Monday, January 10, 2011

yang kurang itu datang dari saya, yang lebih lebih tu datang dari FAKERS!


FAKERS! FAKERS! FAKERS!

Datin bukan artis utk ada FC. .
nama datin dah lah salah hey si fakers ni, 
sah sah tak habis sekolah.
pastu memandai mandai pecah belahkan rumahtangga/hubungan orang. .
whats wrong wf you fakers ?
you guys blh baca and click utk clear. .
ni slh sorang yg i pilih yg dok ngadu kat i lps tau i the owner of NAJAHTUL . .

*****
yang ni, datin penah la kan inbox dia, and ni jawapan dia . .

datin da add, dia delete datin balik !
ok fine kalau btl nak berkawan, datin lagi suka tapi
jgn buat camni. .datin tak selesa. .
kbtln picture datin bkn sorang, ngan aidil.
saje je la carik pasal . .wuwuwuw T___T.
bila jadi camni, org akan expect something bad about me. .
datin tak mintak Fan Club bagai nak rak ni. .
Ya Ampun, tak terlintas pon . .
i know who am I. .
i know from where we come. .
smua sama . .kan. .takda beza yang beza, cuma budi bahasa. .

yang takda BUDI BAHASA. .jadi camni la. .
main toreh je nak pakai acc orang .
pastu kalau pakai dok diam takpe, ni 
siap kutuk2 orang lain bagai nak rak . .
eh ni melampau. .mmg melampau
cuma datin nak bgtau, datin takda acc selain ini :

3 acc ni saja datin buat khusus utk kawan kawan. .
i) utk semua orang .  .sama ada baru atau lama.
ii) utk kawan2 sekola laama, kawan yang pernah bersama and family
iii) datin buat page like utk acc datin yg full. ada spruh takleh nk add and i buat LIKE page.

SELAIN tu, BUKAN datin. .
datin ada juga minta bantuan kawan2 programmer watsoeva la. .bfre ni ada jumpa 3 page tapi nama lain. .but, biarkan je la. cakap elok2, so, datin faham . camtu, ok la kan.
about IT programmer,he try to help me tapi dia busy la. .
and he will help me. and da bgtau kawn . .and now, mmg rasa sakit sangat bila difitnah.
hidup ni kene kuat, kalau lemah, smua akan musnah. .
biarkan dia tapi smpi pecah belahkan org, org da ckp yg tak btul. .
kita dgr pon jadi sakit kan. .so better datin btindak camni skg sblm jadi mende lain :D

anyway thanks fr helping me.
beware. pesanan datin, buat privacy album, 
datin pon tersedar sdri bila album tlalu banyak and tak private.
so anyone can take our picture without permission.
so, insyaallah. i will try my best and harap semua dah tak salah faham. .
thats not me but FAKERS

apa yang terjadi skrg ni, btl2 buat datin cam
slow sikit la. .tapi jgn risau, i will be there :) ok !
take care!. .if ada apa2, just inform me personally.
thanks fr help again.


****
btw, btl jgk cakap my bonda. .a.k.a ibu angkat :)
renung2 kan lah ye.

byebye, datin.

8 comments:

Fatin Liyana said...

sabar ye syg. ni semua kerja orang tak sekolah.

yg penting kau dh declare yg tu bukan kau.
org yg buat ni pon xmana senangnye. kejap je tu nanti Allah bagi balasan.

Najah.Iylia said...

ok insyaallah. aku ikut pesan kau ! thanks bby .tc too tau

masturazakariah.blogspot.com said...

sabar nye akk ... kalo sye lah , sye dah hentam budak tuu .. btw , tuhan skg bayar cash . so biar die gembire dengan perbuatan die skg nie kan ,1 ari nnti die myesal! :)
kite org sentiase support akk :))

Najah.Iylia said...

tqsm too u mastura. akk kene kuat. btl tu. insyaallah and big thanks to all around me includind both of u above !syg!

ezan said...

ehehe...kesian dia kan, tak tau nak buat page like, tapi ada hati pulak tue nak guna gambar orang lain. hehe

Anonymous said...

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001761500636 datin bware wit diz gul k

aeyinn said...

biasalah tu kalau dah glamor..semua org nak jadi awak...heheh

sbr ek dik..

Khumaera Ismail said...

wow...sgt2 menakutkn la org mcm tu..sbr ea..at least org dah tau yg page tu bkn u, mesti tade dah org na add dia..