Wednesday, February 8, 2012

#FACT: Teknik apabila merindukan seseorang

Assalamualaikum (:

Najah baru je balik dari Pangkor . Bercuti disana. Lama sangat tak pergi pulau. Serious tenang tengok biru laut and siap mandi manda lagi . .naik bot . .eee seronok, i like it so much !


Harini tak pulak rasa nak buat entry tentang percutian tapi nak share about one fact tentang rindu .  Hehe pelik kan kenapa nak cakap pasal rindu tapi ini lah apa yang Najah tengah fikir sama ada ia adalah fact/kebetulan . thee . It just because apa yang kita rasa seorang, itu mungkin kebetulan tapi kalau itu dirasai dengan ramai pihak. .ia adalah fact . Begitu ?






"kawan saya ajar, kalau rindu seseorang . .tarik nafas and sambil tarik tu, ingat pada si dia and rasa tu akan dia terima . Tadi, saya buat . .but then i just received 1 sms dari dia . i noticed , itu mungkin sahaja kebetulan (:


(double click untuk lebih besar)



(double click juga untuk lebih besar )


Have fun with it, rindu itu datang tanpa kita duga . Kita tak boleh elak pon kan kalau rindu tu datang.  Rindu tu jugak yang buat kita rasa nak nangis, pilu..sayu je kan (: Kerap kali najah rasa mcm ni, tapi Najah cuba buat teknik ni, Najah tenang sangat walaupun biarlah najah sorang yang rasa :)  Maksud Najah, kawan2 najah yang Najah lama tak jumpa and terlalu rapat zaman belajar dulu kan . . You guys kalau rindu family yang jauh sangat sangat, cuba la . .Rindu yang ikhlas dari hati, kita sampaikan padanya, InsyaAllah. .Cuba la ye (:











Post a Comment