Friday, March 11, 2011

SELAMAT MEMBELI BELAH DI ENON SHOP! MURAH WEYY!

Yuubbaa !

Semua suka shopping kan !
tipu lah kalau cakap tak ?!
atok datin tuu pon dah pandai ajak
ibu pegi shopping!

paling sikit pon, beli sandal untuk ke surau !
haa. .see ! so takyah nak cover cakap shopping ni wasted ok!


so now, datin nak ajak you all shopping one site ni !
ini kalau lelaki shopping untuk diri sendiri pon boleh,
untuk girlfriend pon sangat lah boleh ;)

Kalau girlfriends, ofcoz la tolong lah beli kat datin sekali!
sebab apa datin promote kan, sebab dia bukan saje kawan datin
tapi dia juga peniaga yang bermurah hati hari hari
untuk jual barang barang yang sangat MURAH!
yeee MURAH! sebab MURAH datin berani suruh you masuk link dia ni !

or
double click this one !

mule mule suke membebel. .dari dia membebel
baik dia bukak satu shop! Alhamdulillah lah. .
dengan kerajinan dia ni, dapat jugak la rezeki dia bukak satu shop site!

contoh barang dia suka jual, barang kasar
yang nampak dengan mata kasar.
contoh :
bangle, rantai, rantai jam, cincin pelik, baju, beg yg cute !
semua stock ala ala KOREA.
korang mintak apa kat dia, nnt ada la dia cari and jualkan!
HAHA. .
oh yee,
sebab comel , trend and cantik la
datin pon shop kat sini,
so takda makna nak beli semua kat
tempat VVIP :D
sini tempat VVIP datin:) hehe
sapa future husband datin,
jimat la duit poket kan!
HEHE!

Aina bukan saje penjual yang baik hati,
tapi dia suke bagi free gift kat datin :)
kalau datin beli RM50 ke atas. .wah !
siap siap, DOMINOS . .tapi kali ni,
dia mintak datin belanja dia dominos. .
terbalik pon ye disitu !

Aina, harap kedai ang maju la !
aku hadiahkan entry ni untuk ang !
ang jangan terkejut sangat la
aku tau ang suka :)

ok sayang sayang datin !
selamat shopping !

next entry will be publish with a good idea
for you soon!



cintahatidatinadalahkamudansiapalagi!
bye !

4 comments:

Nurul Aina Adnan said...

sayang datin sayang datin sayang datin!mai beli laie banyak banyak nanti boleh bagi diskaun..cewah2..

Datin Tuu said...

haha da byk da tu weh. 50 da lebih da :))

suriani junaidi said...

nak beli juga la

gigiAriEma said...

wahh shopping2!!loike2.. ngee..
jum nak g terjah mak enon.. hehe