Monday, February 14, 2011

Play-safe comel NAMPAKKKK?! HAHA!

Haa,


Datin ingat nak share something lah !
Datin sambil type ni still ketawa dari tadi. .
Maghrib pon, kene repeat dua kali !
Kuang ajau la kalau ada kawan kawan datin yang
semua ada short term life thinking!
HAHA. Kasar rasanya tapi boleh jee. .
sebab apa datin kata boleh, sebab dorang main kasar jugak !

Elok datin balik kelas pukul 5 lebih tadi,
datin rehat rehat atas sofa empuk, datin pon online.
Bila online, leganya lah sambil balas email, inbox and comment kat fb.
Sekali perot datin lapar sangat, pandang lama sangat kawan datin atas meja makan.
Datin pon bergegas join ! Sesudah sampainya seruan utk makan, datin pon beredar jauh dari
Hillario (Lappy pink manja datin) . . Hillario time tu, sedang loading page Blogger blogger
sebab datin ingat nak baca lah lepas makan. .

Datang lah lembaga besar berwarna kulit !
Duduk elok parking depan Hillario. .
Ehh, takpe, pakai lah nak google ke apa ,
buat mcm lappy sendiri pon takpe. .
HAHA comel kan kasi pinjam dengan anggapan pada diri
bahawa kawan nak guna atas niat yang baik la kan :)

Ouh, rancak dia ketawa ! kemain dia ketawa. .lagi kuat !
risau pon ada sebenarnya, eh tak boleh jadi, gelak sorang !
bila datin datang je, DIA BOLEH UPDATE STATUS KAT FB DATIN!
nak tau si cengkerik tu buat apa . .
"AKU CANTIK KEW?" eh, mmg bukan datin lah
nak tanya orang ramai mcm tuu kan !
mmg tak pernah terlintas la nak tanya ttg diri ni kat orang melainkan parents aje lah. .
HAHA. .Comel sangat da ni play-safe bsama datin. .

Jerit tak payah cakap, ingat nak padam!
sekali, bertalu talu komen masuk. .
ouh, jawapan semua skema !
ouh, cantik, vogue watsoeva la kan. .
da explain pon, still ada yang tak nampak apa datin
explain. .huhu. .kesian sama saya !
da pulas telinga kawan, tapi dia still anggap
gurauan yang tak menyiksakan. .(lagi gelak sambil lari satu rumah)

dia sebenarnya nak balas dendam sebab datin pernah buat kat dia camtu
tapi datin totally ingat dia berniat baik hari ni. .
oh, ke longkang anggapan datin ke dia harini :D
anyway, pengajaran. .
lepas ni, kene logout !
even pegi toilet, kene logout kalau duduk rumah bujang, camni la jadinya !
HAHA ada aje nyakatnya !

anyway, im so happy sebab enjoy and hilang penat kat kelas tadi :)
so, hopefully kawan kawan tak salah faham ye atas kkomen datin before this. .
thanks pada yang inbox, im ok jee :)
takda masalah tapi kawan bikin masalah :D

thanks semua !
thanks bydaaaa!
thanks tau! aku cinta sayang kau sangat!
cheh :D

byebye
Post a Comment