Thursday, October 6, 2011

Datin's Entry for 5 MINUTES ! :)

Assalamualaikum my dear readers :)
Yes ! Again and Again . How are you?, i hope you are fine there . Thank you sebab sudi singgah blog sudu garfu kita berwarna warna ni . .hehe (rasa nak cubit pipi sorang sorang) Actually, yes ! busy sangat sampai online pun sekejap sekejap . Online just for update something something mcm tu . Thee ~ tak bukak fb, bukak tweeter pon  curlass gitu :) Last weekend sempat jugak datin balik ! Now Alhamdulillah rindu keluarga & kawan baik  dah terubat and boleh focus dalam class ! Rindu rupanya padahal nak kan semangat HAHA . 

Actually, balik rumah pon memadai lah haritu. Sempat pergi P. Dickson . yeay ! Nak update entry but later lah agaknya sebab online ni nak print article je HAHA tatau mcm mana blh click blog sendiri . oh yaa, thanks anyway for feedback about HOME SPA (last entry before). Anything yg you guys ada tanya in my inbox,  you can have a look all their details on my entry. .maaf sangat sangat datin tak dapat nak reply satu satu about this. Semua dah ada dalam entry. thank you banyak banyak tapi mmg best pon produk ni. HEHE . Kite bukan penjual, kite pembeli yang sangat suka akan penjualnya yang rendah diri tu . Baik hati pula kikiki  !


comel tak ? edit guna phone dalam class
 terus hantar kat FEL. HAHA. 
ok sebelum noktah, i just wanna share this quote ;

Be thankful for what you have and you'll end up having more . If you concentrate on what you don't have, you will never, ever have enough . - Oprah




8 comments:

Aida Azryn said...

haha.. kemain lagi spek.. :P

ekmal said...

hepi pas menyanyi...kiddin, jgn marah2 classmate :P

Datin Tuu said...

aida: haa jgn main2 tau aida :) wow ! HAHA.


Mal: haha. dush dush ! *semogamalbangunlambatpadakelasseterusnya. AMIN! i will u request u nanyi lagu faveret OK! HAHA

hanabunga said...

alala comel spek.nak jugak nak jugak :)

Nur Atiqah said...

comel je :DD

Huda said...

arini bru nak komen...datin rajin2 lah update entri..letak gambar2 menarik..suka tgk...

Diary oF Mine said...

hhehe... comel ja both of u... :D

❥❤❥❤❥♥ NiaAriffin ❥❤❥❤❥♥ said...

knp cantik sgt fatin lyana ngn datin nie...hehe...jelus sungguh...=D...