Thursday, February 10, 2011

Pak Pak Bung Bung Pak Kepak Bung bung :)

Salam,semua !

Bila cakap pasal wedding,
apa dalam fikiran?
kebahagiaan kan .
Juga mahukan keindahan rumah tangga. .ye tak?
Bila cerita pasal kehidupan rumah tangga,
ada saja yang melanda tapi dengan berkat doa,
insyaallah perkara itu dapat ditepiskan dan diselesaikan bersama.

Seronok la datin bila tengok kawan kawan dah berumahtangga.
Rasa nak juga mcm mereka tapi takpa, tunggu lah. .
ada jodoh, ada rezeki. .insyaallah tak kemana :)
mengenali seseorang bkn sehari dua. .
perlu masa juga . ye tak?

Baru baru ni, haa. .
cousin rapat datin dah langsungkan perkahwinan bersama suaminya tersayang.
mana la tak terasa, mm mcm you guys, orang yang rapat dengan you masa kecik,
dah bertukar status. .rindu saat saat lepas kan. .mcm datin ni, Kakngah ni dari kecik and kalau ke mana mana
mesti bersama. .rapat dengan sepupu sepupu. Kami kalau hang out mesti bersama. Datin more hangout dengan relatives than friends. Kalau ada dengan kawan tu, boleh kenal la siapa yang datin kerap keluar :)
So, takda lah ibu babah risau sangat kan . HEHE. kami pergi karaoke, pergi shopping , jalan jalan semua bersama. Sekarang, kakngah dah mulakan hidup baru ,Syukur :) Abg Syakir, jagakan kakngah utk kami ya!
Kakngah, semoga menjadi wanita dan isteri yang baik seperti sekarang ye .Amin.


Oh ye datin sebagai sepupu mmg lah busy on that day kan.
kami pilih pink for Nikah theme.
so the whole my family semua pink :)
dari pakcik,


makcik,


dan kami sepupu sepupu yang ada time ni,


Alhamdulillah, dengan sekali lafaz dari abg syakir,
Kakngah sah menjadi isteri kepada abg syakir :)
kami kat belakang, menangis terharu dan excited sangat and lari laju laju bergambar also
makan ! HAHA kemain lapar dari pagi tak makan.

Anyway, malam tu is majlis berinai . .
ada bunga api .
kami family theme is black .
so, the ladies and the mums berjubah hitam. .
mean elegant sikit la kan :)


Hehee. .the mum and their kids :)
(datin taktau mcm ne nk sorok gigi)


Malam tu, masing masing tengah busy prepare utk esk persandingan :)

so malam tu datin karaoke !
hikhik . .jgn tak tau yee. .

mmg wajib berkaraoke kalau ada majlis berinai majlis family :)
Alang alang ni, datin nak promote la sikit ttg PA System,
uncle datin adalah DJ and owner of P.A system in Seremban,
so sesiapa yang berminat, blh la roger datin. . :)
dalam masa yang sama, dengan tak rasa segan, request satu lagu datin nyanyi khas utk pengantin :)
taraaaaa ! Hikhik. .!

ok DONE!
hari persandingan yang ditunggu tunggu. .
gambar yang konon nya nk surprize tak jadi surprize dah sebab cousin datin dok tag tag awal !
HAHA. thats was fun ok!
so pagi tuu, dengan pilihan family jugak,
turquoise, so datin pon mulakan hari .

Family datin :)

Dini dan datin :)

Hehe ofcoz datin and Mya ohh Mya !

Family Paktam :)


Family Pakteh :)

Random all aunty and cousins :)


Maklong's family :)


Ok ok ! datin with Poco Poco ok! HEHE

Pak Ndak and familyy !

YEAY! terik sakan. .rahmat dariMu Ya Allah :)


Singapore side :) love


with my beloved cuzzy, anor :)

See,
dont show me ur camera. .
im into it ! HAHA.
anyway thats for today.
and i hope
sapa sapa nak berkahwin tu,
jangan la lupa invite :)

yang dekat, sangat lah berharap :)
yang jauh, akan dipertimbangkan hehe:)
ok ye, smoga ceria ceria selaluu. .
love one !

datin.

5 comments:

puan nora's blog said...

cantik datin pakai baju biru tu...

cik wanie LovelA said...

datin comel suke2

Datin Tuu said...

hehe. thanks dear :) labuh baju tu tapi gigih pakai :)

fYZa said...

ehh gmbr ke 4 dari atas tuh ngn fatin syafiqah ye? itu my fren! hee~

dun have freind said...

hello intesting babe.. nice story and nice chikcy huahua :)