Wednesday, January 18, 2012

Fahrin Ahmad , smile is yours!

Assalamualaikum . .

dear  FA. Fan , thanks for this picture :)

Stalk someone yang kita minat , tak salah kan :) dunno why. Dulu biasa biasa jelah minat artis Malaysia ni. Kalau minat pon mesti tak lama nak minat sebab ending, mesti dorang dah nak kawin . Ok, takda rezeki :D
but then, bila fikir. .kenapa kalau Fahrin Ahmad on tv ke mana mana ke, mesti i stuck on that channel. Org kata, layaaaaan la kejap kan. Tapi kenapa FA yang bertuah ? ececeh .

Mungkin senyum tu buat i stuck on the road kot . To fahrin, take care and be smart ! muka melayu you yang sumpah comel :) gile berani aku! HAHA kbye!



Post a Comment