Wednesday, February 2, 2011

Cuti saya BUSY ! sangaaaaaat !

Salam sejahtera satu Malaysia !
Hai semua orang !

tau tak datin rindu semua orang ?
boleh imagine ?
boleh tak timbul rasa feeling utk percaya?
pernah rasa kaki orang letak atas muka kita kalau kita tipu orang?
mcm tgh tido dgn budak lasak, tgk2 kaki atas muka. .
penah ada pengalaman tak bila sedar, bau kaki?
penah ?
pernah tak. .?
its too hard nak buat orang percaya kan :D

tapi you all PERLU PERCAYA datin sangat busy.
nak nangis. .nak nangis weh.
tatau nak lepaskan kat sapa. .
lepaskan kat ibu, ibu just cakap. .
'takpe la nak . .lagi brapa tahun je lagi ni nanti habis la belaja
keje, pastu.kawen la nanti ada jodoh'
ibu da ke laut masa menenangkan datin oh tidak !

tapi ibu cakap tu, dari 3. .2 yang masuk dalam kepala ni :D ! soal tuuut tu nanti nanti la ye. .:D
balik cuti raya cina, kemain tak menyempat fikir tidor.
ada aje dalam otak ni. .'eh, MCK. .eh, Marketing, eh, CTU. '
boleh gugur rambut datin camni :'( bukan rambut je gugur. .kulit kepala pon tercabut !
sabar saje la. .kan nak buat mcm mana ! Cuti raya cina ni bercinta la nak shopping sebab ada SALES raya cina ni kan. .ni blm keluar rumah lagi ni tau nak shopping. .ibu dah konpem kompem la dah lepaskan diri dia shopping sorang sorang :'( anak dia ni kene keluar masuk library dengan isz rakan seperjuangan ! eh, sedih la tgk abang balik bersenang lenang dan berenang dalam tidur ! tak suka betul! nak nak lagi, ada kenduri sabtu ni, wedding sepupu anak makngah. .lagi lah rasa bersalah gile sebab datin tak dapat nak tolong tolong :'(

datin just sempat singgah and tlg angkt2 barang ringan2 aje. .
balik tido. .blh tak rasa bersalah camne? tapi ibu cakap, jangan paksa diri . .
so datin rileks lah kan sorang sorang. .tapi sambil fikir tu, sambil bodek ibu pegi jusco :'(
nak shopping sementara sales ni. .sebab ibu pon pesan kalau nak shopping sakan. .
shopping time new year dengan raya cina ! sebab stock baru baru semua dorang keluarkan and murah murah. .tak juling mata you all macam mata kami dua beranak?

ibu cam lil bit frust la sebab kali ni datin balik dengan banyak keje selalunya
dia tgk anak dia goyang kaki je balik and bila bila je nak ajak keluar, jom!
tapi now cannot ! tapi its ok, selesai keje ni, boleh la spendtime ngan ibu nanti .
ouh, hati mmg tak tenang sangat syg . .rasanya kawan pon naik menyampah dah bila datin
msg je bkn tye khabar, tye psal assignment! HAHAHA padan muka kau !

uhm. .takpe lah. .at least, now da kurang la sikit individu punya da settle alhamdulillah.
to all my friends here. datin nak ucap banyak banyak terima kasih ye sbb sudi follow datin. .
sebab sudi berkawan and add di FB also inbox me tanya ttg plus size wat so on. .
insyaallah datin ada masa, datin da stabil. .datin will reply dengan laju ! tanak you all tertunggu tunggu. oh ye berkenaan video utk shawl yg datin pakai ada yg request, memandangkan lappy datin ni zaman tahun 89, ok datin tipu so tak canggih la nak ada quality video tu kan. .nanti takut you all tgk hidung ada dua. .camne?! HAHA tapi datin janji insyaallah datin akan buat video and ajar you all ok! datin takda la tau semua tapi blh la ajar sikit yang mana datin tahu :)

kalau rasa lambat kan, blh google and kadang2 tak google pon takpe, you all belit je ikut suka hati and tgk tgk eeee eee CANTIK nyeeeee . .HAHA!
ok sayang sekalian. . tunggu datin free ye. !
thanks sbb singgah di blog sudu garfu ni baby!

mwah-datin.
salam

8 comments:

benyek said...

chaiiiyoookk datin ;D

Anonymous said...

cute en3 n godluck buat asenment ye datin

cik wanie LovelA said...

Datin cianya tp datin still cool wat entry wlpon penat..that y suker datin nie!datin approved wani kad fb cik wanie lovela...!

DanieL AdiE said...

chaiyok!

anda bole datin..

lianalovekhairi said...

tabahkan hatiyer datin

/Dayah/nurul/dayak said...

datinnnnnnnnnnnnnnn bizi ;)

mrs chenta said...

psst datin...meh join nie ;)
http://mrs-vip.blogspot.com/2011/02/contest-candid-terbaik.html

tatiana said...

hye datinnn...i follow u...^^,