Monday, January 30, 2012

THANK YOU DEAR YOUUU (:

Bismillahirahmanirrahim  (:


Assalamualaikum to all of you ! Guys, im back. woooho! I hope you are fine there :D Today is a Monday, tomorrow is a Tuesday and the next day is Wednesday. .what a day day dayyyyyyyyyy lah . Keep moving Najah !






Howw , i miss my blog and before this lepas my blog sudu garfu ni kene hacked, hari hari keep in touch. Dulu dah post everything terus blah and chow. Lusa baru tgk komen orang bagi. hkhkhkhk! Sekarang, haa tak mcm dulu.  Masa kena hacked, gile tak gelabah. menangis kot ! HAHA. jahat punya hackers. Berani dia ! nak kene ni (mcm2 la sumpah seranah kat dia #parents jela yang dengar apa Najah lontarkan ketidakpuasan hati. HAHA yerla, benggang la menangis dpn parents pasal blog. MOTIF . haa cakap senang la, tau tak blog ni Najah dah rasa mcm betul betul diari kot ! since 2009 ~ Gile kaww kalau takleh baca lagi. Nak buat apa je kalau online kan !)


Memang betul blog ni sangat penting untuk orang yang jenis nak share everything/gaining knowledge tapi ada certain tak perlu nak pop-up kan (bila baca last last entry.dulu dulu pernah jugak melontarkan perasaan yang tak patut SEBAB takda sorang pon yang follow ! Hikhik so sukahati mekkkkkkkk la nak type apa :D  KESAH? hkhk tapi bila baca balik, ALAMAKKK KAU. .gelabah la kau minah #berkatabeliaukepadadirinyasendiri PANG! malu pon ada ) Tapi serious, kalau fikir balik apa yang dah kita post before, kita boleh tau macam mana nak berinteraksi dengan orang lain and then kita boleh tau kematangan kita apabila bergaul dalam laman siber yang semakin canggih ni zzzzzzzzzzz . Ada sesetengah orang cakap, dari blog kita boleh tahu mcm mana la orang tu kan. .BERBEZA tau actually.  FB tu, post kadang kadang merepek merepek jugak (#mcm saya), kata taknak online lagi, tapi . .#esokadasegarsajalagi . HKHKHK ! biasalah, taksedardiripunyaorang. Kalau online pon, tengok apa org post kat wall, blah terus. Nanti nanti baru balas #kadangkadangrasadiriiniLISASURIHANI zzzzzzzzzzz.


Idea nak buat blog ni kene betul betul sebab nanti orang tak baca and tak faham. Apa yang Najah beritahu ni based on pengalaman sendiri . Kadang kadang ayat ayat yang digunakan, bahasa KEYEEEEEEEEL ! 
Kau jadi kw...AKU jadi aq. .and macam macam lagi lah kan. Kite perlu take note orang yang baca blog kita, ada yang umurnya seperti 30 ke atas juga.  Najah pon banyak kali jugak kena tergur dengan ibu Najah sebab bahasa Najah di blog terlalu singkat and Alhamdulillah at least Najah tahu kelemahan and try baiki .


Ada satu entry , Najah macam hargai sangat blog ni sebab masa Najah susah sangat sangat, Najah taktahu nak mintak tolong sapa sebab Najah jenis benggang mintak tolong dari orang nak nak orang yang tak pernah mintak Najah tolong selama ni(#ego). .and then, Najah post lah entry yang Najah rasa sedih macam sebatang kara sangat time tu . HKHKHK. Nak mintak tolong family, kata nak berdikari. .so tinggalkan hasrat la nak mintak tolong from them and Najah pon post la ikut hati tak fikir langsung tanggapan orang,  lepas tuuuuuuuu Haaa bertalu talu msg kauuu mekkk masuk ! HAHA semua nak tolong. Siap ada orang belanja makan lagi, kononnya hajat dihati nak jugak pergi jalan jalan and tengah sakit kaki . Ada siapa boleh tolong bawakkan jalan jalan .


Kawan kawan pon time tu baca and malam tu celebrate .hkhkhk rasa mcm birthday ! From blog, Najah rapat dengan kawan kawan yang jauh dimana mana . Im so happy sebab boleh keep in touch with them properly . From takda followers, terus ada and everyday ada saja kenalan baru. .Syukur tergerak hati untuk appear followers on 2011(Jan) Lama jugak la tak berfollower blog ni.  Kalau you guys nak tahu lagu lagu kegemaran Najah, dalam blog ni semua lagu fav Najah and i'll always update for the new songs that i love most . So, i love my blog and sangat MENGHARGAI anda yang sudi masuk ke blog Najah ni. I know , not too much updated but i try to share what i want to you (:  THANK YOU.




love,
Datin. Najah.


12 comments:

sYiRa LoKMaN said...

bw here..lagu best!! ^_^

aizadalias said...

untung le blog kne hack =P

AmirahSM said...

wahhh..dik akak sedih dgr lagu blog dik nie..hehe

Datin Tuu said...

syira L: jemput datang dan dengar (: thanks . hihi

Datin Tuu said...

aizad: cheh u. haha. jgn nak mcm tu sgt ehh. kalau i tau hack, blog u pon i hack nnt. hkhkhkhk. untong jgk la BBQ setiap hari :D haha

Datin Tuu said...

amirah SM: haaa lagu ni luahan hati najah :) najah akan pakai lagu ikut luahan hati hehehe. mmg sedih skit ler :)

Azreen Shafila Abdullah said...

waaahhh great entry :D yen pom hampir2 give up nge blogging n :(

#follow you Datin Najah :)

Datin Tuu said...

azreen : dont be give up (padahal dulu penah jgk taknak blogging) haha. ok syg! (: thanks. keep smart ok!

Bunny Nur Riena said...

jahatnya penyamun yang dah hacked blog awak tu... patut ar rindu nak baca blog awak... :))

Norasiah Nasir said...

patut la..... xpe..ada ubi ada batas..hehe

Datin Tuu said...

bunny: hehe thank u dear :)

Datin Tuu said...

norasiah. .hehe now da ok da :)