Wednesday, January 26, 2011

Terima kasih, fatin liyana! iyeay :D

Salam ceria semua !
uhh, sungguh lega datin dah habis Quiz.
Heh, datin tak tahu la kenapa datin rasa takut sangat .
mungkin before this orang duk compare kan
diploma and degree tak sama and agak taf sikit kan .

Ya ya ! ofcoz memang lain lah. .
kene study smart la mcm ni kan. .
kalau tak, mcm mana lah ibu nak senyum sambil
cakap, wah. .anak aku :) gittuuuew :D

Actually, lama benar datin tak update .
Bila tengok encik nuffnang, hati ni rasa Ya Allah. .
its so sweet :D bila selongkar balik,
rupa rupanya si kawan baik datin si fatin liyana
dah link kan entry datin kat blog dia . .
so mmg patut lah datin dah faham sekarang kenapa
follower makin hari makin ada. .
terima kasih banyak banyak datin tujukan pada semua
yang sudi singgah blog sudu garfu ni :)

sebagai tanda terima kasih datin pada fatin,
datin pon pakai lah headband kat inner datin
masa datin pergi kelas harini. .:D


ni headband, fatin bagi haritu. .
haritu tak haritu sangat lah, ada lah nak masuk sebulan :D
Dia kata, mcm tak kena aje dia pakai. .and dia taknak so dia kasi datin. .

lagi satu, datin kan ada post kat facebook yang hati datin tak sedap rasa bersalah kan?
HEHE. .datin dah merosakkan harta kesayangan fatin liyana !HAHAHA.
kesian dia. .

dear baby, aku curik sekejap dekat fan page ang! tqsm :)

mcm ni cerita dia . . masa party birthday datin yang hitam merah before this,
fatin tertinggal dia punya camera kat rumah datin , and datin excited sampai transfer
semua gambar from camera dia into datin punya lappy.
Datin takda cable sony dia tu so datin pakai uncle datin punya card reader. .

dalam dua tiga hari lepas jugak lah,
datin baru dapat tahu yang memory card dia tak boleh pakai.
tu sebab you all dah lama tak nmpk dia wall photo photo baru dia. .
datin punya lappy ada virus jahanam yang dah rosakkan memory card si fatin tu.
so, datin mohon maaf lah atas kesalahan dari datin yang tak diundang pada si fatin tu kan

Masa fatin text haritu, datin sedang bersuka ria.
itu lah, betul cakap orang tua, jangan suka sangat nant sedih. .
and dalam suka ria tak hengat dunia aritu, datang lah kesedihan dari fatin
bagitau about her camera. datin nak nangis mmg bergenang airmata la kan
sebab takut gile. .takut sebab apa tau, takut sebab satu dunia nak tgk dia punya gambar,
sekali dia tak dapat tunaikan hajat para blog reader :)

Sayang, sorry tau . walaupun banyak kali mintak maaf
tapi kali ni mmg final mintak maaf lagi and
aku tahu kau mesti cekik aku sebab tak paham bahasa yang
kau mmg maafkan aku. .
heih, kalau lah datin tau lappy datin ni adalah punca segala,
datin takkan lakukan . .:)

tapi datin pon dah bagitau si fatin
supaya pergi lah repair nanti claim balik kat datin :)
and tak sabar dia balik cuti nanti :)
kihkihkih !

ok lah semua. .
datin nak pergi makan la sayang :)
rasa lapar sangat ni. .
have a nice day ya !
take care !

-datin


Post a Comment