Tuesday, May 10, 2011

Macam tak PERCAYA :)

Harini hari paling datin tunggu tunggu setiap minggu sejak mula final exam !
serious weh, mmg ni lah saat yang datin suka !
sebab apa suka, mcm tak percaya datin dah HABIS final exam !
kalau tak tu, tak tentu arah. .nak berjalan sangat tak boleh,
nak jalan jalan terus tidur tak boleh . .mesti dalam kepala, 
BUKU. .buku buku buku . .kadang kadang give up jugak .
tapi nak buat macam mana, kene teruskan .
itu je satu satu harta untuk hidup atas bumi ni:) *pesan ibubapa datin kepada anaknya.
hikhik !

Anyway, kawan kawan datin dah ramai yang mendirikan rumahtangga.
Alhamdulillah, syukur dan sekalung tahniah dari datin.
thanks for the invitation actually  and sorry sebab datin tak dapat nak datang
majlis kawan datin sebab datin betul betul clash ngan Final Exam date.
Touching mmg touching la ye la, kawan kawan kawin kan, time tu lah nak jumpa kawankawan lama.
tapi apakan daya, exam punya pasal tolak tepi kejap.
invitation bila kira ada 6 kad and 1 je datin berjaya pergi dalam kesempitan yang ada tuu .
wuwu, rezeki lah itu pon orang dah susun kerusi meja baru datin sampai :)
busy tu tak lah seberapa tapi memandangkan erti persahabatan, dalam hujan pergi jugak majlis perkahwinan
si NOR DAMIA and MIZI .

Datin serious rindu dengan damia ni. orang semua panggil damia, pelik lah pelik la.
datin panggil dia nor :) nor seorang yang sangat lemah lembut.kalau nak dibandingkan dengan datin, oh mmg totally jauh lah hee. Actually, datin dengan nor ni kenal masa datin mula mula masuk kolej sambil tunggu IPTA dulu. lepas SPM ibu hantar pegi masuk kolej dari duduk rumah baik pegi belajar sambil tunggu keputusan IPTA tu kan . so ditakdirkan lah nor dengan datin. .

Pergi kolej, hari hari dengan nor. sayang sangat nor.
jalan kaki, makan kat cafe sama sama boleh hafal la lauk kami kan :)
tapi menangis bila berpisah sebab datin dapat masuk Uitm. so kene la tengok nor saat2 terakhir :')
nor nangis time tu, toksah nak cakap . .yela, naik basikal ke apa apa ke. tolak basikal. .
kenangan yang so sweet :) now, dah bergelar isteri dah. Mula mula mmg datin speechless sebab nor ni suka
bergurau so malas nak percaya. tapi hakikatnya itu lah dia :)

Alhamdulillah, 1 May 2011 tarikh yang sangat free untuk datin pergi wedding Nor :)
itu pon pergi kat Tasik Titiwangsa sebab dia buat outdoor photoshoot.
Datin tak keseorangan time tu, datin dengan bff datin la sapa lagi si kakak FEL korang ler . .
So dalam pergi KL tu, leka berburak . .seremban ke KL jadi 3 jam ! HAHA. ok itu semua datin punya pasal. so , sampai2 je hujan . .mmg lagi sedih la. Tengok nor, hati ni terkejut pon ada sbb dah bernikah da pon :)

Hee anyway, congrates nor . i will be your friend forever. mizi, please take care of her ya !
kat sana, ni lah kawan datin yang boleh datin rapat sampai sekarang, yang lain bukan tak rapat tapi yang lain busy and datin pon busy :)) Thanks to photoG. gambar2 semua Not bad, kalau nak tau, belakang mmg tgh hujan lebat. berteduh bawah pondok. .moment that i never forget :)




p/s: tgkk tu, yumee dengan pengantin comel !



21 comments:

Anonymous said...

datn bler plx nk tawin??xpenh stry sal byfriend pn datn ni ke single??just to know..

CWL wanie LovelA said...

daten cute..

laskar pelangi said...

auwww! mesti sadis kan kawan ramai yg dah kawen...hurmm;)

NuR IzZaTi said...

datin & FL comel!! kim salam kat FL ye.. ^_^

Naemah Hamid said...

heee, happynya gmbr. beautiful bride n bridegroom, cute yumee and gorgeous datin ! heeee, suka tengok! :D

shark said...

hohoh..
adakah pasni giliran datin??
ramai ternanti2 jawapan.

cik hani said...

nice pic...

cantek..

sure tgk gambar datin dengan FL.. nmpk epi je..

FizaFizz said...

alaa si datin tu sgt gojesss ok!! huhu ;)

Datin Tuu said...

hello :) haha. hi smua :)
wah sonoknye dia yee :)
aah datin happy tgk kawn2 kawen. you guys mana yang nk kawn tu, invite ler :)
sambil nk msuk U balik bulan 9 ni kn ;D
heee. Alhamdulillah smua da slsai.

SHark: hee . im nobody ler nak btl2 dpt datin. hehe :)anyway thanks fr all ur wishes :) seronok*

Bo0lat's Heart said...

Hye Datin! Ske dtg blog Datin.. Tgk datin style sgt! Mne Datin bli jeans, pants sume? huhu~

Datin Tuu said...

salam hi boolat :) thanks!
actually simple me. tkda datin bli yang tmpt2 mahal. kadang2 baju2 , slua ada je sekeliling kita cuma kita tak cari :) pants untuk plus size ada kdai khas kat seremban.tu pon kne cari size. slua free size pon datin pakai. depend pada individu smua mampu dapatkan :)

Anonymous said...

knp xjwb ada boifrn ke x..jge shm yer dtin nk ngort leh x

Datin Tuu said...

anonymous: hee. thanks. u ke yg anynms atas tu jgk ? anyway im ok lyk this. penuh masa dengan family and kawan :)

Ahmad Asnawi said...

hahaha,,

shazika said...

datin plak bila mau berumah tangga? :P

Adeela Oh Lala said...

hye datin :P

Datin Tuu said...

nawi: hee ketawa sbb rindu aku leww tuh :D HAHA


shazika: haha. cheytt. cubet nak? :)

adeela: hi deeela :)

Raplah Pitstop!!! said...

hello datin. wah vogue gitu belog anda ala2 datin gitu. hekhek. anyway feel free to view my blog ya ;) terima kasih ats CLICK anda... ;) saya dah folo anda btw :))

http://raplahpitstop.blogspot.com

theHijabis said...

Hai datinnn! Adore you much! :)

Btw, we have special promotion for May. visit www.thehijabis.blogspot.com

Miss Y and Her World said...

Rasanya malam tadi nampak Datin kat TGV Jusco S2. U and your 2 friends. If i'm not mistaken la. Hehehe.



Btw, nak share. Opps saya tak jual produk. Cuma nak share pengalaman.

Rawat jerawat dengan cara semulajadi. Testimonial saya sendiri

Datin Tuu said...

hi all back ! thankssss :) hehe ! comel la you rox my day !


the hijabis: thanks so muchh dear. simple me in person :)

MISS: hehehe ye la tu :) my cousin tu dua orang :D thanks . napa tak hye me. klu tak, blh snap pic together :D hehe