Sunday, February 20, 2011

ouhh, anak !

heyyy !
rasa nak jadi seorang ibu !
sebenarnya datin ni terjaga dari tidur ni !
HAHA

tadi dah tidur tapi ni baru terjaga balik :)
acaneww la nak buat kan kalau situasi nak tido balik takleh diubati .
eh, nasib ada blog sebab teringat !

dalam mimpi tadi, dah ada komitmen untuk jadi ibu :)
how sweeet ! theee :D
yeay ! indah sangat.

actually, datin nak share something yang
datin excited nak pegang baby !
dunno how i can start about this .
tapi terkejut jugak mcm mana boleh terbawak mimpi pasal baby!

Baby datin dalam mimpi waa kulit tak mcm Malay la.
but mimpi nak yang anak omputih :)
so bapaknya ofcoz la tak tau sape . .
tapi takpe la. .
ciri ciri nak jadi ibu tu semakin kuat

but ibu mesti suruh delete blog ni sebab nampak
mcm gatal !





HAHA! ok lah. .nak tidur balik sebab rasa mcm tak sedap pulak!

nak tido sebab ada something that datin dengar kat bawah. 
(kucing kot kucing kot)
bye!

3 comments:

Norfazillah Abdul Rahman said...

Hehe, kucing tu. kucing tu. Rasenye kalau takde 'kucing' tu,mesti panjang lagi kan datin nak tulis. :)

Nanite datin!

Nurul Iman Rosman said...

ape lagi tunggu? cepat la kawen datin oii. hehe :)

CWL wanie LovelA said...

waa...baby mmg comel..anak sapa 2 comel?