Sunday, January 2, 2011

Take Care to all of you ! wish me LUCK

Morning morning to All of you !
Encik Nuffnang pon,
good morning ! :)

okei ada yang tau dah today Datin
akan berangkat masuk ke alam belajar balik !
walaupun badan akan kesana, tapi ingatan datin
di Seremban ssh utk datin lupakan !
aiceh. .ok Datin, sila sedar diri !

ini cuma Seremban bkn nya LA, MEXICO ;)
tapi kan, ofcoz seronok bila dapat kawan baru !
ehy . .sangat seronok ! kat tmpt belajar slalunya
datin simple as well tapi takda la datin nak cakap
simple datin ni dgn nada yang riak . .tapi mmg itu hakikatnya.
selekeh and takda la nak bgtau kalau kat lua, tak selekeh. .ish tatau camne nk terangkan la camni. .;) haha ok ok . .
yang jadi datin cakap camni sbb masa kemas baju,
even baju tu da penah pakai skali, datin takkan pakai da . .
sebab apa? sebab da upload kat FB, orang nampk da baju tu ! (dalam fikiran, ala org da tgk baju ni. .tanak la)
jahat kan? membazir amalan syaitan kan?!
oh tidak lagi berulang selepas ni sbb ibu da stalker bilik datin tadi malam . .
so nak tak nak. .baju yang di asingkan, di masukkan semula dalam beg. .

OHH nanges pon tak guna sbb sentap sekejap ' eh, awk bukan Siti Nurhaliza ye
nak pakai baju sekali sekali pastu tak pakai, dia artis, awak tu cumalah pelajar!' BEST!. .
uih, diam terus tak kata apa :p apa apa pon, terima kasih la ibu, riuh kejap bilik tadi malam :) msuk plak dak abang. .
lagi kene pekak kan telingaaaaa! ahh kejam ! :)

Datin tak prefer pada list, datin ingat2 camtu aje pastu if tak ingat mula termenung kejap .
ish, nak bawak apa la lagi ni ?! ha smpai camtu. .padahal suka makan kismis !

Ni tahun baru, semester baru. .tahun pon cantik. .
harap semua nya berjalan dgn cantik lah ye datin ! :)
ofcoz semua nak yang terbaik . .
oh ye. .tadi malam, datin sblm tidur sempat online sekejap. .
datin taktau badan letih sangat tapi takleh pejam mata. .
blh paham kan? gitu :)

Datin pon online sambil update la
info skrg ni, ssh btl nk baca paper. .
im weak in reading actually but practically. .
im a bit oke ;)
so kalau rasa nak suh datin menghafal. .
mmg amek masa yang lama sbb datin tak suka nak baca!
(kalau blog, gossiping. .datin sng ingat :p)
datin lebih gemar, org explain kat datin dgn ringkas, baru blh datin 98% paham. .2% lagi. .pcya atau tak je org tu kata apa
:p
cheh, tak guna btl datin kan?!

haha apa apa pon, thanks tau sbb tlg kita camtu dalam final exam . Final exam, datin kene grouping. .if study sorang2. .datin nguap. .smpai kalau tlupa tutup mulut , syaitan pon dgn lajunya masuk mulut datin smbil menunggang scrambler .wuwuwu!

ha, biasa la. .msti datin nak share something kan. .
utk tips harini . .
ok. .
tips harini adalah msih dalam aspek
KEYAKINAN DIRI :)

bila nak kurus, punya lah usaha. bila da kurus sikit, 'eh, takpayah la. .kau elok mcm ni. .orang da selesa' mula makan byk balik. .bila naik balik, 'eh, asal cam makin berisi ni?' hikhikhik , so . .amek kptsn. .enjoy ur life, be urself ! as well, u confident and healthy ♥ no need to change coz of people :) proud to be urself ! yeay ♥


so ingat sampai bebila. .jgn give up!
kesihatan itu penting. .
alhamdulillah. .lps post di FB. .
ada yang agree, datin hargai sangat. .
datin tanak orang lemah smgt disbbkan fizikal . .
tgk cik epal?!
she;s confident too ! berani. .
femes lagi. .
apa nak malukan ?!
ok, utk ppuan. .
jgn jadikan ini sbgai penghalang hidup . .
dgn fizikal kita bgini. .jgn jadikan penghalang juga utk
kita mendapat cinta. .

cinta tu ada satu hari nnt. .
buat apa nak ubah utk orang yang kita rasa tipis utk dptkan. .
tapi utk naikkan smgt, tak salah tapi jgnla smpai tak makan?!

Datin harap. .kamu kuat. .
jgn putus asa. .
jodoh pertemuan Allah da tetapkan. .
if ada masalah. .cari kawan baik. .
cari orang yg u trust . .yang penting jgn belakangkan ibubapa
yang setiap doanya utk kita. .
makbul insyaallah :)

anyway. .datin mungkin busy sikit nak masuk study kan. .
so you must be strong. .
mcm biasa, inbox di FB :)
i will help mana yang mampu .
thanks so muchhy fr reading. .
have a new day with books !

byebyebyebye!

7 comments:

DanieL AdiE said...

best of luck ya datin..

wish me luck too..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/sem-baru.html

farisha azwani said...

jgn lupe saye disini .
wish u best of luck .

ekyn ashikin said...

hey, gud luck for new sem ha..

Mr. Swift said...

Hello! Tadi lepak sini kejap and ohh polo anda!
Btw lawa blog and happy new year!

Psst : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

Anonymous said...

datin study mana?

Najah.Iylia said...

daniel :thanks a lot my pembca tegar ! hhehe u too!

farisha: thanks syg! insyaallah tak lupa psnn :p

eykin: thanks dearie :)

mr.swifr: yeay :) suke ! tq tq

anynmous: uitm puncak alam :)

Anonymous said...

Datin cantiknye kamu dalam pic ni..
nampak sgt GOJES........
=)
from Nabiella