Tuesday, February 22, 2011

Harini nak ucap terima kasih dekat my chuppa FEL !

Assalamualaikum. .
hello and hi semua !
im back back and back !

you all, nak share something kat sini lagi lah dengan
 you all, boleh?
Apa you guys rasa kalau hati you all rasa tak selesa. .?
tapi you guys tak nak cerita kat sesiapa. .
last last you all TEWAS, you all cerita jugak dekat
bestfriend you all ! bukan ibu, bukan ayah tau tapi bestfriend !
HAA tak payah tuding jari sangat lah kat orang lain sambil tanya siapa,
ni ha. .si datin ni , ye sini ok  ! Datin la tu ;)

Datin fikir berat sangat harini and before this sampai
Ya Allah. .bebannya fikir something yang wasted pada diri sendiri.
Bukan apa, datin betubi tubi ada Quiz, Test so otak jadi tak betul T___T.
And ada lah something. .balik balik something. .balik balik something . .
tapi ye ! mmg ada something pon sampai datin terpaksa share dengan 
kawan baik datin si Fatin Liyana tu T___T.

Yela , bila tak reti nak berdikari utk berfikir sendiri,

terpaksa guna orang lain untuk menyelesaikan !
HAHA tak kisah la kisah apa pon janji hati puas lepas luahkan

yang terpendam sorang sorang kat sini .. wuwu!

Tadi datin betul betul tak dapat control diri
terus call fatin kat Bandung yang dianggap mcm dekat Terengganu, Johor watsoeva state dalam Malaysia :)
Call fatin adalah nak dekat setengah jam dalam
 kereta . .lepaskan segala yang terpendam and menangis bagai la kan!
HAHA. .details tak nak lah cerita kat sini, kat sini tentang situasi je :)
Dia je yang tung tang tung tang bagai nak rak melayan perasaan datin ni :)
Comelnye tak comelnya  sangat lah sebab dah menangis depan dia. tak rock sey datin ni dah ! mula mula tak nak nangis, lama dah tak menagis. .
tapi lama lama cakap, terus hujan T________T
 wuwuw. . banjir !
Mungkin tunggu dak kawan baik balik kot. .
selalunya kalau dia ada kat Malaysia ni, dia akan bawak pegi makan.
jalan jalan utk hilangkan stress tapi kami berdua jauhnyaaaaaaaa !
Kalau tak, dia amek gambar datin, datin ambik gambar dia. 
kat pokok pon jadi :D HAHA ok pentipu!

ok, so lepas dah share ngan fatin,datin rasa LEGAAAAAAAA!
kalau you all dengar apa datin share tu, peh. .mesti cakap kat datin. .'kesiannya kau !'
sebab, berulang kali dak fatin ulang perkataan tu, lagi lah tak berhenti hujan! HAHA.
anyway, bila lega ni . .tak berat dah. .and tak nak fikir sangat dah :)

Apa apa pun, datin kene bagi semangat pada diri sendiri. .
kene kuat. .kene belajar rajin rajin, kalau tak belajar rajin rajin,
you all taknak kawan dengan datin kan , ke tak kisah?
:D
So, datin kene ada masa utk diri datin jugak . .
utk keluarga semestinya baru boleh fikir orang lain :)
ecececei :)

Emotional sebab nak balik, tapi tak dapat balik.
ada aje aktiviti minggu lepas and minggu ni . .
nak nak TEST berat !
woah ! sangat tidur T___T.

ok la dear . .anyway, nice share here with you guys !
apa apa pon sayangku fatin, thanks so muchie !
HUHU harini baru lega. .sebab ego taknak share tapi TEWAS! haha. 

ok la. .byebye sygku semua !

p/s: anyway, datin hargai sangat sapa yang follow, i would like to say TERIMA KASIH banyak banyak
kerana masih sudi berkenalan :) anyway, shoutbox tu laju. .so datin tak dapat nak catch up about ur link. .
if nak datin follow or u did some featured about me(terharu)
 . .just comment here about ur link, watsoeva la :)
terima kasih lagi sekali . do take care! kalau you all stress jgk mcm datin, you all share lah 
cerita dengan orang yang you rasa legakan you :) jgn cerita dekat orang yang baru kenal, sudah :) at least, buat u lega!
ok! take care ! 

i lebiuuuuuuu mwah mwah !





Post a Comment