Sunday, August 28, 2011

DENGGI .Beware . xo.

Fully collapse semalam actually.
Lepas Terawikh, tumbang terus .
Ubat yang datin makan, kuatnya .
Tak mampu nak handle mata actually.

hmm, Denggi berleluasa lately.
sedih kan . .thats why im not strong enuf yesterday.
But now im home . lemah sangat sampai tak sedar apa .
Datin perlu berehat je di rumah and 
minum air suam banyak2. .
100 plus and ubat ubat . Datin nak beraya dengan you guys,
tanak la beraya di Hospital ;')


Datin ok je pagi tu, tapi bila lepas berjalan,
lemah sangat . ibu perasan muka datin merah merah.
badan pon. .actually datin biarkan ingat mcm alahan. .
tapi datin perasan itu bukan alahan.
datin da risau ibu lagi la risau,
no jalan jalan terus pergi klinik.
yes, patut la sakit sendi sikit before ni.
Encik Nyamok 

So beware of Denggi . Pejabat Kesihatan pon dah hantar
orang menyembur dari rumah ke rumah kan . .
sama jugak mcm kat sini. 
you , kesian dia. see . .ini pun punca denggi.
dapatkan rawatan doc segera ya !

thanks Google.
thanks Google,

Kalau dorang nak masuk, better bagi mereka masuk
bukan apa, if you guys tak bagi mereka masuk, kalau you kene denggi,
nanti pihak hospital takkan layan . .mana you nak ?
better bagi dia check or not rumah you :)
Don't be selfish utk kesihatan ni, 
its better and good for you and family .

Rumah yang ada waterfall, elakkan la dari terbiar. 
Lebih elok ada ikan :) bersih2 kan la. .pasu kosong, buangkanlah.
tak kene kat family kita, kene orang lain . ok :)
Nak raya da ni, mengemas lah . .work out sikit keluar tenaga .

NO DENGGI, YOU WILL HEALTHY !
bye!

1 comment:

Ieka Luvika said...

Get well soon datin!
take good care to urself :)

selamat hari raya..
sila sihat cepat ^^