Thursday, August 25, 2011

Thank you .

Salam to all my great readers .
Thanks a bunch kerana tak 
henti henti support Datin.
How much you care about me,
 InsyaAllah . .
Doa datin dari jauh untuk anda 
semua takkan pernah datin
lupakan, InsyaAllah . .Amin. .
Datin tak mewah nak beri hadiah untuk anda semua,
cuma doa dari jauh sahaja dari datin :)
Semoga anda diberkati Allah. 

Harini short post actually.
just wanna tell you that I'm only active
on my Official FB (DatinWowhh NajahIylia)
 and my LIKE page (Simple Me is Better).



Takda page lain . Datin dapat feedback about the fakers.
Sampai tak terlayan dah nak tengok gelagat mereka.
takda la nak bangga sangat tentang ni 
sebab im nobody mungkin
I am Plus Size agaknya. I tak marah,
 dah takda perasaan marah pun
tapi elok elok lah cara nya untuk guna .

Risau la perkara sebelum ni berlaku lagi
sampai isteri orang serang 
datin kata datin punca.
 Terkejut datin.
rasa taknak ada laman social dah pun. 
But i tak boleh give up sebab 
ada lagi yang lebih mencabar dari ni. 
see, how artist handle this kan :)

You guys, thanks sebab sudi 
kenal sama datin dan sudi berkawan.
 Datin seronok you guys happy sama :) 
tapi datin minta maaf sangat
 sebab tak dapat nak approve semua :(
thats why datin buat Like page tapi tu la,
 sana tak banyak mcm official kan, 
just for blog info.
thats ok, sana pon kita blh keep in touch. 
Haa, inbox me pon thats ok guys :D

Datin suka berkawan . .
Berkawan ni membuatkan kita banyak pengalaman :)
belajar dari kesilapan . .
cukup untuk buat kita bahagia :) 
jangan ada yang pandai 
BERJANJI nak berkawan, 
tapi lama lama lupakan kawan .
Ingat, itu janji . .

Kawan akan berada dengan kita susah dan senang .
pandai pandai pilih kawan jangan kita mudah dipijak ;) 
jangan tunjuk kita lemah,nak nak perempuan.
jangan give up dengan apa yang kita ada,
itu adalah KEISTIMEWAAN untuk diri kita :)
Allah sorokkan apa yang kita tak nampak,
kerana Allah akan bukakan bila tiba masanya :)
SYUKUR LAH .



Lets Terawikh :) Luvs,
Datin.


9 comments:

Anonymous said...

my idola

cik siti said...

nak tanya lah.. how you feel being plus size girl? coz tak ramai yang strong n have high confidence level cam u

~munnyrah.zaliran~ said...

suka prinsip datin :)

Najlaa 'Aqilah said...

jahat gila fakers. be strong okay datin. :)

laskar pelangi said...

sayang! tabah ye. orang dengki ngan kita ni susah la ,sampai bila2 suka gatal nak menyusahkan kita..

Datin Tuu said...

anynms : hehe comel :) thank you awak ! :D


cik siti : hee. cik siti. actually, nak ada keyakinan ni bkn sng. kene bgn dari awal. nak nak dulu tak mcm skrg ni. da ada kemewahan kehendak sendiri. dulu, nak buat sikit kene fikir org lain. tapi, kalau nk berjaya, kita kne yakin dgn diri sdri. sakit mmg sakit utk bangun tapi yakin tu perlu selamanya. ada time kita jatuh, time jatuh tu la kita diuji. smua blh :) insyaallah. i pon tak la kuat tapi berkat doa smua org, im here, dear.


Najla: takpe syg. akk da maafkan :)

laskar: insyaallah, sis. semua tu akk berhenti cuma mngmbil masa :)

Datin Tuu said...

munyyrah: thanks awak. insyaallah.

Ijah EmoTemo said...

datin be strong k! tak kisah org nk kata apa dkt kita endah kan aje semua itu :)

*hugs*

Datin Tuu said...

jadikan itu smgt pd i slama ni. smua kata kata is smgat :) no biggie to think :) hehe thanks ijah