Sunday, May 22, 2011

Alhamdulillah, Datin selesai BERKONVO :)

Syukur Alhamdulillah, 


Dengan berkat doa ibu bapa and family . .
selesai juga konvo datin sepanjang datin di UiTM Jengka, Pahang.
Segala Kenangan manis dan semua jenis perasaan datin harungi demi 
mengenggam Scroll tapi dapat bukan scroll, dia dah tuka satu cover book camtu HEHE . sama la tu:)

  :)

Yes,  seriously datin nak ucapkan ribu ribu ribuuu sangat terima kasih pada yang sudi wish and datang ke konvo datin , to those yang datin terjumpa kat sana, bergambar . .hee mekasih :) nanti tagged ur picture with me ya on my FB wall and yang sudi wish. .sudi bagi hadiah ! Ya Allah, datin rasa mcm bertunang pon ada tau ! tapi tu la, gembira je dapat membuat datin terus kuat and tabah :)

TAHNIAH dari anda, bukan saja untuk datin, tapi datin alirkan juga kepada IBU, BABAH, ABANG,MAKTOK, AYAHTOK, ARWAH AKI, ARWAH WAN, AUNTY, UNCLE, COUSINS , Teachers, Lecturers and ALL my FAMILY ! datin tak lupakan jasa baik dan pengorbanan semua yang datin senaraikan ini sehingga akhir hayat :) without them, datin tiada sesiapa untuk kuat .

Insyaallah ! dengan semangat datin yang ada, datin akan teruskan juga DEGREE and harap dapat naik pentas lagi . AMIN :)

  • kita hendaklah ada visi sendiri 
  • mengambil tanggungjawab sepnuhnya jgn merungut dan jgn menyalahkan org lain.
  • melakukan tindakan yg jelas
  • mesti ada matlamat yg jelas
  • hendaklah sentiasa mendapat maklumbalas oleh org sekeliling kita buang ego 


to adik-adik yang nak masuk U, 
itu tips untuk BERJAYA :)
 tips utk kak datin jugee! hee.

p/s: hee ramai senior tanya best tak convo di dewan baru DATC UiTM Shah Alam. .jawapannye, BESTTTTTTTTTTTTT mcm convo dalam HOTEL 5 bintang ! :) thanks Prof Datuk Dr Sahul Hamid Abu Bakar. UITM di HATIKU ;)

17 comments:

Farahanis Waheda said...

wahh tahniah datin :)

tak sbr nk tunggu gdar next year! hehe.

may Allah bless you :D

rean roslan said...

Alhamdullillah :P wish u all da best Miss Datin :D

Datin Tuu said...

farahanis : thanks dear. haaa cpt2 grad. ! rezeki la dapat convo sane :) heeee ! best.


rean: thanks rean! ni suke ni :)

admin said...

Alhamdulillah~ Wahh! Tahniah, Datin! :D

MuchuNadh said...

hai datin..
tahniah.. :)

SyaficqaHamdan said...

okay, besar okie bear tuh! jeles nyeee...

tak sbr nk tggu hari konvo kite nanti. heee!

btw, congrats datin.:)

miss intan said...

uitm jengka? hehe.. xpena jumpe plak..

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

Wah..congratZ!! hope lebih sukses lepas nie ye..:)

ehah helmi said...

congrats datinnn.....x sbr nk konvo....

ceq'bell said...

best ny tgk datin convo...

cik nur said...

cangrate ya datin moga lebih berjaya yaa untuk degree nie chaiyok2 :D

saharinasaharudin said...

congrats datin yg comel lote :)

saharinasaharudin said...

congrats datin yg comel lote :)

Rtp Farra Arisha said...

congratulationssss sister! wishing u got the best new life after this. may God bless u all the time:))

tumitKAKIkuLUKA said...

congrates!!!;))))

Datin Tuu said...

thanks so much dear friends ! hargai sangat *

Dayana Nasir said...

congratsssssssss :))