kawan kawan dok shopping, seronok je dorang tak fikir panjang dan takda rasa menyesal masa pilih . Gile tak murah, kat Sungei Wang kot . Then i just sepnd my money to buy some foods. itu lah kerja aku ! HAHA. orang dok sebok beli baju kasut etc, aku sebok beli makanan ! Masa tu, kawan kawan pon dah menggoda Najah untuk beli baju kat Cotton On ni, serious sumpah cantik dari janji dengan diri sendiri taknak beli apa apa, terpaksa beli untuk hati :) eyh, perempuan perempuan. .kalau nak sesuatu tu, sanggup mengorbankan like no tomorrows. hihi.


Semalam hajat nak berjalan je kat KL tu, and im done. Jalan jalan sampai lebam. Habis shopping, kami tengok movie " John Carter " and cerita tu BEST. tu je Najah boleh bagitau. Nak tengok, pergila . .for me awal awal macam tak faham sebab tak dok diam buat apa tah , tukar contact lense to spec so banyak kerja la kat kerusi tu. bila orang gelak , taktau apa and tanya kawan  kenapa gelak. boleh? Nasib la kawan sorang ni jenis easy to explain .Thanks Sya Syi and the rest khusyuk macam tengah berlakon dalam movie tu. menyampah betol kalau dok tanya ! HAHA * cheetah and Shima .


Balik la kami berempat dari sana . So everything was enjoy ! Nasib every Friday takda class. So, boleh bersenang lenang weekend tu :) byebye !






Salam.Najah



22 comments:

AmirahSM said...

seronok! having with frends! =)

Cik Sana'a said...

datin nye skin muka cantik gebu..jeles betul saya tgk...:)

ikafantasi said...

comel datin ni tau..suka baca blog datin even baru jumpa blog ni hehe

mastura said...

yes agree yr skin so soft datin.nice entry and 1st time tau u bezfrn Doktor Fatin Liana

shaFazie said...

bestnye dpt jejalan & shopping...
have a nice day datin:)

nabila azmi said...

seronok kan hang out ngn kawan2 rapat=)...have a good day=)

Hashira Yusoff said...

untunglaaaa dapat shopping...

sYiRa LoKMaN said...

best nye...heheh comel kaka ^_^

Bunny Nur Riena said...

best best best la... comel nye Datin..

Anonymous said...

Hi najah i adore u

Datin Tuu said...

amirah SM: salam mira :) hi thanks. aah blh la chill my day with my classmates . hehe

Datin Tuu said...

cik sana'a: hee. alhamdulillah. skin ye. kdg2 time PMS, ada juga timbul sane sini.kikiki ~

Datin Tuu said...

ikafantasi: hi ika. thanks zzzzzo much ika :) blog biasa je ika . untuk luahan diri sendiri hehehe

Datin Tuu said...

mastura : hehe. my best fren yg smua pakej ada. kakak, mak, adik. .smua dia haha

Datin Tuu said...

shafazie: thanks sha :) have a nice day to u too sis :D

Datin Tuu said...

nabila azmi: sonok sgt :D hehehe :)

Datin Tuu said...

hashira: not me hhehehe i more to makanan :D kikiki. my frens :)

Datin Tuu said...

syira lokman : syira, awak pon comel juga :)

Datin Tuu said...

bunny: hello rina :) thank u. simple me rina .

Datin Tuu said...

annms: hee thank u so much. :)

emma dangdut said...

comel datin :)

Datin Tuu said...

emma: hee thank u emma :)