Sunday, January 22, 2012

CONGRATULATIONS PUAN ELLIA ERNIDA BAHASHAH AND HUSBAND :)

Assalamualaikum .

Panas panas terik macam ni, seronok ber-online sambil makan ABC, cendol! auhh ~ tapi tuu lah . hanya membayangkan :D kita ni manusia memang tak pernah hilang untuk menginginkan sesuatu yang lazat kan ! nyee~


Actually ,Semalam Najah baru je attended wedding . Balik balik rumah, dapat 4 kad wedding kawan . Seronok bukan main melampau. Yelah, kawan dah naik pelamin dah . . Mungkin age 23 thn ni memang cukup matang dah untuk berumahtangga (termenung sorang sorang fikir tentang komitmen) pang! Alhamdulillah untuk mereka :D seronnnnnnnnnnnnnnnnnnnnok sangat tau! Najah pon rasa excited sebab dapat berjumpa semula dengan kawan kawan yang dah 11 thn jugak la lost contact . Ini semua sebab reunion sekolah rendah raya lepas, Alhamdulillah from there everyday kami keep in touch via FB, Tweeter and BBM :) thank you so much ! Reunion sekolah ni buat kita makin mesra . Jarang meet up and Everyday meet. .kan berlainan tu . So kalau berbual . .faham faham aje laaa :) 

 Semalam, 21/1/2012 (SABTU) Najah ke wedding pertama . .ELLIA ERNIDA BAHASHAH . She was my ex-schoolmate sekolah rendah and kategori kawan paling tinggi lah masa dulu. HEHE :) sekarang sama tinggi..wekkk :p kikiki! Ellia, tahniah utk you and suami. Selamat Melayari Bahtera Rumahtangga :) InsyaAllah kami doakan yang terbaik untuk kawan kami ni. Heee .

A few from us . Dua buah kereta lagi kemana hilang :D
Kami konvoi and 6 kereta  ke sana :) Alhamdulillah planning diluar jangkaan. Ada yang buat kejutan kata tak datang, tapi ada ! serious, itu sangat mengejutkan and im happy ;) Sambil tunggu yang lain tepi jalan , Najah and Adiba sempat lagi buat notes untuk ellia  . Ikhlas from us :) Harap Ellia happy . Walaupun puas nak memlilih hadiah untuk orang berkahwin ni . .last last pilih lah untuk dia yang mempunyai ciri ciri keibuan tu kan :) ngee ~ thanks to my friends too . Without BBM taktau la kan macam mana nak pilih hadiah. .


Kawan kawan pon, wow not bad semua cantik cantik dah . Semua kacak kacak sudah ~ sampai Najah tak kenal, ni siapa? hwhwhw~ Faizi . .yes . .i mmg tak kenal you actually so just can smile . Yang lain pon puas explain...ehhh dia dlu sama la dgn kite...alaaa yang sama class ngan abang kau tuu...dulu dia lain sikit muka. .(pulak,mmg Najah tak kenal la sbb muka dulu lain) not bad! but happy sebab yela..jumpa balik ! :) Sampai rumah Ellia, penuh satu row tu tempat kami :) Nice when we keep talking each other . sharing some story.

             

Makanan best. Lauk pengantin, semua best kan ! hehe . tapi leka borak...sampai lupa nak ambil dessert . uhk uhk . Najah najah .padahal dessert tu lah yang Najah nampak masa ambil lauk tuu. hewhew .


HEHE. .masa ni meriah sangat ! ada something lucu ~
Najah tak duduk diam, najah ke sana ke mari  . maklumlah, rindu kawan kawan kaan :D Sampai aunty (mak  Mira) pon tergelak sama . enjoyyyyyyyyyyyyy aunty !

dear cousin, classmate . .Epul, aliff and Angah .
p/s: Malam tu Aliff ada football match utk N9 tapi sempat pergi wedding Ellia :)
Girls, you complete me yeayy!
p/s: ni semua kawan kawan satu kelas sampai habis sekolah :)
Ini Adibah tuuu :) hehe lps ni turn kamu plak ok ! :D

Kami pon dayang dayang ni decide nak tengok pengantin so masuk la bilik pengantin :) waa, Ellia tak pernah make up so bila nampak dia make up, lain sangat :) cantik.

EXCITED !!
Happy kaaaaaaaaan ! heee. Semoga kawan kawan saya dan saya bertemu dengan pilihan yang baik zuriatnya :) InsyaAllah ~ comel laaaaaa kawan kawan dah naik pelamin . hihi .

Ni pon my classmate masa skolah rendah :) a few  pon ada yang da ada baby :D tuu yg kemeja hitam tu. hehe!




Anyway, Tahniah ye ELLIA .




we loves you!


byebye :)
p/s: thanks for those yang bantu Najah last day about the hackers :) Anyway, everything is going well . Najah dah deal dengan dia cara baik and bantuan kamu semua membantu. Najah tak marah , tapi najah harap tak terkena lagi and ini semua ada hikmah :) Anyway thanks to the hackers sebab if tak jadi macam ni, Najah tak tahu kelemahan yang patut diperbaiki kan :). Thanks guys !

8 comments:

shrekkuning said...

pakai merah nmpak comel r dtn

Amyra said...

kurung polkadot tu comel sgt2..lagi2 colour merah, vogue gituuuu..cantik najah pakai..huhu

Anonymous said...

datin, datin dh kuruslah, :), jeles sy neh, hehehe, :)

Elyzatul Nastaysah said...

turn awak bile pulak dear?hehe;)

Datin Tuu said...

shrekkuning: hehe thanks . just a bju kurung :)

Datin Tuu said...

amyra: myra , thanks dear. utk raya cina :) hehe. takpe sis, awak puji saya, awak tu cantik jgk :)

Datin Tuu said...

annms: hehehe takperlu jeles la :) mana ada kurus. biasa je . thanks awak!

Datin Tuu said...

heheh kite tak fikir apa apa pon lagi skrg :) ada nnt ada la..if ada, kawan2 and blog akan tau juga siapa yang berjaya didalam hati ni :d kekeke