Thursday, February 24, 2011

Datin rasa, 'menganga' is my trade mark!

 HEHE . .
bumm chaak aauu chaak !
ololo omot nyee omot nyee !
jumpa lagi sekali you all !


today datin free !
ketepi kan busy sekejap !
asalkan blog ni update !
kalau tak tu, kemain tak tenteram masa
baring ke tgk tv ke. .blog tak update . .
padahal kelmarin baru update kan !

saje je gimik. .datin mmg nak update kan pon actually.
nak cerita pasal act on camera !
datin kan kalau you all perasan. .
dalam gambar mcm excited semacam .
betul weh. .! datin tak tipu !

Sampai kawan kawan datin pon ada jugak lah try act gaya datin depan datin. .geram jugak tapi lucu ,
tapi . .takpe la. . walaupon dorang tak la menjadi, at least dorang mencuba :) hahaha!
Semulajadi. .pernah datin photoshoot, photoG pernah paksa buat muka serius. .
YA ALLAH. .kalau gambar tu siap. .
rasa badmood terus ! sebab dah la tak C, pastu nak buat muka serious. .
ke laut lah kan muka tu :) bukan nak cover, tapi mmg betul. 

orang suruh buat serious muka, datin mesti automatic gigi akan keluar dulu!
HEHE. .mcm pelik je ayat ni .

tapi itu la datin, tak reti on camera nak tutup mulut,
mesti buat action mcm yang datin biasa buat tu !

Tangan, haa tangan lain tak lain,
automatic cekak kat pinggang. .sebab boleh nampak slim sikit, aiceh :)
gitu ! Haritu pegi mcD, kawan kawan try la buat. .
beria la dia buat depan datin mcm trade mark. .
'aku nak ikut la trade mark iya(datin) menganga tu,
jom bida'
tu aqish la tu yang paksa bida buat !
(budak dua orang ni lah dok hack account datin before this,
datin dah tukar password da. .so LEGA :D )


Elok je tgk budak dua orang tu buat,
dah 8 gambar dah dorang try buat still tak boleh blah . .
mmg nampak muka terpaksa! kesian datin tgk! HAHAHA.
keje asek membahan datin aje, time tu datin bahan balik!
APA KAU BUAT, KAU KENE BALIK! :D

Datin pon ajar, so satu je jadi :) tu pon,
aqish punya keterpaksaan, nampak jugak!
HAHA. comel la dua orang tu. .
ha, baru baru ni. .
datin kene tahan ngan senior. .
ingat dia nak tanya apa, 
nak amek gambar sama rupanya. .kalau jumpa je, 
mesti si senior ni request bergambar. .
mula mula nak serius sebab tak ready, penat and lapar ,
tapi tgk ! 


gigi yang lebih lebih !
penat, lapar dah tak nampak kalau 
diajak bergambar :)

abang eyman ni Ya Allah. .
tak payah cakap la. .
datin rasa, dia patut dapat title 'datin' !
mule mule tgk beg dia. .
kemain Gucci. .berat tak tahan !
caneww ni, datin pon takda beg gucci!
berpeluh la nak dapat beg tu . .
but then,
bila datin mintak,

abg eyman ckap lepas turn kak ecah / kak mira !
cheh :) ececei ada org booked ye beg tu before datin. .


by the way, im so enjoy study here :)
takda apa apa masalah insyaallah. .
cuma study la kene lebih kan. .
kawan kawan semua ok :)
no worries . .

actually, you all pon musim test and quiz kan sekarang. .
good luck from datin ye.
thanks for those yang wish datin,
seronok sangat. .
dalam doa, sentiasa ada utk kawan kawan berjaya juga .

take care to all of you, dear !
HAAAAAAAAAAAA!
datin dah ada twitter da :D
haha tu je nak bgtau.
bye


Post a Comment