Monday, September 5, 2011

Ketawa bersama mereka, MILIK saya !

Bila dikelilingi kawan kawan , hati ni terubat sangat !
hilang segala masalah. Its normal la kan,
 as a human, kita ada je masalah kecil and besar :') 
i was like a barbie doll beside of them .  
happy and lucky to have you ,my girlfies !

Anyway, thanks lot to be mine . Datin luvs to making  friends and share everything with all of them.
bila kita share something, kita rasa puas sangat .
 betul kan :) so pendapat orang ramai,
sangat diperlukan utk motivate diri kita dari 
kurang matang trun to matang :')

Datin kalau time cuti cuti ni, datin banyak habiskan masa dengan kawan kawan perempuan datin.
Kami hang-out together, meet each other and bergelak ketawa balik rumah rasa nak jumpa lagi. kikiki! tak berubah perangai dari sekolah . Kalau kawan tu, ibu kata. .wah ~ leka :D hehehe mmg pun :D tapi jgn la abaikan keluarga pulak kan , cukup sekadar anda ditemani and mengisi waktu lapang :') okey!
Kalau tergerak nak duduk dapur, buat lah cake ke, apa ke kan sbb aktiviti tu boleh buat kita rasa, kita tak kosong kalau kat rumah. nak nak, buat dengan kawan kawan. Boleh exchange resepi .kaaan :') cuba la, ni berdasarkan pengalaman . seronok sangat !

Raya ni la baru fun sangat sebab dapat jumpa semua kawan kawan datin. tak kira lah, kawan lama until now so on la kan. Datin gembira sebab syukur alhamdulillah, kawan kawan la tempat datin pengubat rindu :')
Nak nak mereka cuti kan, so apa lagi . .sakan berjalan lah kami kan ! Hari tu kak aiza, kak mas and jaja beraya rumah datin  after that, fetch me up to go merata katanyaa .  




after that, Datin beraya rumah si Azar :') hehe . .yukk ! mcm mcm candid version kat rumah azar ni. dah la tengah pening kepala and mual sangat sangat. tiba tiba tak sedap badan . .:') tapi ketepikan semua tu, yang penting berjimba wajib diteruskan ! :D

Actually, pin tudung yang datin pakai dah tak tau mana menghilang, so kak Aiza and all there tolong datin carikan and betulkan la shawl berat tu. .but then, dah mcm tupai dengan labu labunya , kesudahnya . .jarum masuk dalam telinga ~ HAHAH. lucu ok time tu. cemas and geli hati!



and we are here , thanks azar for the mee hailam faveret :)

why on me.  * tak pedulik .


Datin singgah rumah Kak Aiza beraya, and datin main kucing comel :') dah la gegemok kucing kak aiza. bulu pon tak gugur lembut sangat sangat ! Datin buat kucing2 kak aiza tu mcm baby . hehe mcm kendong baby dah ~ see how can i interaction dengan kucing :) ahh~  i show my luv to you . .tetiba teringat si yumee . huhu.


comel manja sangat sapa suruh !




so datin pergi Jelebu rumah kak una :')  Kak Una is my facebook friend for the first time tapi itu la baiknya FB ni, mengeratkan silaturrahim. masa party bufday datin, kak una datang dengan tema merah. comel sangat :') Datin pergi sana dengan kak Aiza. Masa tu dah pergi merata rumah kawan kawan and planning before malam, is Jelebu :') Kak Una tatau Kak Aiza bawak datin pergi beraya, pergi rumah dia, takda plak dia, merayau beraya dengan kawan. .so lepak2 kejap dilayan parents kak una, baik sangat :) and bila dia balik je, kemain menjerit comel . HAHA. yes, berjaya buat kejutan . lets get some fun with all my girlfriends la kan :D


There is Kak Aiza (left), Me and Kak Una . Seronok beraya kat kawasan kampung . Nak nak lintas Jeram Toi yang dah lama tak pergi . ahh ~ nak pergi la mcm ni. 
Dah set ngan kak Aiza da ni . hehe ~
Balik je dari Jelebu, datin meet all my ex-schoolmate. sekola rendah ~. Ya Allah time tu, lagi melonjak lonjak seronok datin. Thanks to Amira sbb buat openhouse :')  So, Kak Aiza pon willing teman datin kesana, thanks kak aiza. Bila mereka smua mengimbau kenangan sekolah rendah. sumpah, best ! rasa nak turning back zaman tuu ~ Kawan kawan lain ada yang takda time tu, tapi dengan hanya gambar di post, semua kawan2 datin yang takda time tu will organized one event ! wah* excited ! 


kawan kawan sekolah rendah datin. .
lia, hanisah, zalilah , mira and radiah ~ :)


Kawan baik datin pon banyak bimbing datin . Since kami kenal pon, banyak pahit manis kami tempuhi :')
thanks to Fatin Liyana. Ouh, . .you know la as a doctor,  dia sangat busy, datin pon kalau dia balik cuti je jumpa, kalau tak only on BBM je. sekarang ni tahan la jugak sbb dia da permanently here in Malaysia . still keep in touch. Teragak nak kemana mana just proceed.  Baru baru ni Hari Raya, you know Azar Nadhirah? haa thats our sister :') Kami habiskan masa seminggu beraya bersama plus si Azar Amira adik si Azar Nadhirah. kalau you guys explore my raya album on FB, u know them la kot hehe :D BUT , sedih. sebab harini Azar Nadhirah and FEL da balik tmpt belajar masing masing. Depression will begin and me too! but im lucky, ada lagi brapa hari lagi utk rehat and depression akan bermula mcm mereka :) hee ~ Last semalam la, mereka datang raya rumah datin until 2 am . Leka punya leka la kan borak mcm 2 am. :')



 i miss the moment kak. yes, FEL pon kata tunggu next holiday ! si Azar pon we hope cuti dia ada la kan :)  Semalam kan datin dari rumah Mak Tam so rushing balik sebab nak raikan mereka mereka ni . sweet nya lah ~ haha.


Datin tatau keadaan apa sampai tergelak sangat kami mcm ni. byk sangat ketawa mlm tu. Masa fatin tag photo ni, datin tetibe nak nangis. emo gile. hee rindu kot. Mmg happy mcm ni la kalau kami bertiga berjumpa . .that was real us . haa, rindu !


comel kan . .masa ni datin busy kat dapur, tinggalkan mereka kat depan. .ni keje dorang kekeke ~
anyway, datin wish all the best to all my friends and this raya was great ! :')
oklah nak tuju lagu rindu untuk kamuu , ecewah ~





lots love, datin !

Post a Comment