Saturday, August 6, 2011

cakap apa nak cakap !!

Assalamualaikum !
waaah ! lamanyaaa datin tak update blog !
gara gara terleka ;)and lil bit frust 
sebab terdelete post yg datin nk
 post before ni about pemenang
yang datin pilih !

alaa, yg blog menarik perhatian datin baca :)
ingat lagi tak ? terus takda mood nk update.
careless punya pasal, dah menyesal .

tapi takpe, ada masa lagi !
no need to worry. masih tak terlewat datin nk wish you guys
SELAMAT BERPUASA .

I miss you guys badly. kalau dulu, datin datin datin . .
now kurang dah nk tengok mcm tu . .
mungkin kerja kot, tu jarang mcm dulu.
but its ok . .just sabar dan bersabar utk tunggu hari gembira ! :)

you guys apa khabar? sihat? hopefully sihat la ye semua !
sahur ok? terawikh ok ?
Insyaallah semua ok kan !
datin tanya, datin jawab. .dulik je la kan :D


anyway, thanks to all yg sudi and tak putus putus ke mari walaupun lama gaban
tak update haha takda cite hot la dear. lagipon, blog ni datin cerita apa yg terlintas saja .
you guys cam tatau datin kan :) sekarang, datin hujung minggu je buat kuih raya. .dua jenis je la. .
choc chips and wholenut butter  :)
terisi juga la masa lapang kan cari duit .
 kuih lain, nenek datin buat . .
Maktok la yg turun temurunkan resipi ni :)
so cute !

you guys kalau ada yang duduk area Seremban still searching kuih raya, 
boleh je call call me ;)  Pada yg dah biasa mcm tahun lepas, alhamdulillah.
yang baru nk cuba, harga still mcm tahun lepas. .
RM 20 SAHAJA ok utk biskut dan
 RM14 utk kuih ros (kuih goyang) :)
Standard balang . .(kecik for sample only)
faveret ramai tau kuih ros buatan nenek ni.
datin pon tak reti buat lagi.
pernah buat, tapi hangus .
sedih.

sample kuih, here !


Laaa you guys ni, tgkk ! dari takda apa nk share, dah share kuih raya pulak :)

kekeke. anything just email me ya !
najahtuliylia@yahoo.com


byebye!


LIKE

2 comments:

Ain Atika Zailani said...

laaa macam mana boleh terdelete datin..mesti bengkek je.. ni mak datin yang buat ke kuih tu?

Datin Tuu said...

ain : datin buat choc chip and wholenut butter. yg lain, nenek. :) bfre ni da update di FB. aritu je post kat blog lupe datin ada blog :)