Thursday, March 24, 2011

pasal KUNCI, datin CEMAS !

SUBHANALLAH~
Mengucap panjang datin harini !
ni dah bukan introduction da ni,
ini terus masuk klimaks !


Mana tak nya, ada pertistiwa pagi tadi !
Datin dah la kene present and my group present by today ,
Ada lah dalam half an hour before class nak start.
Gelabah ayam lah datin bila kunci dalam kereta !
mcm mana nak bukak pagar rumah, pintu rumah
except pagar ?!
CEMAS ok CEMAS tak payah nak explain !

Datin pon terus call housemate datin bilang pada dia yang
ada tak tinggal kunci spare dengan nada separuh nangis and panic .
Kawan datin pon cakap , TAKDA .(pon cemas sama)
After that, mmg lupa betul yang pakcik kat luar tu dah bukak kedai .
so, tak fikir malu tak fikir apa dah ni,
lantak pi lah orang ramai lalu lalang nak cakap apa,
HAHA asalkan dapat keluar ! sapa suruh lalu lalang :))
ececeei, marah orang pulak :D padahal salah sendiri .
So pakcik tu terkejut la dengan orang kat situ.
jauh lah jugak jerit tu, "PAKCIK! PAKCIKKKKKK!"
kemain kuat datin melaung !
ok, tak pandang, orang lain yang pandang ;)
lagi sekali, ni FINAL . . " PAKCIKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!
tolong sayaaaaaaaaaaaaaaaaaa T___T wuwuw, menangis !
(HAHA takleh blah menangis)
SAYA TERKUNCI DARI DALAM!
kunci rumah dalam kereta !

Pakcik bawak makcik datang sama :)
comel kan ! Dah la baru kenal time tu :D
Kenal kenal terus mintak tolong :)
So, alarm dari dalam rumah, so mintak pakcik tu bukak kan kereta and
ambekkan kunci datin tepi pintu :)
IM SO HAPPY!
rasa nak pelok cium makcik !
kang kalau pelok cium pakcik, bukan kunci dia bagi,
silap silap, lebam muka datin
kene hempok dengan kunci oleh makcik :)
ecececei .

SO, Alhamdulillah ! thanks to them sebab tolong and
thanks pada yang tengah tengok aksi percuma datin pagi tadi.
MALU wey, siryes ! HAHA tu kalau takda pakcik tu, mau mintak tolong sapa weh? :))

OK LAH ! itu je nak share harini, kemain cemas :)
so pengajaran, kunci kene buat spare also, selalu lah bersama kunci :)
in case la kan :) so alhamdulillah, presentation datin dah selesai :)
tapi tak best sebab mdm da msuk dulu and mintak maaf to all friends sebab terlewat sikit
and intro dah bervibrate2 :D naik tangga ke tingkat 6 !
thanks semua :)

p/s: LOVE and thanks for those yang say hi to me here,
hi to u back :) really hargai kamu semua ! take care!
Post a Comment