Friday, April 1, 2011

I think I . . PANIC !

HELLO!

standard la kan kalau tgh mamai,
buat keje tak fikir !
seriusly, mmg mengantok time pegi kedai.
senang cite, mcm over dost !
damn !
pegi kedai beli roti and kaya !
sekali masa pergi tu, mintak jgn tidur je la kan .
mmg ngantok tahap maximum punya T__T.

DATIN pon pergi la beli dengan 3 hari nya tak tidur, 
tu jadi mcm tu, balik kelas pon still continue buat project and yela,
from 10pm-7am dekat mcD. tak blh buat kat rumah sebab lelaki ada dalam
group datin . So McD jadi tempat pilihan. .
Perah otak jugak la nak buat project ni sampai mmg tak tido .
mmg btl orang kata, taf nye la kalau nak belajar ni.
Semua belajar susah, bkn datin je, semua orang pon kan
tapi apa apa pon, student is student :)

takda lah stress tapi tak cukup tidur buat kita rasa blur, jem !
tidur pon 1jam, 1 / 2 jam . .tu je dapat lelapkan mata .
ok, tadi nak cerita pasal lain, ke laut dah datin bawak you guys !
SORRY ! sebenarnya datin dah ando . .ando mean MALU!
ni words from my side family la , mana kat melaka tu dah biasa kot.
ok, datin ando sebab masa beli roti tu, datin tak ingat datin letak kereta kat mana.
kawan datin mmg collapse la kan . .
so, datin dengan kebetulannya ada orang lain yang park kereta sebijik macam datin jugak
depan kedai ! mmg warna sama ! datin pon YAKIN ! , so datin masuk !


Kebetulan, driver takda . .
i tot mmg itu kereta datin yela, sbb datin yang drive.
suddenly,  datin tgk accesories kereta, bau kereta and sit kereta tu LAIN !
LAIN OK LAIN ! datin tak sedap hati T___T.
datin toleh belakang, datin tgk ada aunty tengah susukan anak dia kat belakang tuu :(
datin pon dengan PANIC tak cakap sorry ! terus keluar bawak roti ! haa !
GILAAAAAAAAAAA! (mencarot pada diri sendiri sambil lintas jalan)
cari kereta datin sendiri baru jumpa kereta, kereta datin kat side kanan kedai tu. .! DAMN!
seriously, kalau orang lain nak kidnap, nak amek kereta datin tu kalau kawan datin takda pon,
 rasanya mmg layak hilang T___T dah la tak mati kan enjin !

Datin nak nangis and masuk kereta gile merah muka !
HAHAHAHA. lawak weh time tu ! serious ! mmg tak toleh kiri lah tempat kereta tu tadi kan,
terus blah and story kat kawan , kawan bantai gelak !
tapi MUKA mmg PANIC habis ! HAHAHAHA!
kebetulan pulak lah kan tempat driver dia takda org !
suami aunty tu mungkin beli barang jugak dalam kedai tu  :D 
OMG ! cedera parah otak !
berair mata ketawa :D

so lps ni, pengajaran,..jgn la sampai tak cukup tidur and 
kalau ngantok tu, mintak la orang lain tolong belikan !
and jangan nk drive sangat la . .!
heh, susahnya la minggu ni :)
stress sampai jadi camtu ! BUT
im happy now my PROJECT dah SETTLE :)
serius happy and petang ni, jap lagi 
balik SEREMBAN ! i miss my family so much!

happy bufday to my nenek :)
maktok, happy bufdayyyyyy! nak celebrate her tonite ;D
yayayayaya !
thanks to all of you who come into my blog sudu garfu. .
nice to know you. .i really hargai lagi lagi lagi !
take care all of you sayang !
happy weekend :D

lots love ;
DATIN!

7 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

datinnn! apesal lame tak hapdet haaaaa!!

pepol said...

datin2..hahahah

Datin Tuu said...

yuyu: hehe datin busy la syg. nk ikutkan, lps final baru update tapi update la sbb nk share story ngan u all ha :D thanks yuyu :)


pepol : HEHE . malu. tanak gi 7e lagik :(

HAJAR AZMAN :| said...

lawak la datin ni :)

ni mesti mcd puncak alam kan kan ?

Datin Tuu said...

haha aah ler syg :) mana lagi mcd ada sini :) tp its happen lps balik mcd kat 7e

~sue~ said...

datin2..
memang lawak gak la. nasib la time tu makcik tu tak jerit. hahah

Syafiq Rosli said...

ahak..datin2..mujur lah jmpa balik kereta..