Tuesday, April 5, 2011

Datin cuma update untuk wish all of you yang sudi visit,
GOOD NIGHT and a very GOOD DAY:)

how sweet teringat you all and wish to all of you :)
rindu katanya dalam hati ni nak blog dengan you all !
Teruja bila rasa ada yang concern, ada yang sudi berkenalan. .
datin dengan rendah diri nya nak ucapkan ribuan terima kasih pada semua semua semua lah !

Datin tak mampu nak balas apa melainkan balas komen dan kata kata semangat dari kamu semua
sebagai penguat datin untuk terus ber blog :)
Sekarang datin busy tu tak lah sangat, setakat bukak tengok email and
Fb comment/twitter tu adalah tak sekerap dulu yang blh spendtime 2 - 3 hours dengan air kopi/perisa warna warni
kat sebelah lappy and BONGGGGGGGG tumpah !
HEHEHE :D

sekrang tak dah, sekarang banyak keje nak uruskan.
nanti dah habis Final Exam, kita huha huha sakan ok !
nak cari duit, tak kerja pon lagi ni.
Bila beli barang dengan duit sendiri, baru rasa ee, SUMPAH sayang pembelian oleh diri sendiri. .
jatuh sikit, mula pelok item tu and rasa moody! ececei, tanak ngaku. .you all pon sama la kan tuu :D HAHA

ok rindu semua !
gtg to sleep la baby !
do keep in touch with me ya !
thanks so much pretty and handsome sebab sudi bersama datin :)
i do love and enjoy with you :)
pengkomen tegar, datin hargai sangat !
satu hari nanti mana yang komen selalu datin, datin nak bagi award la dalam blog tapi
TUNGUU ok :) mwah!


Assalamualaikum !

2 comments:

Anonymous said...

kak dtin yg omel omel..knl fiza agy x,,huhu fiza bwu dpt bace blog akk lek coz laptop fiza wosak..uuum akk fiza kmslm kat akk datin sty cu8 k blog akk beshhh!

Aisyah Syafiqah said...

datin...
suka bc blog dtin.
dlu silent reader jerp.
skrg da flow dtin.
hehe..
keep wat entry beshh. ok
:)