Wednesday, January 26, 2011

Terima kasih, fatin liyana! iyeay :D

Salam ceria semua !
uhh, sungguh lega datin dah habis Quiz.
Heh, datin tak tahu la kenapa datin rasa takut sangat .
mungkin before this orang duk compare kan
diploma and degree tak sama and agak taf sikit kan .

Ya ya ! ofcoz memang lain lah. .
kene study smart la mcm ni kan. .
kalau tak, mcm mana lah ibu nak senyum sambil
cakap, wah. .anak aku :) gittuuuew :D

Actually, lama benar datin tak update .
Bila tengok encik nuffnang, hati ni rasa Ya Allah. .
its so sweet :D bila selongkar balik,
rupa rupanya si kawan baik datin si fatin liyana
dah link kan entry datin kat blog dia . .
so mmg patut lah datin dah faham sekarang kenapa
follower makin hari makin ada. .
terima kasih banyak banyak datin tujukan pada semua
yang sudi singgah blog sudu garfu ni :)

sebagai tanda terima kasih datin pada fatin,
datin pon pakai lah headband kat inner datin
masa datin pergi kelas harini. .:D


ni headband, fatin bagi haritu. .
haritu tak haritu sangat lah, ada lah nak masuk sebulan :D
Dia kata, mcm tak kena aje dia pakai. .and dia taknak so dia kasi datin. .

lagi satu, datin kan ada post kat facebook yang hati datin tak sedap rasa bersalah kan?
HEHE. .datin dah merosakkan harta kesayangan fatin liyana !HAHAHA.
kesian dia. .

dear baby, aku curik sekejap dekat fan page ang! tqsm :)

mcm ni cerita dia . . masa party birthday datin yang hitam merah before this,
fatin tertinggal dia punya camera kat rumah datin , and datin excited sampai transfer
semua gambar from camera dia into datin punya lappy.
Datin takda cable sony dia tu so datin pakai uncle datin punya card reader. .

dalam dua tiga hari lepas jugak lah,
datin baru dapat tahu yang memory card dia tak boleh pakai.
tu sebab you all dah lama tak nmpk dia wall photo photo baru dia. .
datin punya lappy ada virus jahanam yang dah rosakkan memory card si fatin tu.
so, datin mohon maaf lah atas kesalahan dari datin yang tak diundang pada si fatin tu kan

Masa fatin text haritu, datin sedang bersuka ria.
itu lah, betul cakap orang tua, jangan suka sangat nant sedih. .
and dalam suka ria tak hengat dunia aritu, datang lah kesedihan dari fatin
bagitau about her camera. datin nak nangis mmg bergenang airmata la kan
sebab takut gile. .takut sebab apa tau, takut sebab satu dunia nak tgk dia punya gambar,
sekali dia tak dapat tunaikan hajat para blog reader :)

Sayang, sorry tau . walaupun banyak kali mintak maaf
tapi kali ni mmg final mintak maaf lagi and
aku tahu kau mesti cekik aku sebab tak paham bahasa yang
kau mmg maafkan aku. .
heih, kalau lah datin tau lappy datin ni adalah punca segala,
datin takkan lakukan . .:)

tapi datin pon dah bagitau si fatin
supaya pergi lah repair nanti claim balik kat datin :)
and tak sabar dia balik cuti nanti :)
kihkihkih !

ok lah semua. .
datin nak pergi makan la sayang :)
rasa lapar sangat ni. .
have a nice day ya !
take care !

-datin


16 comments:

nyra aziz said...

najatol!!!pe yg ko wat lg nie??kat kwn baek lak 2..cian dak fL 2..

hahaha..xpe..jgn sdh2 k..FL phm nye la..die kn da knl datin nie cmne..

rindu cik datin..

Datin Tuu said...

haha! tak sengaja laaaa. .ahh tidak :'( . .oh, i miss you too !

y u y u Z u l a i k h a said...

heheheh... comel je datin...

nak bagi tau FL la.. suruh dia marah datin.. rosak kan kelip dia ^^

Datin Tuu said...

haha yuyu :D
kaan. ...ish. apa la datin ni. .
mmg kene marah pon. tgu dia balik la ni nnt. adoi :)

nuRuL aZieRa said...

datin mintak maaf kali ke berapa nih??
haha...FL!! cekik2 datin cepat!!! =D

miss sue said...

alalala..cian datin kan..x sengaja lgpon..don't sad dear

cik wanie LovelA said...

wah datin cute lah dgn headband 2..suke2 ..

Maizatul Akma said...

alaaaa datin nieeee...kak fatin baik and kawan yang baik....mesti maafkan punyeee kay :) itulah kawan yang baik...

Miss Tatie said...

hi. singgah sini jap boleh?
nak minta tolong..
tolong like entry no 80
kat cstproduction.blogspot.com

no 80 tau
time kasih
;)

cik nur said...

tak sengaja FL mesti paham punya hehehe
lagi pn datin kan kata claim dekat datin..tapi tuh la rasa bersalah kan walaupun bnda tuh dah pulih hehehe

Lizzie Yasmin said...

alamak takut nya jadi mcm tue jugak.. nie pengajaran tuk aku jugak lar.. hehehe

Amni said...

hehehe.. senang hati kan kalau boleh buat ibu tersenyum...

all the best dear! degree memang tak sama macam diploma.. tapi kalau study, tak de la susah sangat degree ni.. hehehe... bercakap dari pengalamn ni... =)

emieysandra said...

xpe..Fatin dh maafkn dgn ikhlas tu

:)

FARAH ATIQAH said...

comel je entry ni kak iya.do follow my blog.:)

saNah said...

sahabt xkn mrh2 ehh

Datin Tuu said...

hehe tak marah. fatin bkn jns marah org tak ttu pasal. tapi klu datin degil mmg dia mrah la mcm biasa :) HAHAHAAH! ok syg smua thanks tau!