Wednesday, January 18, 2012

Fahrin Ahmad , smile is yours!

Assalamualaikum . .

dear  FA. Fan , thanks for this picture :)

Stalk someone yang kita minat , tak salah kan :) dunno why. Dulu biasa biasa jelah minat artis Malaysia ni. Kalau minat pon mesti tak lama nak minat sebab ending, mesti dorang dah nak kawin . Ok, takda rezeki :D
but then, bila fikir. .kenapa kalau Fahrin Ahmad on tv ke mana mana ke, mesti i stuck on that channel. Org kata, layaaaaan la kejap kan. Tapi kenapa FA yang bertuah ? ececeh .

Mungkin senyum tu buat i stuck on the road kot . To fahrin, take care and be smart ! muka melayu you yang sumpah comel :) gile berani aku! HAHA kbye!



8 comments:

imahakhyar said...

wah hati datin da bbungebunge nihhh...com3l jer luah kat blog

sYiRa LoKMaN said...

waa~~ akak... berani lah!dah bbunga bunga dah tu....haha..tp comel !

NinieyAziane said...

ye setuju dgn najah...FA mmg boleh buat pompuan cair...same la kita minat dia jgak..:))

Anonymous said...

hhee..mcm kwn sye kak..mnat gle ngan fahrin..smpai plat keta pun pilih PKF..'pika kahwin fahrin'

FizaFizz said...

Alaaaaa...Datin. FA kita punyaaaaa laaaaaa~~







HEHEHEHE XD

dila.azie said...

Macho ! Haha , jangan marah kak datin ! (:

laskar pelangi said...

datin! senyuman FA memang manis bak gula gula tau? hi3:)

bella hamzah said...

ehheh mmg cair tgk senyuman dia... dalama xnnmpk dia belakon.. skg ni asyik aaron aziz je yg kua t.v