Wednesday, January 19, 2011

Selamat BERCUTI esk hari !

 HAHA!
ok . itu je utk permulaan !
selalu permulaan, orang akan bagi salam , watsoeva kan !
HAHA pon boleh jadi intro datin harini !

Ok. kejap !
ESOK CUTI weyh !
Sungguh hati senang lenang !
Tapi next week, da start QUIZ!
ok fine ! CUTI is CUTI. .
no excuses utk datin fikir about QUIZ. .
Monny monny !

Anyway, today . .
i was too late nak pergi kelas !
sangat lewat !
Sebab layan movie sampai 3 pagi !
i was said, OH NOOOOOOOOOOOOOOOOO!
its too late ! Subuh ku lewat, telat dan lambaat !
ku gigihkan utk teruskan jua !

Nasib datin sampai kelas at 8:30 tepat tepat ok!
comel tak ?! ofcoz lah ! you guys tatau perot ku yang kempis ni 
bergelodak lapar! selalunya minum susu segelas. .tapi harini,
not my luck lah nak minum pagi mcm iklan kat tv, drama kat tv tu kan
before pegi keje, sekolah. .msti ada hidangan pagi . .
tak style la kan kalau tak minum kat rumah :D
aiceh. .padahal, minum susu kotak Dutch Lady jee . .:D

Oh ye. .harini versi kotak kotak ! sebab hari Rabu ! and satu lagi sebab. .,
sebab apa sayang?! SEBAB baju ni tak payah IRON!
you see. .hoe MALASness i am !?!
nak cari shawl Brown, boleh dalam kereta kan. .
So pakai la shawl merah !
i was like. .huih, nasib matching !
Inner pon main taram aje la. .

hasilnya !



you see. .satu apa pon atas badan ni tak bergosok !
haih, datin mmg SUKAAAA!
Dalam kelas, seronok sikit tadi sebab cergas but
a fews kawan yang cheeta and hanim tu da tukar klas la. .
masuk kelas lain ! i mean, group lain. .
sbb my class is too crowded, datin nak tukar pon
fikir dua kali sbb da selesa ngan klas ni kan !


oh anyway, pegi lah datin ke pejabat pendaftaran !
sekali lagi pasal lif, blh tunggu lif dgn sabar and kalau tak sabar,
blh kene tinggal ngan kawan2 cam datin kene tadi!
hampeh punya kawan ! boleh tunggu punya lama, dia blh pergi dulu!
tinggal la datin sorang2 ! and bila ada satu lif lagi terbukak, OK fine, FULL!

datin senyum and dgr org dalam lif tu cakap. .byebye cik adik mon mon !
MON APAAAAA?! you nak cakap I MONTEL kan ! HAHAHA!

comel btl ! takpe2 :D nasib, mmg montel. .jadi takisah da :D and senyum n byebye dorang balik
satu lift ! :D nasib hensem ! and i hope u tak ikuti my blog ni!
kang kecoh cakap datin puji you hensem :D kaaaan ! tapi mmg hensem pon. .
blh bagi 3.4 pointer la muka camtu :D
paling higher, 4.0 pointer :D  mengada kan ?!

see, sejurus lif sampai, mmg sorang sorang naik lift
harap lift tak buat masalah je la kan !
kawan kawan yang naik dulu tadi tunggu kat bawah!
gelak gelak je reti ! dah lah kene bawak kawan punya beg. dah mcm berniaga dah masa tu !
kawan saya Aqmal, sakit so balqish ikut teman pegi hospital sungai buloh!

Datin and yang tinggal ni,
cpt cpt pergi pentadbiran dgn laju siapkan permohonan utk 
buat project ! baru la, keje cpt habis kan . .datin da settle,
datin suruh kawna datin si Isz amek gambar datin !
cpt  la cpt la ! nak buat gambar utk blog ni ! cpt lah !



ok done! tq isz. .:D
penat ketawa ngan Justin bibir( merujuk kpd si Afif )
ha, u see. .datin excited sejak beli file baru ni!
file uitm dah koyak rabak ! :D
ibu suruh beli file baru . .ni la fail baru datin semester ni !
omey kan omey kan !
konfiden pakai fail cam ni. .:D
takpela, kalau hilang ke apa ke, blh detect !

ok la sayang. .
nk maghrib da ni
jap lagi nak pegi Hospital, melawat kawan yang sakit tu
anyway! thanks lagi skali ok!
you guys takmau noty2 ok!
teruskan berkeyakinan ! jgn lupa pesanan ni ok semua !
byebye


SELAMAT BERCUTI ESK !
p/s: MAXIS htr MMS orang mandi minyak sempena perayaan esk :D
if you want, i can send it to you back ! HAAHA. happy Taipussam utk
kawan kawan Indian :) and all who are celebrating fr tomorrow !
byebye. salam !


love- datin

5 comments:

cik juja mafia said...

syok eh study...cuti am suma leh sapu...
cuti juja jugak yang dibekukan adehh....

montel tapi comel, juja like3 datin ^_^

Cik Embun said...

aloh2 tomey2nya fail tuh...
nak pinjam bleh...

cik nur said...

hehehehe muka hensem pn ada pointer ker hahaha

Datin Tuu said...

juja mafia : tq syg :D
heee ! bestnye kan kan kan !
cuti yang indah. takpe, next time blh cuti sis :) syg sis !

cik embun : fail tu :) hehe senang nak bawak sbb ada tangkai !

cik nur :theheh. .aah ada pointer. ngada kan?

Datin Tuu said...

juja mafia : tq syg :D
heee ! bestnye kan kan kan !
cuti yang indah. takpe, next time blh cuti sis :) syg sis !

cik embun : fail tu :) hehe senang nak bawak sbb ada tangkai !

cik nur :theheh. .aah ada pointer. ngada kan?