Monday, March 21, 2011

ala alaaa COMEL ! CHAAAAAAAAAK!

HYEEEEEEEEEEEEEEE semuaaaaaaaa !
arghh ! rindu sangat weyh !
rindu nak type panjang camni !
asyik type assignment je nak panjang, 
asyik nak buat essay je nak panjang . .
eh, kat blog nak jugakk !
mana boleh mana boleh !
tak adil tak adil ! :D
(kemain protes sebab online dilimitkan
atas beberapa hal peperiksaan ringkas)

BUT now ! IM SO FREEEEEEE!
yeayy ! boleh rasa tak perasaan excited sampai kat sana?
boleh? mengarot kalau boleh kan !
tipu je lebih ! ececei (padahal suruh support)
Ok Ok ! Pokok tak kan lah nak goyang kan 
kalau takdaa angin ! 
(ok suka suka hati buat peribahasa mcm ni , wuwu)

So, im here wanna share my excited masa pegi
FINAL RAJA LAWAK last week !
i mean, hari Jumaat !
last week la tu kan :)
Thanks to my beloved cousin yang bersusah tak payah sangat lah
bantu datin dapatkan tiket FREE di Astro hari tu !

BANGGA dapat adik yang sangat baik hati dari dulu sampai bila bila  :)
JUJUD! kalau tak amek, kaklia tasa, nama jujud takda dalam ni laa :D
anyway, datin pon ada kelas kan so ye la. .JUMAAT kan !
and then, last Test petang at 5 pulak, lagi lah 
tambah hujan rahmat,lebat pulak !
dah hampir tak jadi nak pergi Shah Alam dah time tuu !
MMG rasa, ala. .mmg macam tak dapat nak pergi je ni,
jalan sampai byk lopak air, mmg sah sah datin tak nampak jalan dengan baik .
Nasib kawan datin si Aqish ikut, kalau sorang drive ke Shah Alam?
rasanya, baik balik Seremban terus  :))

Ok Final Show start at 8:30 pm but kami as penonton
kene ada sana around 7:30pm.
Punya lah nak pergi awal, sampai je rumah maktok kat
 Shah Alam,
datin terus pergi bawak cousin datin semua pergi segera !
Awal satu hal, Maghrib jugak la kat sana, kalau tak, konfem parking FULL !
ok dah pon sampai ! sampai2 nampak member seremban, footballer tuu !
si alip dengan si halim ! halim potong rambut sampai datin tak cam ! and pegi masuk sama sama ! :)
ok so bila dah sampai, nampak Sathiyaaa ! sangat lucu masa cerita pi mai pi mai tang tuu :D ingat tak cite tu ? :)

pendekkan cerita, 
datin pon masuk la at last, yang ada tiket kene proper. .
lelaki, berkasut. .! if tak, dilarang masuk !
perempuan, ok ok :)
eksyen sikit bila ada tiket so beratur la kan elok elok ! yang mana takda tiket and amek on that day,
kene beratur panjang and ada yang tak dapat sit.
Bila start je duduk, ok ! teringat masa kat Final Dewi Remaja :)
but ni LIVE :) so, sangat seronok !

Mula mula nampak R2 ! salam and cakap goodluck kat dia :)
datin mm vvip dah sebab tak da orang sangat ikut jalan atas tu, yang turun semua artis ! 
tak tau mcm mana boleh jadi mcm tu, oh rezeki la bergambar kan dengan artis situ !
berbaloi pergi !
 datin ni, jenis kalau pergi mana mana , mesti kene dapatkan something, if 
perkara tu wasted kan datin, oh no! NEVER ! :)
mcm tu jugak kat show tu , dapat gambar ngan artis, oh, really PUAS !
ni antara artis yang sempat datin bermesraaa kejap :)
sangat rindu kenangan malam tu sebab datin bersama :


ZIZAN !
  
lepastu, haa ngan afdlin ni banyak candid :)

ceria sangat dengan pembuli  !


 afdlin said, heyy ! tqsm la. .c u . .u so cute and so sweet
 ( ok, mana ada dia cakap mcm tu kecuali, meet again soon)

nak lagi ? ok nah ! Nazmi ! yang datin suke gile tuu !

Ini beliau , 8 jutaa ! buah cempelak ! :D 
comel ! bukuit2 :))

 yeay ini Fendi . .sebab suka kecomelan dia and lama dia depan mata ! so, snap la banyak2 ! ni je yang ok HAHA

 HEHE ni Dato' Aziz Satar :)
comel kan ! nice person !!


HEHE nak lagi, boleh ! tengok dalam FB.
ni just nak share dengan yang takda Fb datin :)
ecececei .
anyway thanks a lot to my abang !
datin taktau mcm mana dia blh ada kat situ and sangat tak fair sebab duduk depan !
duduk sebelah zaibo :) bila tgk kad jemputan,
aduh, rasa tercabar dengan abang sndiri .
datang utk adik , terharu !
nak amek gambar adik, ah lagi rasa nak nangis ada
abang penyayang ! heee thanks !


ok my dear abang, if abang takda, rasa tak dpt la adik
nak bergambar dengan mereka semua ! tqsm ye!
Oh terlupa ! nanti kene marah sebab tak mention :) HAHA
thanks to all my beloved cousin here !
nanti kaklia makan makan sama lagi ye,
you all bayar ! BYEBYE!


p/s: congrates Man! also to R2 and BALAS :)
persembahan smua sangat power !

byebye take care, c u next entry ya people !
hi new follower, thanks so much !
to not the new one pon :) HI! 
HAHA. bye
Post a Comment