Monday, March 21, 2011

ala alaaa COMEL ! CHAAAAAAAAAK!

HYEEEEEEEEEEEEEEE semuaaaaaaaa !
arghh ! rindu sangat weyh !
rindu nak type panjang camni !
asyik type assignment je nak panjang, 
asyik nak buat essay je nak panjang . .
eh, kat blog nak jugakk !
mana boleh mana boleh !
tak adil tak adil ! :D
(kemain protes sebab online dilimitkan
atas beberapa hal peperiksaan ringkas)

BUT now ! IM SO FREEEEEEE!
yeayy ! boleh rasa tak perasaan excited sampai kat sana?
boleh? mengarot kalau boleh kan !
tipu je lebih ! ececei (padahal suruh support)
Ok Ok ! Pokok tak kan lah nak goyang kan 
kalau takdaa angin ! 
(ok suka suka hati buat peribahasa mcm ni , wuwu)

So, im here wanna share my excited masa pegi
FINAL RAJA LAWAK last week !
i mean, hari Jumaat !
last week la tu kan :)
Thanks to my beloved cousin yang bersusah tak payah sangat lah
bantu datin dapatkan tiket FREE di Astro hari tu !

BANGGA dapat adik yang sangat baik hati dari dulu sampai bila bila  :)
JUJUD! kalau tak amek, kaklia tasa, nama jujud takda dalam ni laa :D
anyway, datin pon ada kelas kan so ye la. .JUMAAT kan !
and then, last Test petang at 5 pulak, lagi lah 
tambah hujan rahmat,lebat pulak !
dah hampir tak jadi nak pergi Shah Alam dah time tuu !
MMG rasa, ala. .mmg macam tak dapat nak pergi je ni,
jalan sampai byk lopak air, mmg sah sah datin tak nampak jalan dengan baik .
Nasib kawan datin si Aqish ikut, kalau sorang drive ke Shah Alam?
rasanya, baik balik Seremban terus  :))

Ok Final Show start at 8:30 pm but kami as penonton
kene ada sana around 7:30pm.
Punya lah nak pergi awal, sampai je rumah maktok kat
 Shah Alam,
datin terus pergi bawak cousin datin semua pergi segera !
Awal satu hal, Maghrib jugak la kat sana, kalau tak, konfem parking FULL !
ok dah pon sampai ! sampai2 nampak member seremban, footballer tuu !
si alip dengan si halim ! halim potong rambut sampai datin tak cam ! and pegi masuk sama sama ! :)
ok so bila dah sampai, nampak Sathiyaaa ! sangat lucu masa cerita pi mai pi mai tang tuu :D ingat tak cite tu ? :)

pendekkan cerita, 
datin pon masuk la at last, yang ada tiket kene proper. .
lelaki, berkasut. .! if tak, dilarang masuk !
perempuan, ok ok :)
eksyen sikit bila ada tiket so beratur la kan elok elok ! yang mana takda tiket and amek on that day,
kene beratur panjang and ada yang tak dapat sit.
Bila start je duduk, ok ! teringat masa kat Final Dewi Remaja :)
but ni LIVE :) so, sangat seronok !

Mula mula nampak R2 ! salam and cakap goodluck kat dia :)
datin mm vvip dah sebab tak da orang sangat ikut jalan atas tu, yang turun semua artis ! 
tak tau mcm mana boleh jadi mcm tu, oh rezeki la bergambar kan dengan artis situ !
berbaloi pergi !
 datin ni, jenis kalau pergi mana mana , mesti kene dapatkan something, if 
perkara tu wasted kan datin, oh no! NEVER ! :)
mcm tu jugak kat show tu , dapat gambar ngan artis, oh, really PUAS !
ni antara artis yang sempat datin bermesraaa kejap :)
sangat rindu kenangan malam tu sebab datin bersama :


ZIZAN !
  
lepastu, haa ngan afdlin ni banyak candid :)

ceria sangat dengan pembuli  !


 afdlin said, heyy ! tqsm la. .c u . .u so cute and so sweet
 ( ok, mana ada dia cakap mcm tu kecuali, meet again soon)

nak lagi ? ok nah ! Nazmi ! yang datin suke gile tuu !

Ini beliau , 8 jutaa ! buah cempelak ! :D 
comel ! bukuit2 :))

 yeay ini Fendi . .sebab suka kecomelan dia and lama dia depan mata ! so, snap la banyak2 ! ni je yang ok HAHA

 HEHE ni Dato' Aziz Satar :)
comel kan ! nice person !!


HEHE nak lagi, boleh ! tengok dalam FB.
ni just nak share dengan yang takda Fb datin :)
ecececei .
anyway thanks a lot to my abang !
datin taktau mcm mana dia blh ada kat situ and sangat tak fair sebab duduk depan !
duduk sebelah zaibo :) bila tgk kad jemputan,
aduh, rasa tercabar dengan abang sndiri .
datang utk adik , terharu !
nak amek gambar adik, ah lagi rasa nak nangis ada
abang penyayang ! heee thanks !


ok my dear abang, if abang takda, rasa tak dpt la adik
nak bergambar dengan mereka semua ! tqsm ye!
Oh terlupa ! nanti kene marah sebab tak mention :) HAHA
thanks to all my beloved cousin here !
nanti kaklia makan makan sama lagi ye,
you all bayar ! BYEBYE!


p/s: congrates Man! also to R2 and BALAS :)
persembahan smua sangat power !

byebye take care, c u next entry ya people !
hi new follower, thanks so much !
to not the new one pon :) HI! 
HAHA. bye

8 comments:

cik ratu said...

datin nampak ceria je.
bagus, amalan mulia.
hihi.

cik ratu tengok kat rumah je.
boleh tahan juga meriah.
gelak pon guling2.
datin x guling2 kat situ?
hihi.

salam ikhlas,
cik ratu.

Ka_My said...

ouh~
mao fendi jugeee ! hehe ^^

permaisuri debab said...

jeless! jeless! jelesss!
nak jugak bergambar ngn zizan! :(
untungnya datin dapat abg cam ni! Jeles! :(

beeha ben said...

oh datin! amik gambar ngan zizan woah...jeles2...hahah...

Syafiq Rosli said...

wah untg lah datin

suriani junaidi said...

best ye jeles ni....huhuh

DyanKanishi said...

beshnyee.....
jelez ni ngan datin..

(@_@)

CWL wanie LovelA said...

cute datin suka baju datin simple but comel