Thursday, December 29, 2011

Bithday Present dan Kejutan from IBU,BABAH and ABANG :')

Thank you so much for my pretty mother !




Thanks for the present that i was never expect to get something from you for this year. I just pop-up on my BBM status that i really fall in love with  that wrist watch ! Yes, there is the new collections of BONIA and the price still the same.


Mimpi saja lah nak dapatkan jam tu pada mulanya sebab yela, how can i get it? air liur ? telan air liur banyak kali pon belum tentu hilang dahaga :')
actually malam semalam ibu buat satu kejutan . .i mean kejutan kedua after they went to Subang for celebrating me . .but then, planning yang tak dijangka sebab ingat nak makan bersama family sahaja. . So abang belanja kami makan di Pizza Hut Jusco, Seremban 2 :')


Patut la siang tu abang tak bagi tengok handphone dia even nak pinjam sekejap pon tak boleh rupanya dia takut saya baca text dia ber conversation dengan ibu and babah. .how cute it is . .dalam masa yang sama, abang tiba tiba buat buat tanya ' tahun ni kenapa pelik sangat kau taknak hadiah ?' and i just jawab ' adik kesian kat ibu, hari hari ibu tu hadiah adik, kenapa kau tanya . ? kalau kau, wajib bagi hadiah ! huahua. .sebab sikit kesian pon takda :D haha! ' then abang pon willing belanja makan malam kat Pizza Hut :D Babah buat buat call tanya dah makan etc :') sebab tu perkara biasa kan, so takda la pelik sangat .  


So, saya buat buat lah tengok lappy and online for a while tgk youtube then abang tanya : ' adik pinjam BB . '  I terkejut la kan why tiba tiba nk pinjam . .: 'FOR what sey nak pinjam bb adik?' Nak tengok gambar kejap terang ke tak bb tu punya camera ' Jawapan dia mmg kecik hati sikit la sebab yela, bb ni camera mmg tak cantik! huahuahua :')  tanpa saya sedar, dia send gambar jam yang saya jadikan DP di BBM to ibu padahal ibu boleh je tengok kat situ saja :')  Then ada kantoi sikit la and malas nk tanya but abang pandai cover, ' eh, abang tersend kat ibu la, ooo camni ke BB kalau nk share file . .sng gileee! ' huaaa, mmg style dia punya cover tu kan so saya ni lurus tau so saya pon takda perasaan  and malas nak layan :') HAHA!


So dalam lepas Isyak, ibu and babah terus ke Jusco and abang datang dengan saya ke sana .So we meet up at Jusco sebab kami berdua from rumah maktok ayahtok :')   makan dan makan la sehabisnya :') Alhamdulillah and borak borak sebentar dengan babah and ibu about our preparations for final but saya satu apa pon belum start lagi, janji dengan ibu tadi today nak start sebab 7,8,11,14 and 15 Jan dah paper bermula .InsyaAllah. .i will do it for you mum! Lepas tu, selesailah kami makan then sementara tunggu abang beli ticket Mission Impossible 4, hold la kejap kan . then saya pun bangun and ibu bagi present dalam beg BONIA. .masalahnya masa datang, saya tak nampak langsung beg tuu . .uhk uhk . .


'Nah, untuk anak ibu yg ke tuutttt tahun' huihui ! then i was speechless kenapa itu adalah JAM BONIA yang saya impikan selama ni ! KENAPA KENAPA ? Ya Allah, ibu mana yang nak tengok hasrat anak tak sampai kan. .and ibu hadiahkan itu, menitik airmata sebab mmg tak jangka pilihan ibu mmg seperti saya dan color itu lah yang saya nak kan :') I LOVE YOU IBU! Saya bersyukur sebab rasa gembira yang tak terhingga la this year . Hug ibu , sayang ibu kat situ tanpa fikir orang sekeliling ! :D SHE'S MY MOTHER and everything she did is for me . .




How much i love you only Allah knows ibu and babah !THANKS for the gift ! Saya hargainya ibu walaupun tahun ni hanya nak ibu doakan sahaja saya tapi ini hadiah yang ibu beri :') luv you ibuuuuuuuu!








luvs,
Datin. Najah 

16 comments:

FaTin SHazwani HaNis scyZ0 said...

cantik ;) #jelez

Norasiah Nasir said...

wah..lawanyer najah..tahniah..impian tercapai..so hardwork utk final exam nnt..leh balas hadiah utk ibu u..

sYiRa LoKMaN said...

alaw..best nye dpt jam! ^_^

Anonymous said...

TanteQnyew jam Najah...!!Bonia paling mura pon 4++....nak:'( jelesnyeeeeeeew

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

:)

lynnaiza said...

peh.best gileee datinnnnn woih.hitam itu menawan.melaikeee.. anyway,happy belated bday.eh ye ke?tak tau bila bdaynye.hikhik.sory. *1st time singgah sini.

lia fen said...

amboi bestnye...neway happy belated befday...sy kasi hadiah wish saje..;)

Datin Tuu said...

Fatin S: Thanks . hehe. kite pon tak jangka ibu kite nak bagi jam yang kita idamkan dalam diam ni :") terima kasih lg sekali.

Datin Tuu said...

norasiah: amin insyaallah. thanks dear for ur kind words :) insyaallah . .itu la. amin amin amin!

Datin Tuu said...

syira : hehe best la :) jam lama kite da lost actually tapi kite diam je kite beli baru gne duit sdri :p hehe so kite ada dua jam :p

Datin Tuu said...

annmous : hehe . thank you awak .

Datin Tuu said...

pari pari : :)

Datin Tuu said...

lynnaiza: thanks dear. thats ok .25th dec ritu. hehehe. tu la, hitam itu tak kotor :D hehehe.

Datin Tuu said...

lia fen: saya hargai sgt wak. thanks tauuuuu!

LittleGurl said...

babe!! beruntungnyaa!! tahniah. eeheeee btw, happy belated bufday darling!!! lov yaa!!

happy always ;))

~pUaN nAd~ said...

ok.tetibe ter"begenang" air kat kelopak..hehe..eppy belated birthday najah!~ ;)