Thursday, February 24, 2011

Datin rasa, 'menganga' is my trade mark!

 HEHE . .
bumm chaak aauu chaak !
ololo omot nyee omot nyee !
jumpa lagi sekali you all !


today datin free !
ketepi kan busy sekejap !
asalkan blog ni update !
kalau tak tu, kemain tak tenteram masa
baring ke tgk tv ke. .blog tak update . .
padahal kelmarin baru update kan !

saje je gimik. .datin mmg nak update kan pon actually.
nak cerita pasal act on camera !
datin kan kalau you all perasan. .
dalam gambar mcm excited semacam .
betul weh. .! datin tak tipu !

Sampai kawan kawan datin pon ada jugak lah try act gaya datin depan datin. .geram jugak tapi lucu ,
tapi . .takpe la. . walaupon dorang tak la menjadi, at least dorang mencuba :) hahaha!
Semulajadi. .pernah datin photoshoot, photoG pernah paksa buat muka serius. .
YA ALLAH. .kalau gambar tu siap. .
rasa badmood terus ! sebab dah la tak C, pastu nak buat muka serious. .
ke laut lah kan muka tu :) bukan nak cover, tapi mmg betul. 

orang suruh buat serious muka, datin mesti automatic gigi akan keluar dulu!
HEHE. .mcm pelik je ayat ni .

tapi itu la datin, tak reti on camera nak tutup mulut,
mesti buat action mcm yang datin biasa buat tu !

Tangan, haa tangan lain tak lain,
automatic cekak kat pinggang. .sebab boleh nampak slim sikit, aiceh :)
gitu ! Haritu pegi mcD, kawan kawan try la buat. .
beria la dia buat depan datin mcm trade mark. .
'aku nak ikut la trade mark iya(datin) menganga tu,
jom bida'
tu aqish la tu yang paksa bida buat !
(budak dua orang ni lah dok hack account datin before this,
datin dah tukar password da. .so LEGA :D )


Elok je tgk budak dua orang tu buat,
dah 8 gambar dah dorang try buat still tak boleh blah . .
mmg nampak muka terpaksa! kesian datin tgk! HAHAHA.
keje asek membahan datin aje, time tu datin bahan balik!
APA KAU BUAT, KAU KENE BALIK! :D

Datin pon ajar, so satu je jadi :) tu pon,
aqish punya keterpaksaan, nampak jugak!
HAHA. comel la dua orang tu. .
ha, baru baru ni. .
datin kene tahan ngan senior. .
ingat dia nak tanya apa, 
nak amek gambar sama rupanya. .kalau jumpa je, 
mesti si senior ni request bergambar. .
mula mula nak serius sebab tak ready, penat and lapar ,
tapi tgk ! 


gigi yang lebih lebih !
penat, lapar dah tak nampak kalau 
diajak bergambar :)

abang eyman ni Ya Allah. .
tak payah cakap la. .
datin rasa, dia patut dapat title 'datin' !
mule mule tgk beg dia. .
kemain Gucci. .berat tak tahan !
caneww ni, datin pon takda beg gucci!
berpeluh la nak dapat beg tu . .
but then,
bila datin mintak,

abg eyman ckap lepas turn kak ecah / kak mira !
cheh :) ececei ada org booked ye beg tu before datin. .


by the way, im so enjoy study here :)
takda apa apa masalah insyaallah. .
cuma study la kene lebih kan. .
kawan kawan semua ok :)
no worries . .

actually, you all pon musim test and quiz kan sekarang. .
good luck from datin ye.
thanks for those yang wish datin,
seronok sangat. .
dalam doa, sentiasa ada utk kawan kawan berjaya juga .

take care to all of you, dear !
HAAAAAAAAAAAA!
datin dah ada twitter da :D
haha tu je nak bgtau.
bye


3 comments:

Anonymous said...

xpe datin..comey t'mark datin tu..tu sbb datin ramai kwn cz datin natural comel n muwah b'sma s'yuman..k

enn chung said...

cumill ape.....
xde org ley tiru tuu...hihihhi

Miss Tatie said...

siapa nak duit bernilai rm250? siapa nak tiket wayang exclusive di Platinum Suite Cathay Cineplex dan lain-lain lagi... siapa nak sila join contest di blog tati sekarang!!! sah sehingga 31 mac...

http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/02/contest-mesti-menang.html