Tuesday, January 11, 2011

Semester BARU :D


Salam , Hello and Hai SEMUAAAAAAAAAAAAA!
harus caps lock! sebab if buat cenggitu,


nanti xda la org ingat datin takda semangat , wuwuw !
tapi ok aje ni, sambil minum air kelapa sejuk and makan roti cicah sambal :D

no hal la nk buat blog kan sambil makan !

actually datin baru aje habis class, syg !
class kemain pukul 8:30 am and only 1 class aje
but then balik ngalahkan klas smpi petang. .
ni datin baru aje tiba rumah. .
Zohor pon kne qada' tadi. .sbb terlalu busy smpai terlupa dah masuk Asar. .
masuk zohor kat UiTM sini, mmg pack sangat surau. .so
sapa tak bawak telekung, kene beratur. .tgu org dpn hbs solat, pakai telekung orang yg bagi dgn keadaaan
tergesa gesa tu tapi comel gelagat mereka +datin sbb datin tak bawak telekung masa tu. .
skrg ni klu ada class petang, mmg wajib bawak telekung sbb umah jauh . .
wuwuuwuw. .sedey sikit :D

tadi class yang enjoy ! tapi majoriti la, class datin mmg best !
buat permulaan ni la kan sbb baru masuk intro, so smua happy!
datin buat lakonan tadi tau :D
group datin present drama, slot. .1minit sorang. .
tapi bila dpt ke datin, minit jadi kene tambah so, datin bckp aje sorang dah 3minit!
cane? takleh pcya datin ni, so jgn suruh bckap . .ok! HEHE.
kitorang blakon cam customer and buyer la gituu .

alaa, datin kan amek customer services , so kene la aktif bercakap :D
and satu info baru yg datin nak share is,
DIGI. .DIGI. .yang korang dok ngadu2 if ada problem kan. .
pekerja dorang ramah kan. .and mereka sangat bagus, ambil OKU bekerja. .
ouh, im so touched. .yela, orng kurang upaya ni kdg2 mana la org nk amek keje kan
hya kje sdri. .tapi DIGI, bagus :D amek mereka bekerja. .
then, cara Celcom, Maxis, Digi. Astro watsoeva melayan customer,
you all penah alami kan..ha, camtu la kita kene berhadapan nnt sapa amek CS. .
tapi dalam Bachelor ni ofcoz ada rezeki, u bhgian atasan kan. .
you officer ddk dalam bilik aje nnt :D kan best :) best kan :D

HAAA ok ok class pon da habis tadi so Datin klua dengan hati yang riang !
sbb lecturer subject datin semua cantik OK!
kalini cam takda lect laki ajee :D tatau la kan up coming ni kan! harap ada, so takda la datin ngantok dlm class, and harap jgk SINGLE , eh gurau ! thehe~ ALASAN pdhal smua sama aje. .niat terpesong sikit kdg2 thehe. .yaa, dlm klas, comel kan bila kawan2 panggil MONNY :)
dlu kat Jengka, KAKMON. .now degree, MONNY. .takkan nak cakap nama datin kan. .
kng tak masal. .org panggil kuat2 kat cafe cam aritu. .DATINNNNNNNNNNNNNN! ouh, sangat blushing !
and kat lift aritu, budak2 fb dok jerit datin kuat2. .segan, nyah! HAHA kbtln ramai kat situ and datin tgk rupanya senior yg datin knl dlm FB. .group kak asya and kak Mia la tu :D sapa lagik ! actually datin tak bbrapa perasan if muke you guys dlm FB and kat luar mmg lain certain tu, so, sorry if tak bg feedback. .tapi datin klu pndg, datin senyum tak kisa la spa2 . .mmg syum je la :) nk kutip pahala. .Allah suruh :D HAHA.

ouh, tadi datin pakai simple aje pegi class.
sbb baju yang datin beli ni beli dari AYUNAR.BIZ ok . .
masa gi booth Sista Gathering aietu, ayun bukak booth !
and ada kelabu but ayun kata amek pink. .and datin pon ada bli baju kat sana
ada yg da warna kelabu so pink is my choice :D
tadi pakai la baju tu , thanks ayun !
pakai ngan cardigan hitam so nmpk tinggi & lil bit plum .
and haaa, datin klu ke class, camni je la . .kdg2 if tak smpat tu, main sebat aje la. .
datin klu bli baju, datin ske bli baju yg takyah nk gosok. .
sbb datin tau mmg datin akan tak rajin and cpt tuka mud utk baju. .
mcm mlm ni plan nk pakai hijau, esk tu after pakai hijau cam tk kene la kan,
so datin tuka plak mana yg selesa .:D

so simple la pegi klas. .
kalau rasa tak yakin, tinggalkan la semangat tu. .
ni datin pesan pada orang lain tau and diri sdri jugak . .
semua orang plus size ada keistimewaan. .
sapa cakap kita takda size baju. .
ADA! pege carik and msti ada. .
ssh kalau tlalu memilih. .kalau kat kdai,
nmpk tu trsla beli sbb nnt bila msuk kdai ni, cantik. .
msuk sblh cantik. .lama2 tak jadi beli sbb tatau nk bli mana. .
so kat situ da rugi :)
ikut kata hati pertama. .u will get the best !

ok sayang!
itu saja utk today !
selamat study ok syg!
thanks semua atas sokongan !

p/s: abaikan semua yang tak berkaitan ! datin .






12 comments:

Anonymous said...

i luf your style en' u look so humble datin...keep in touch keh..husna

Fatin Liyana said...

lawaa la kak !! aku suke tgk style ni sbb die simple hehe..aku kan suke pakai simple2.

hee lawaa lawaaa lawaaaa

Anonymous said...

wow wow

Najah.Iylia said...

anynms: thank you :) ok . .u too ! :D

FL: sayaaaaaaaaang! tgk la kawan sapa :D hikhik . .sambil makn yogurt strwbry :D tq syg! hikhik.

anynms: haa. .wow jugak !:)

Najah.Iylia said...

anynms: thank you :) ok . .u too ! :D

FL: sayaaaaaaaaang! tgk la kawan sapa :D hikhik . .sambil makn yogurt strwbry :D tq syg! hikhik.

anynms: haa. .wow jugak !:)

Najah.Iylia said...

anynms: thank you :) ok . .u too ! :D

FL: sayaaaaaaaaang! tgk la kawan sapa :D hikhik . .sambil makn yogurt strwbry :D tq syg! hikhik.

anynms: haa. .wow jugak !:)

Nasuha Salleh said...

aaa...roti canai cicah sambal sedap

style u pula lawa =D

saaaangat berkeyakinan!! i loike ^_^



Entry Baru : Untuk Bibir Tampak Merah Menawan

Aya^Yaya said...

datin : shantek..kite polow kamu...ehehe

saNah said...

welcome 2 new place n sem datinn ....http://sanahgurlz@blogspot.com..

Datin Tuu said...

nasuha: hehe lapar la tuhh syg :D tq

aya: kite will folo u too sis :) tq

sanah: hehe thanks so much ! doakan kita kat sini terbaik tau :)

cik nur said...

comel jaa
mmg sesuai simple and nice my dear :)

athifah saidi said...

wah2.
bergaya datin:)
nice