Wednesday, August 17, 2011

Kecergasan di bulan Ramdhan . .help me !

Mata , you need a rest !
you know you are too important for me !
keep healthy please.
Puasa ni lately, letih .
But bila berbuka, makan pon tak lalu .

Perot, Somthing happen i think .
Datin try minum susu. try ambil roti.
no it's not like i talk bout diet but,
betul betul ada masalah takda selera makan.

Risau tu mmg risau tapi as a human, 
datin perlu tahu kenapa and apa yang datin perlukan 
utk kecergasan diri.

Puasa , seronok sangat. Lain and tenang saja bila Ramadhan hadir.
tapi tak syok kalau sakit, i know it seems like dugaan, mungkin perubahan waktu makan?
Lately ni la . .
tapi datin perlu take serious la benda ni kan.
anyone . .?

4 comments:

Lina_Lin said...

jd kat lina jugak..penat sgt.. lg penat lepas berbuka..

Datin Tuu said...

cammtu ke lina. so how?

tumitKAKIkuLUKA said...

ce datin amek supliment ke vitamin ape2.mkn time sahur. hee.cdgn shj.;)

Datin Tuu said...

tak mmbhyakan datin ke? risau kalau amek suplment ni buat kita ssh nk bersalin nnt, syg. camne dear?