Saturday, January 15, 2011

YEAYYYYYY! sonoknyaaa harini :D thank you !

Salam ceria untuk semuaa kawan kawan datin !
hyee you all !
hoe are u today, sayang ?!
hope you are in a good condition and so and so . .:D

yaa lahh ! ofcoz today is Saturdayy kan !
and ada antara you all tgh dok lepak , holiday with family . .
bagus baguss ! tapi pagi tadi datin tak dapat buat smua tu. .
datin pegi buat kad matrik pelajar :D
almaklum lah, baru start semester and new student so, arini la tarikh yang
sesuai dipilih utk buat kad pelajar. .others, ada yg call kad pintar :D

Datin tido rumah kawan datin, atas desakan ayahanda tersayang. .
sebelum diri terancam dan mengancam. .
baik dengar cakap, kang tido sorang2 kat umah tu kang. .
takda la update blog for today kan. .heee :D

yaa laaah lagi skali, datin nak ucap byk2 terima kasih
sbb setiap kali masuk aje, mesti tgk follower makin increase. .
so if it was increase, mean makin ada la org yg sudi baca blog datin kan :D
anyway, sykur Alhamdulillah you guys mmg di dalam hati datin !

ada yang shoutbox datin, 
maaf tak dpt nk bls sbb bila nk bls, datin ske bls pnjg2. .
so nnt dia tak ckup and datin tpksa alamak, jawab dalam hati. .
and a fews, if datin rajin, datin blas dalam shoutbox you all balik :D
make it clear ok :D HEHE thanks so much, syg!

ouh ya, sebab harini nak amek picture utk kad matrik aje,
so datin takda la pakai baju kurung sbb datin kan da bgtau datin nak 
balik serembannnnn :D nak jumpa ayahanda tersayang sempena belated bufday beliauuu :D
so at 9 am cam tu, datin and kawan2 rumah dah ada kat sana BUT masuk dalam tu kene berebut. .
30 org aje sekali masuk !
isy. .datin ni kan mmg jahat arini, sorry to all of you. .
sebab, nk kejarkan masa, datin potong Q HAHA :D
jahat kan?! adoimak sumpah tak sengaja sbb ingat tayah beratur. .patut la tgk asl
bdk2 yg baru smpi takda kat dpn. .IM TOTALLY SELFISH TODAY! wuwuwu. .sorry tau!
Datin jji tanak buat lagik. .sbb tak sengaja. .tatau  . .and terlalu kejarkan masa. .
yela, ibu cakap, JGN BUANG MASA,so apa ibu cakap tu btl. .tapi the way i used that words is
totally ZERO and WRONG! HEHEHE . .

 OK,
the important things that i wanna share with you
today is about my top and my bottom for today . .
..
..

harini, datin simple jugak . .
sebab dia nak focus bahagian muka jekan, 
so datin hanya lebihkan at the top aje. .
i mean all my colors on top. ..
im using AYUNAR inner (green apple & deep green)
and shawl, which is . .the kotak kotak one ! :D
so, im not using spectacles sbb if im using spec, my face is fully CIRCLE
cam roundabout ! oh tidak . .tak sanggup tgk kad matrik nnt mcm muka yg
datin takleh terima hakikat :D rasa cam tak bsyukur plak kan ! :D anyway, mmg nk pakai lense 
sbb da prepare dari malam . .:D

ok, selain TOP. .
datin pakai simple jgk for baju. .
black inner and plain shirt deep grey green like that la. .
lupa da kaler apa . .tadi ingat ! skrg cam lupe. .
baju fav ni sbb Banana Republic ada sales so
datin beli lah kaler merah long sleeve . .
kbtln murah, so beli lah. .if mahal. .
lain kedai la yee :D 

orait, and if you look at my  long skirt. .
ni dress pon ye , skirt pon ye. .:P  
dua dalam satu. .
ini datin beli kat Kusha's Collections Boutique!
nice kan. .datin beli bunga kecik so tak nmpk dia kembang
and tak nmpk datin besar . btw, if you zoom at the picture,
skirt datin tu dia mcm kembang belah bawah. .
suka kan ?! cantik tau bila you all pakai. .

ni pon pakai ala kadar aje sbb pegi UiTM utk amek picture. .
nnt kalau ada photoshoot wateva, datin akan kenekan ngan btl2. .
tu pon da mintak pandagan perunding kecantikan from Kusha's jugak :D
thanks so much ! just wait and see ya :D

anyway,
kat sana, datin nak kenalkan kawan kawan datin jugak !
tak kira ! :D
msti ada yang dah kenal kot
kawan kawan kpd kawan you all
or kawan kpd you sendiri :D
comel kan dorang. .!
ok utk pic ptama ni, ni Hanim and Cheetah !
merangkap my classmate jgk ni :D

  comel kan ! :D
semua datin suka . .


kalau blh, nak ceria dalam gambar ngan smua orang !
datin tak reti serious in picture . .:D
hodoh sangat kalau buat2 serious .canewww?


Haaa camni la baru fair kan !
ada kawan baru, ada kawan lamaa. .


hehe ni la kawan lamaaa datin dari UiTM Jengkaaaa!
omeynyaaaa!
dorang ni la yang datin tumpang kasih sayangg bila
tinggal rumah sorang2 thehehe ~


thanks tau !


ha, ok dah. .its all for today !
aapa aapaa pon,
datin ucapkan ribuan terima kasihhh!
atas layanan dan hargai semua nya. .
insyaallah, ada rezeki, kita berjumpa yaa !
thanks for all the comments before and so so :D




-datin!
Post a Comment